• امروز : جمعه - ۵ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : Friday - 25 April - 2025

اخبار ویژه

بیش از ۶ میلیارد تومان کمک در قالب پروژه‌های عمرانی و معیشتی به نیازمندان از سوی بنیاد برکت فارس نذر کتاب فارسی ها به ۲۸ هزار جلد رسید مرمت خانه تاریخی علمداردر شیراز به‌زودی آغاز می‌شود پیام تبریک روابط عمومی حزب همت در استان فارس به فرمانده انتظامی استان کهگیلویه و بویر احمد پیام تبریک مسئول امور شهرستانهای حزب همت در استان فارس به فرمانده انتظامی استان کهگیلویه و بویر احمد انتقاد از کارشکنی در فعالیت منطقه آزاد تجاری مغان در آستانه سفر رییس جمهور به باکو فردا؛ بررسی دو فوریت لایحه تغییر ساعت رسمی کشور محسن هاشمی: نتیجه مثبت مذاکرات یعنی تثبیت غنی‌سازی و رفع تحریم‌ها انتصاب رئیس هیئت‌رئیسه صندوق‌های بازنشستگی نفت برگزاری جلسه نمایشگاه ملزومات جهیزیه در اتاق اصناف مرکز استان فارس در راستای اجرای طرح ازدواج آسان / توجه ویژه اتاق اصناف مرکز استان فارس به پیشرفت طرح ازدواج آسان با محوریت سازمان بسیج اصناف و بازاریان سپاه فجر فارس فعالیت گروه جهادی «شهید هاشم شعبانی» مانند یک درمانگاه جهادی پیام مهم سخنگوی دولت در شبکه اجتماعی ایکس درباره انرژی اعتراض سه مشاور سابق وزیر دفاع آمریکا به برکناری خود موزه بلدیه یک پروژه گردشگری و فرهنگی است اهداف برنامه بیمه اجباری گندم و دانه‌های روغنی محقق شد

8

افزایش تولید فولاد کشور به ۵۵ میلیون تن تا سال ۱۴۰۴

  • کد خبر : 10000
  • 09 آبان 1400 - 12:33
افزایش تولید فولاد کشور به ۵۵ میلیون تن تا سال ۱۴۰۴

به گزارش پایگاه خبری طلوع سیاست رئیس هیات عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) با بیان اینکه توسعه زنجیره پایین‌دستی و ایجاد ارزش‌افزوده در طرح‌های جدید صنعت فولاد اجرا می‌شود، از تولید سالیانه ۳۰ میلیون تن شمش فولاد خبر داد و اعلام کرد که تا سال ۱۴۰۴ به هدف ۵۵ […]

به گزارش پایگاه خبری طلوع سیاست

رئیس هیات عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) با بیان اینکه توسعه زنجیره پایین‌دستی و ایجاد ارزش‌افزوده در طرح‌های جدید صنعت فولاد اجرا می‌شود، از تولید سالیانه ۳۰ میلیون تن شمش فولاد خبر داد و اعلام کرد که تا سال ۱۴۰۴ به هدف ۵۵ میلیون تنی فولاد خواهیم رسید.

به گزارش ایسنا، طبق اعلام شبکه اطلاع‌رسانی تولید و تجارت ایران (شاتا)، وجیه‌الله جعفری صبح امروز در یک کنفرانس معدنی با بیان اینکه ظرفیت تولید فولاد به مرز ۳۰ میلیون تن و ظرفیت نصب شده فولاد به ۴۰ میلیون تن رسیده است، گفت: طی نیمه نخست امسال رشد صادرات در زنجیره فولاد به پنج میلیون و ۸۰۰ هزار تن را شاهد بودیم اما تداوم و استمرار آن نیازمند برنامه‌ریزی‌های بعدی است.

رئیس هیات عامل ایمیدرو خاطرنشان کرد: اهمیت صنعت فولاد با توجه به قابلیت ۱۰۰ درصدی بازیافت فولاد، بیشترین استحکام در بین فلزات دارد. استفاده از فناوری‌های جدید در تولید فولاد سبک و کاهش ۷۰ درصدی وزن ساختمان‌های اسکلت فولادی و همچنین کاهش ۵۰ درصدی وزن بدنه خودرو، بر کسی پوشیده نیست. امروز در زنجیره فولاد حدود ۳۶ میلیون تن آهن اسفنجی، ۶۶ میلیون و ۷۰۰ هزار تن گندله و ۶۲ میلیون و ۷۰۰ هزار تن کنسانتره ظرفیت نصب شده وجود دارد، اما در عین حال با مشکلاتی در تامین مواد اولیه مواجه هستیم.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد: پیش‌بینی می‌شود تا سال ۲۰۵۰ تقاضای جهانی فولاد به ۲.۶ میلیارد تن برسد که ایران نیز از این قاعده مستثنی نیست و بایستی جایگاه خود را در این بین به دست آورده و تثبیت کند.

جعفری با بیان اینکه ایران برای سومین سال دهمین تولیدکننده فولاد جهان شد، گفت: پیش‌بینی می‌شود ظرفیت ۵۵ میلیون تن شمش فولادی در افق ۱۴۰۴ محقق شود که تا امروز ۴۰ میلیون تن آن محقق شده و هفت میلیون تن دیگر در سال جاری به بهره برداری خواهد رسید. تا امروز بیش از ۲۱ میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار در کل زنجیره فولاد سرمایه‌گذاری شده که ۱۹ میلیون دلار آن نصب شده است.

وی در ادامه به چند گلوگاه و مشکل اصلی در زنجیره فولاد از جمله تامین مواد اولیه اشاره کرد و گفت: حدود دو میلیارد و ۸۰۰ میلیون تن ذخیره قطعی در کشور وجود دارد و در سال‌های اخیر حدود یک میلیارد تن دیگر به این ذخایر اضافه شده است، اما با نگاه توسعه‌ای، این میزان ذخیره پاسخگوی نیازها در بلندمدت نخواهد بود و بر این اساس نیازمند توسعه اکتشافات هستیم. به منظور افزایش ذخایر جدید باید به سمت معادن زیرزمینی و توسعه اکتشاف در عمق برویم و در این راستا سرمایه‌گذاری در معادن خارج از کشور و توسعه فناوری‌های جدید نیاز است.

رئیس هیات عامل ایمیدرو چالش دوم در این حوزه را توسعه زیرساخت‌های برق، آب، گاز، حمل و نقل جاده‌ای و ریلی برشمرد و گفت: در این روستا سه شرکت بزرگ گل‌گهر سیرجان، مس سرچشمه و چادرملو نخستین طرح انتقال آب را اجرایی کردند و سه طرح دیگر نیز توسط شرکت‌های فولادی در حال اجرا است. در زنجیره فولاد برای تأمین خوراک شرکت‌های فولادی و همچنین سوخت‌رسانی، نیازمند گاز هستیم.

معاون وزیر صنعت معدن و تجارت همچنین برق مورد نیاز در صنعت فولاد را بین هشت تا ۹۰۰۰ مگاوات برشمرد که اکنون ۶۰۰۰ مگاوات در حال مصرف است و برای طرح‌های توسعه این نیز نیازمند ۱۲ هزار و ۵۰۰ مگاوات دیگر هستیم. به منظور توسعه زیرساخت‌های برق، تولید ۱۰ هزار مگاوات قرارداد با شرکت‌های بزرگ بخش معدن و صنایع معدنی وزارت نیرو در حال انعقاد است.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://tolosiyasat.ir/?p=10000
   

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها