پایگاه خبری طلوع سیاست

  • امروز : شنبه - ۱۲ فروردین - ۱۴۰۲
  • برابر با : Saturday - 1 April - 2023

اخبار ویژه

آموزش‌وپرورش: با عوامل تاخیر در پرداخت حقوق فرهنگیان برخورد می‌شود ۱۱ مرد استقلال برای دیدار حساس با ذوب‌آهن/ جانشین ستاره محبوب ساپینتو مشخص شد مصاحبه دوست صمیمی نیکا شاکرمی با یک روزنامه آلمانی / من و نیکا تا پنج صبح باهم حرف میزدیم اعلام نتایج بررسی علل بروز مشکلات پرداخت حقوق اسفند ماه و امتیازات قانون رتبه‌بندی آمار گردشگران جزیره قشم از مرز نیم میلیون نفر فراتر رفت/رضایت ۸۰ درصدی گردشگران از سفر به جزیره افزایش ۲۳ درصدی دلار فرآوردهای نفتی!/ سیگنال افزایش دلار پایه ها؟ ضرورت توجه به دیپلماسی اقتصادی / مهار تورم، اولویت نخست کشور است سایت خبری رویداد ۲۴ فیلتر شد رئیسی به شاه عربستان پیام داد ۱۴۴ کیلوگرم تریاک در پاکدشت کشف شد دانلود سریال پوست شیر فصل سوم قسمت ۴ چهارم پایه حقوق کارگران ۱.۱ میلیون تومان بیشتر شد «فاز دوم» پالایشگاه آبادان با حضور رئیسی افتتاح شد حضور و سخنرانی رهبر انقلاب در اجتماع زائران و مجاوران حرم مطهر رضوی ثمره ۶ سفر خارجی و ۹ میزبانی رئیس‌جمهور برای ایران ۱۴۰۱

3

بین‌المللی نبودن شرکت‌ها بزرگترین چالش اکوسیستم کارآفرینی

  • کد خبر : 14183
  • 18 آبان 1400 - 10:28
بین‌المللی نبودن شرکت‌ها بزرگترین چالش اکوسیستم کارآفرینی

به گزارش پایگاه خبری طلوع سیاست ایسنا/اصفهان دبیر اجرایی منطقه ویژه علم و فناوری اصفهان گفت: بزرگترین چالشی که امروز مانع گسترش اکوسیستم کارآفرینی کشور شده بین المللی نبودن شرکت هاست و استارتاپ های ایران به دلیل تحریم ها محدود به بازارهای داخلی شده اند. کوروش خسروی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به روند […]

به گزارش پایگاه خبری طلوع سیاست

ایسنا/اصفهان دبیر اجرایی منطقه ویژه علم و فناوری اصفهان گفت: بزرگترین چالشی که امروز مانع گسترش اکوسیستم کارآفرینی کشور شده بین المللی نبودن شرکت هاست و استارتاپ های ایران به دلیل تحریم ها محدود به بازارهای داخلی شده اند.

کوروش خسروی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به روند فضای کارآفرینی کشور طی چند سال گذشته، اظهار کرد: از سال ۸۱ که مرکز کارآفرینی در دانشگاه اصفهان راه اندازی شد تا به امروز، شاهد تغییرات بسیاری در اکوسیستم کارآفرینی هستیم.

وی تاکید کرد: تغییرات اکوسیستم کارآفرینی کشور طی ۲۰ سال گذشته معادل تغییراتی است که می توانست طی ۱۰۰ سال در کشور رخ دهد و سرعت آن بسیار بالا بوده است.

دبیر اجرایی منطقه ویژه علم و فناوری اصفهان با ذکر مثالی توضیح داد: طی سال های نخست دهه هشتاد نه تنها هیچ دادگاهی در کشور برای رسیدگی به دعاوی مالکیت فکری وجود نداشت، بلکه کارشناسان، قضات و وکیل نیز تخصص لازم را در این بخش نداشتند.

وی افزود: خوشبختانه امروز دادگاه تخصصی برای رسیدگی به دعاوی مالکیت فکری وجود دارد و از سوی دیگر چند دانشگاه نیز در مقطع کارشناسی ارشد دوره های مالکیت فکری ایجاد شده و همچنین در هر شهر ثبت اختراعات بسیار انجام شده و ثبت علامت تجاری در حال آموزش است و در حال حاضر بسیاری از کارآفرینان اختراعات خود را در کشورهای خارجی ثبت می کنند.

خسروی به آینده کارآفرینی در ایران اشاره کرد و گفت: خوشبختانه فضای کسب برای توسعه کارآفرینی مناسب است و تمام وزارتخانه ها و سازمان ها، به دنبال شرکت های دانش بنیان، و کارآفرینان و فعالان استارتاپی برای حل مشکلات خود حل هستند.

وی به بین المللی شدن شرکت های استارتاپی و ایده های کارآفرینان اشاره کرد و گفت: مقایسه استارتاپ های داخلی با خارجی نشان داده که استارتاپ های داخلی ارزش بالاتری نسبت به آنها دارند، اما مزیت استارتاپ های خارجی اتصال به بازارهای جهانی است که این موجب رشد آنها می شود و در نهایت ایده های آنها میلیارد دلاری فروخته و یا سهام دار بین المللی پیدا می کنند، در حالی که استارتاپ های ایران به دلیل تحریم ها محدود به بازارهای داخلی شده اند.

دبیر اجرایی منطقه ویژه علم و فناوری اصفهان با اعتقاد بر اینکه استارتاپ و کارآفرینان داخلی نیازمند حمایت های مالی و معنوی دولت های مختلف هستند، تصریح کرد: به طور قطع موتور محرکه هر فعالیت اقتصادی پول است، اما باید در نظر داشت به عنوان مثال اگر بالای ۱۰ استارتاپ ایرانی قابلیت صادرات محصولات هایتک خود را دارند، اما در نخستین گام به سد تحریم ها بر می خورند.

وی تاکید کرد: بزرگترین چالشی که امروز مانع گسترش اکوسیستم کارآفرینی کشور شده بین المللی نبودن شرکت هاست.

خسروی درباره فروش ایده های کارآفرینان به کشورهای دیگر به دلیل نبود فضای مناسب برای رشد این ایده ها در کشور، گفت: این کار از دست دادن یک فرصت است و می توان مرکزیت یک شرکت را در ایران حفظ کنیم و خدمات آن را به دنیا ارائه دهیم و از آن درآمد کسب کنیم.

وی گفت: با توجه به شرایط موجود به جای یک درآمد طولانی و مستمر برای کشور، امروز شاهد درآمد موقت استارتاپ ها هستیم، چراکه به دلیل تحریم ها امکان تعامل با دنیا را ندارند و ناچار به فروش ایده های خود به سرمایه گذاران خارجی و ثبت آن ایده در کشوری دیگر هستند، در این شرایط منابع این ایده هیچ گاه به کشورمان بر نمی گردد و این فرصت را در کشور از دست می دهیم.

دبیر اجرایی منطقه ویژه علم و فناوری اصفهان اما با تاکید بر ضرورت آموزش در حوزه کارآفرینی کشور، گفت: هر چه آموزش در حوزه کارآفرینی زیربنایی و زودتر از سنین پایین آغاز شود، تفکر کارآفرینی بیشتر در لایه های مختلف جامعه رشد پیدا می کند، البته آموزش و پرورش به این حوزه وارد شده که هنوز جای کار دارد.

 انتهای پیام

لینک کوتاه : https://tolosiyasat.ir/?p=14183
 

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

google-site-verification=q_cu6BbJE6iM8wcnX2-fikQV20c7-RwePv3mDNnjrVw