به گزارش پایگاه خبری طلوع سیاست
رئیس کل مرکز فعالیت های فرهنگی اجتماعی تبیان خاطرنشان کرد: اگر مسلمانان از آگاهی بالا برخوردار باشند قطعا در برابر توطئه و دسیسههای دشمن میتوانند مبارزه، مقابله و ایستادگی کنند و نقشههای دشمنان شان را نقش بر آب کنند.
به گزارش ایسنا، حجت الاسلام و المسلمین سید عیسی حسینی مزاری طی سخنانی در وبینار بینالمللی علمای جهان اسلام و تحولات جدید افغانستان گفت: امروز یک بحران به مراتب وسیع و عمیق سرتاسر جهان اسلام را فراگرفته است و عامل این بحران در مرحله اول دشمنان اسلام هستند و در مرحله دوم وجود بستر است که دشمنان از این بستر سواستفاده میکنند و آن بستر عبارت است از ضعف آگاهی مسلمانان. جوامع اسلامی سُستی به خرج دادند، تنبلی کردند و ضعف نشان دادن و نتوانستند در این راستا کاری درخور و شایسته ارائه بدهند.
وی یکی دیگر از تلاش های استکبار و دشمنان اسلام را برای پایین نگهداشتن آگاهی مسلمانان، انهدام و یا تضعیف نهادهای آموزشی، فرهنگی و رسانهای خواند و گفت: به خصوص در بیست سال اخیر این شاهد مثال را در کشور افغانستان داریم که دشمنان ما چگونه در برابر این منابع و مراکز ایستادند و از هر طریق ممکن سعی کردند به انهدام مراکز آموزشی و دفاتر رسانهای و همچنان انفجار مساجد، حسینیه ها و هر مرکز محل که در راستای بالا بردن آگاهی فکری و معنوی مردم و آگاهی های عمومی مردم تاثیر گذار بودند، تخریب کردند و یا در راستای به ضعف کشاندن این مسیر تلاش های بیوقفه ای انجام دادند و پول های گزاف و کلانی را به مصرف رساندند.
رئیس کل مرکز فعالیت های فرهنگی اجتماعی تبیان اظهار داشت: دشمنان یا در جهت انهدام مراکز آموزشی، فرهنگی و رسانه ای که تاثیر گذاری در بالا بردن آگاهی مردم بودند، اقدام کرده اند و یا در راستای برنامه هایی که بتوانند یا مردم را در جهل مطلق نگهدارند و یا اینکه سطح آگاهی های مسلمانان ضعیف بماند و از آگاهی بالا برخوردار نباشد. چون دشمنان ما کاملا میدانند که اگر مسلمانان از آگاهی بالا برخوردار باشند قطعا در برابر توطئه و دسایس دشمن میتوانند مبارزه، مقابله و ایستادگی بکنند و نقشه های دشمنان شان را نقش بر آب بکنند.
وی خطاب به علما گفت: وظیفه علما اینجا بسیار خطیر است که باید در رابطه با رفع این اختلافات و در راستای ایجاد وحدت و همسویی عمل کنند و تلاش جدی به خرج دهند. امروز دنیای اسلام الگوی بسیار جدی دارد که چگونه ما در رابطه به ایجاد وحدت و همسویی بین مسلمانان عمل کنیم.
حسینی مزاری خاطرنشان کرد: بزرگترین منادی وحدت در عصر ما حضرت امام خمینی (ره) بود که بزرگترین کار را انجام داد و بحث هفته وحدت را بنیانگذاری کرد و اینجا بود که ما از آن تاریخ به بعد شاهد نزدیک شدن صفوف مسلمانان به همدیگر بودیم و اسلام آهسته آهسته اقتدار پیدا کرد و نشانه اقتدار اسلام هم دست پا زدن استکبار و تلاش استکبار برای تقابل با اسلام و ایجاد ناامنی در کشور های اسلامی بود.
رئیس خبرگزاری صدای افغان(آوا) گفت: امروز اگر شما در دنیایی اسلام این همه جنگ و ناامنی و قتل و وحشت میبینید توسط استکبار ایجاد میشود و این نمایانگر اقتدار جهان اسلام و نمایانگر ضعف و دست و پاچگی دشمنان اسلام است. آنها از وحدت، انسجام و اقتدار بیشتر مسلمین ترس دارند.
حسینی مزاری خاطر نشان کرد: شخصیت دیگری که خلف صالح حضرت امام خمینی (ره) هستند، حضرت امام خامنه ای(حفظه الله تعالی) میباشد که مثل کوه بلند و بزرگ امروز در عرصه جهان اسلام حضور دارند و منادی حقیقی وحدت هستند و به عنوان یک اصول به دنبال ترویج اندیشه های وحدت آفرین اسلامی هستند. علمای اسلام با تاسی از ایشان و رفتار و رویه ایشان و برنامه های را که به عنوان راهکار اعلام میکنند، بایستی استفاده کرده و در راستای ایجاد وحدت و هماهنگی بهره برداری کنند.
وی همچنین بیان کرد: آنچه زمینه را برای چنین روندی آماده میکند آگاه ساختن جوامع اسلامی است، تا زمانیکه در جوامع اسلامی جهل و نا آگاهی و ضعف فکر و فرهنگ وجود داشته باشد قطعا بحث وحدت و همسویی پیش نخواهد آمد. بنابراین علمای بزرگوار جهان اسلام به خصوص علمای مردم افغانستان بایستی در رابطه به بالا بردن آگاهی مردم پیش قدن شوند و کار اصولی و اساسی را روی دست بگیرند.
حسینی مزاری تاکید کرد: اصولیترین کار در راستای بالا بردن آگاهی های مردم افغانستان کار فرهنگی و رسانه ای است؛ بنابراین علما ما بایستی بیش از گذشته خود را آماده کرده و در رابطه با فعالیت های رسانه ای و ترویج این حرکت و گسترش دادن مراکز فعالیت های رسانه ای و تربیت کادر های رسانه ای و تربیت دست اندرکاران فعالیت های فرهنگی و رسانه توجه بکنند، تا اینکه ما با بالابردن آگاهی های مردم مسلمان به خصوص مردم مسلمان افغانستان بتوانیم زمینه های وحدت و همسویی میان مردم را فراهم بکنیم و بدین ترتیب برای مسلمانان اقتدار بیاوریم و دست اجانب را از دخالت قطع بکنیم و با دنیا بر اساس اصول اسلام تعامل و همکاری متقابل داشته باشیم.
انتهای پیام