• امروز : سه شنبه - ۲۰ آذر - ۱۴۰۳
  • برابر با : Tuesday - 10 December - 2024

اخبار ویژه

اجرای سامانه پنجره واحد مدیریت زمین در کرمان نامطلوب است براساس آمار تفصیلی صنعت برق کشور در سال ۱۴۰۲ تلفات شبکه توزیع برق کشور سیر نزولی گرفت تعمیر، نصب و راه اندازی کفکش شماره ۱ ایستگاه پمپاژ برداشت آب خام تاسیس برج آبگیر شهر مهاباد موضوع جوانی جمعیت باید در اولویت قرار گیرد همایش رازهای عاشقانه با طعم آرامش در آذربایجان غربی برگزار شد خانواده نخستین پایگاه برای برخورداری از کشوری مقتدر است از ایجاد ۱۰ مرکز و کارخانه نوآوری تا طراحی و پیاده‌سازی برنامه ملی هوش مصنوعی فرماندار جدید شهرستان شیراز به شایسته سالاری توجه ویژه داشته باشد لزوم تشکیل کمیته‌ای با عنوان “امیدآفرینی و انعکاس عملکردهای مثبت” در شورای اسلامی شهر شیراز برگزاری سومین دوسالانه ملی قصه‌گویی «نهال امید» در فارس/ امکان شرکت در «قصه‌گویی صحنه‌ای» و «قصه‌گویی دیجیتال» مراسم سراسری گرامیداشت روز دانشجو به‌میزبانی دانشگاه شیراز برگزار شد پیشرفت چشمگیر پروژه‌های تولید برق در فارس برای گذر موفق از اوج مصرف سال ۱۴۰۴ امضای تفاهم‌نامه برای مرمت آثار تاریخی فارس پروژه آکواریوم بزرگ شیراز طرحی نو برای جذب شهروندان و گردشگران است دانشجویان همواره نماد هویت ملی و بیداری اذهان عمومی بوده اند

2

آرزوی‌ امام (ره) قرار گرفتن کنار شهدا بود/ طلاب در دفاع مقدس هم اقامه نماز کردند و هم تفنگ به دست گرفتند

  • کد خبر : 26838
  • 08 خرداد 1401 - 17:55
آرزوی‌ امام (ره) قرار گرفتن کنار شهدا بود/ طلاب در دفاع مقدس هم اقامه نماز کردند و هم تفنگ به دست گرفتند

به گزارش پایگاه خبری طلوع سیاست به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری ایرنا، حجت‌الاسلام ‌و المسلمین «محسن قرائتی» رئیس ستاد اقامه نماز کشور در روایتی به اهمیت شهادت در کلام معصومین (ع) و نقش طلاب در هشت سال دفاع مقدس پرداخت که در ادامه می‌آید: حق مطلب این است که خانواده‌ها؛ پدر و مادر، همسر و بچه‌های […]

به گزارش پایگاه خبری طلوع سیاست

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری ایرنا، حجت‌الاسلام ‌و المسلمین «محسن قرائتی» رئیس ستاد اقامه نماز کشور در روایتی به اهمیت شهادت در کلام معصومین (ع) و نقش طلاب در هشت سال دفاع مقدس پرداخت که در ادامه می‌آید: حق مطلب این است که خانواده‌ها؛ پدر و مادر، همسر و بچه‌های عزیزانی که شهید شده‌اند صحبت کنند. حرفی که از دل برمی‌آید بر دل می‌نشیند. بنده یا جبهه نرفتم یا اگر چندباری رفتم برای سخنرانی رفتم و یک آدم معمولی بودم. اول این که دعای وَقَتلاً‌ فِی سَبیلِک (دعای عاقبت به شهادت) جز دعاهای امامان است. یعنی امامان ما در دعاهای‌شان شهادت را می‌خواستند.

دوم این که شهادت، خواست تمام کسانی است که نماز می‌خوانند. چون در نماز می‌گوییم صِراطَ الَّذینَ أَنعَمتَ عَلَیهِم (خدایا! ما را ببر در راه کسانی که به‌شان لطف داری). در سوره نسا آیه ۶۸ می‌گوید که این أَنعَمتَ عَلَیهِم چه کسانی هستند. یکی‌شان شهدا هستند و یک مصداقش شهدای همان جبهه‌ها است.

مسئله سوم این که حضرت امیر(ع) کمالات زیادی داشت. همسر حضرت زهرا بود، پسرعموی و وصی پیغمبر (ص) بود، امیرالمومنین بود، در جبهه‌ها فاتح خیبر بود، خود و همسرش معصوم و پدر ۲ امام معصوم بود اما تنها جایی که گفت فُزتُ(رستگار شدم) شهادت بود. حضرت امیر (ع) نگفت رستگارم برای این که پیامبر هزار باب علم روبه‌روی من باز کرد؛ گفت رستگار شدم چون شهید شدم. فُزتُ وَ رَبِّ الکَعبَه. در قرآن گفته شده «ذلِکَ الفُوز» رستگاری این است؛ أُولَئِکَ هُمُ الْفَائِزُونَ. بنابراین شهادت یک رستگاری و کلمه فُوز و فائِز برای آن به کار رفته است.

علامه امینی در کتابی به نام «شهداءالفضیله» (با ترجمه استاد محمدرضا حکیمی) اسامی سیصد نفر از علما و روحانیون و شیعیانی که قبل از انقلاب شهید شده‌اند را آورده است که نشان می‌دهد تعداد شهدای طلبه در هر زمانی نسبت به جمعیتشان از سایر قشرها بیش‌تر است؛ چه شهدای نامدارشان، چه شهدای گمنام‌شان. شهدای نامدارشان مثل شهید اول، شهید دوم، شهید سوم که خیلی مهم بودند و شهدای بعد از آن‌ها در انقلاب خودمان؛ مطهری‌ها، مفتح‌ها، هاشمی‌نژادها، ائمه‌جمعه‌ مثل دستغیب‌، اشرفی‌اصفهانی، مدنی و قاضی‌طباطبایی و مدرسین و طلابی که سنگر به سنگر در گرمای جنوب یا برف و یخ و سرمای غرب می‌رفتند و احکام و مسئله می‌گفتند، نمازجماعت اقامه می‌کردند و بعد هم تفنگ دست می‌گرفتند و خط مقدم می‌رفتند و عملیات نظامی هم داشتند.

من از گفتن این‌ها خجالت می‌کشم چون ما کاری برای جبهه نکردیم، ملاقات‌هایی می‌رفتیم ولی چه اثری داشت، خدا می‌داند. به هر حال مرگ قطعی است؛ کلُّ مَنْ عَلیها فَان، کُلُّ شَیْءٍ هَالِکٌ. اگر مرگ قطعی است، چرا از این در نرویم و از درهای دیگر برویم؟

مرجع بزرگ ما آیت‌الله‌العظمی صافی آخرین کلام و آرزویش این است که اگر بناست بعد از صد سال از دنیا برود، کنار شهدا از دنیا برود. امام خمینی سفارش می‌کند من را کنار شهدای بهشت‌زهرا دفن کنید. آرزوی‌شان کنار شهدا بودن است. امام هادی (ع) وکیل می‌گیرند تا کنار قبر امام حسین(ع) شهید کربلا، برای ایشان دعا کنند، آن شخص می‌گوید «آقا! شما خودتان امام هستید!» اما ایشان می‌فرمایند: «دعا کنار خاک شهید مستجاب است.»

دعا می‌کنم به آبروی تمام شهدای تاریخ، شهدای شیعه، شهدای جبهه و غیرجبهه، از سفره‌ای که شهدا را بر سر آن نشاند، ما را محروم نکند و توفیق شهادت را به ما هم بدهد که از این کاروان عقب نمانیم.

لینک کوتاه : https://tolosiyasat.ir/?p=26838
   

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها