پایگاه خبری طلوع سیاست

  • امروز : دوشنبه - ۷ فروردین - ۱۴۰۲
  • برابر با : Monday - 27 March - 2023

اخبار ویژه

آمار گردشگران جزیره قشم از مرز نیم میلیون نفر فراتر رفت/رضایت ۸۰ درصدی گردشگران از سفر به جزیره افزایش ۲۳ درصدی دلار فرآوردهای نفتی!/ سیگنال افزایش دلار پایه ها؟ ضرورت توجه به دیپلماسی اقتصادی / مهار تورم، اولویت نخست کشور است سایت خبری رویداد ۲۴ فیلتر شد رئیسی به شاه عربستان پیام داد ۱۴۴ کیلوگرم تریاک در پاکدشت کشف شد دانلود سریال پوست شیر فصل سوم قسمت ۴ چهارم پایه حقوق کارگران ۱.۱ میلیون تومان بیشتر شد «فاز دوم» پالایشگاه آبادان با حضور رئیسی افتتاح شد حضور و سخنرانی رهبر انقلاب در اجتماع زائران و مجاوران حرم مطهر رضوی ثمره ۶ سفر خارجی و ۹ میزبانی رئیس‌جمهور برای ایران ۱۴۰۱ دستور آیت‌الله رئیسی به معاون اول برای حل اشکالات در پرداخت حقوق معلمان قالیباف: بهترین روز وقتی است که بر ناکارآمدی‌ها غلبه کنیم برنامه اصلی دولت در سال جدید کنترل تورم همراه با رشد پایدار اقتصادی است رییس جمهور: ۱۴۰۱ سال قدرت مردم و قهرمانی ملت ایران بود

1

اجرای ۴۳۰ پروژه در سه حوزه جنگل، مرتع و اراضی ملی در روستاها

  • کد خبر : 14166
  • 18 آبان 1400 - 12:20
اجرای ۴۳۰ پروژه در سه حوزه جنگل، مرتع و اراضی ملی در روستاها

به گزارش پایگاه خبری طلوع سیاست ساعت: ۱۳:۲۰ منتشر شده در مورخ: ۱۴۰۰/۰۸/۱۸ شناسه خبر: ۱۷۸۲۸۴۲ مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری خبرداد؛ سید اسماعیل صالحی گفت: در سال گذشته از محل اعتبارات ملی، استانی و صندوق توسعه ملی حدود ۴۳۰ پروژه با اعتباری بالغ‌بر ۳۵ میلیارد تومان در سه حوزه جنگل، مرتع […]

به گزارش پایگاه خبری طلوع سیاست

ساعت: ۱۳:۲۰
منتشر شده در مورخ: ۱۴۰۰/۰۸/۱۸
شناسه خبر: ۱۷۸۲۸۴۲

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری خبرداد؛

سید اسماعیل صالحی گفت: در سال گذشته از محل اعتبارات ملی، استانی و صندوق توسعه ملی حدود ۴۳۰ پروژه با اعتباری بالغ‌بر ۳۵ میلیارد تومان در سه حوزه جنگل، مرتع و همچنین اراضی ملی در سطح روستاهای استان طرح اجرا شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید اسماعیل صالحی مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری در گفت‌وگو با جهانبین نیوز؛ اظهار کرد: اقدامات این اداره کل در حوزه عشایری و کشاورزی خلاصه می‌شود.
 
وی افزود: در سال گذشته از محل اعتبارات ملی، استانی و صندوق توسعه ملی حدود ۴۳۰ پروژه با اعتباری بالغ‌بر ۳۵ میلیارد تومان در سه حوزه جنگل، مرتع و همچنین اراضی ملی در سطح روستاهای چهارمحال و بختیاری طرح اجرا شد.
 
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری ادامه داد: مهم‌ترین اقدامات شاخصی که این اداره کل انجام داده، اجرای طرح کاداستر در ۸۵ درصد اراضی ملی به‌منظور تثبیت حقوق مالکانه دولت و اشخاص است، ۱۵ درصد باقی‌مانده نیز تا پایان سال ۱۴۰۰ انجام می‌شود.
 
صالحی عنوان کرد: به‌منظور توانمندسازی جوامع روستایی و عشایری در سطح شهرستان‌های ده‌گانه ۱۰ شرکت تعاونی فراگیر منابع طبیعی تشکیل شد، در کنار این صندوق توسعه منابع طبیعی و آبخیزداری نیز ایجاد شد.
 
وی خاطرنشان کرد: حدود ۷ هزار نفر از بهره‌برداران که عمدتاً روستایی و عشایری هستند سهامداران تعاونی‌های فراگیر منابع طبیعی هستند.
 
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: به‌منظور ترویج نهضت توانمندسازی این تعاونی‌ها به استناد قانون، ۶۰ مورد از تشکل‌هایی که در سطح استان تشکیل شده بود درزمینهٔ مرتع‌داری و جنگل‌داری تعیین صلاحیت شدند و مجوز فعالیت اخذ کردند.
 
صالحی تأکید کرد: در راستای فعالیت اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی و برون‌سپاری فعالیت‌های تصدی‌گری، اقدامات دولتی به تعاونی‌ها واگذار می‌شود تا به‌صورت مشارکتی در عرصه‌های جنگلی و مرتعی این امور دنبال شود.
 
وی یادآور شد: حدود ۲۳ سمن منابع طبیعی در سطح چهارمحال و بختیاری در روستاها و جامعه عشایری تشکیل شده است که فرهنگ منابع طبیعی و حفاظت از عرصه‌های منابع طبیعی را ترویج کنند.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: جامعه عشایری بیشتر در سطح مراتع فعالیت دارند و ۲۲ هزار جامعه عشایری از حدود ۸۰۱ سامانه عرفی مرتعی در استان بهره‌برداری می‌کنند.
 
صالحی افزود: تاکنون حدود ۶۵۰ هزار هکتار طرح مرتع‌داری به‌منظور بهبود معیشت جامعه هدف عشایری و روستایی تهیه و ۲۶۱ هزار آن اعاده مدیریت شده است.
 
وی ادامه داد: در کنار ظرفیت‌هایی که در سطح مراتع  وجود دارد طرح‌های بوم گردی، مرتع‌داری اقتصادی، کشت گیاهان دارویی و زراعت چوب پیش‌بینی شده است که با اجرای آن بهبود معیشت بهره‌برداران حاصل می‌شود.
 
صالحی عنوان کرد: به‌منظور تقویت آبخوان‌ها، قنوات، چشمه‌ها و چشمه‌سارها و پیشگیری از سیل تاکنون، از سطح بیش از یک میلیون هکتار مساحت استان چیزی حدود  ۷۷۰ هکتار طرح آبخیزداری و آبخوان‌داری مطالعه شده و در حدود ۵۰ درصد این سطح نیز طرح‌های آبخیزداری و آبخوان‌داری اجرا شد.
 
وی خاطرنشان کرد: در سال ۱۴۰۰ در راستای تحقق شعار سال نیز ۱۴ طرح محوری تعریف شد که در سطح روستاها دنبال می‌شود.
 
انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://tolosiyasat.ir/?p=14166
 

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

google-site-verification=q_cu6BbJE6iM8wcnX2-fikQV20c7-RwePv3mDNnjrVw