• امروز : سه شنبه - ۲۸ فروردین - ۱۴۰۳
  • برابر با : Tuesday - 16 April - 2024

اخبار ویژه

دکتر مرندی: خانواده‌ام هیچ وقت به زندگی در خارج فکر نمی‌کنند حکم کمیته انضباطی برای نکونام چه خواهد بود؟ بیش از ۱۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان زکات فطریه و کفارات جمع آوری شد  سفیر ایران: درصورت دست زدن مجدد اسرائیل به اقدام نظامی، پاسخ تهران قاطع تر خواهد بود رییس هیأت مدیره و مدیرعامل منطقه آزاد قصرشیرین مشخص شد پیام تسلیت همت فارس به رییس شورای هماهنگی شهرستان های این حزب در استان مدیرعامل منطقه آزاد قصرشیرین منصوب شد کلیات طرح اصلاح قانون مجازات قاچاق اسلحه و مهمات تصویب شد تحولات کانون وکلا از گذشته تاکنون از زبان دکتر پارسا حقوق امسال کارمندان و بازنشستگان ابلاغ شد + جزئیات دیگر برای تماشای بازی‌های بزرگ به استادیوم نروید! رییس‌جمهور: سازش با صهیونیست‌ها قمار روی اسب بازنده است/ ایران همچنان حامی مقاومت می‌ماند تصویب ۱۳ دستور کار حفاظتی محیط زیست در دولت سیزدهم سودآورترین بازار ایران را بشناسید + عکس دیدار نماینده منتخب شهرستان سپیدان و بیضا با رییس دیوان محاسبات کشور

4

درمان کووید طولانی‌مدت با داروی جدید دانشگاه آکسفورد

  • کد خبر : 16990
  • 23 آبان 1400 - 11:24
درمان کووید طولانی‌مدت با داروی جدید دانشگاه آکسفورد

به گزارش پایگاه خبری طلوع سیاست ایسنا/خراسان رضوی در حال حاضر دانشگاه آکسفورد فاز دوم آزمایش بالینی داروی جدید AXA۱۱۲۵ را برای آزمایش اثربخشی آن در درمان ضعف عضلانی و خستگی ناشی از کووید طولانی‌مدت هدایت می‌کند. به نقل از نیوز، از ابتدای شیوع این بیماری بیش از ۲۴۰ میلیون مورد ابتلا به ویروس کرونا […]

به گزارش پایگاه خبری طلوع سیاست

ایسنا/خراسان رضوی در حال حاضر دانشگاه آکسفورد فاز دوم آزمایش بالینی داروی جدید AXA۱۱۲۵ را برای آزمایش اثربخشی آن در درمان ضعف عضلانی و خستگی ناشی از کووید طولانی‌مدت هدایت می‌کند.

به نقل از نیوز، از ابتدای شیوع این بیماری بیش از ۲۴۰ میلیون مورد ابتلا به ویروس کرونا در سراسر جهان ثبت شده است. طبق نتایج یک تحقیق در ایالات متحده نزدیک ۲۵ درصد از این موارد منجر به تعداد بی‌شماری از علائم طولانی‌مدت شده که در مجموع به‌ عنوان کووید طولانی‌مدت شناخته می‌شود.

بر این اساس اگرچه اکثر افراد پس از ۱۲ هفته از ابتلا به کرونا به‌ طور کامل بهبود می‌یابند اما علائم آن می‌تواند برای مدت طولانی‌تری باقی بماند. کووید طولانی‌مدت ممکن است حتی زمانی که علائم اولیه ویروس کرونا خفیف باشد، رخ دهد. علائم شایع کووید طولانی‌مدت شامل خستگی شدید، تنگی نفس، مه مغزی و ضعف عضلانی است. نتایج تحقیقات نشان می‌دهد این علائم می‌تواند ناشی از میتوکندری‌های ناکارآمد باشد.

دکتر بتی رامان، پژوهشگر ارشد و محقق اصلی مرکز تحقیقاتی بنیاد قلب بریتانیا در مرکز آکسفورد، در این خصوص گفت: کووید طولانی‌مدت تاثیر خیلی مخربی بر افراد بی‌شمار در سراسر جهان دارد و بسیاری را با احساس ناامیدی مواجه می‌کند.

وی افزود: به دلیل عدم درمان تایید شده برای کووید طولانی‌مدت نیاز به ادامه نوآوری ضروری است؛ من خوشحالم که تحقیقات AXA۱۱۲۵ را برای درک ظرفیت آن برای بازگرداندن انرژی سلولی و رفع نیازهای بیماران انجام می‌دهم.

در این کارآزمایی بالینی تقریبا ۴۰ بیمار تصادفی ۶۷.۸ گرم از داروی AXA۱۱۲۵ یا دارونمای مشابه را به مدت ۲۸ روز دریافت خواهند کرد.

این کارآزمایی توسط دپارتمان پزشکی رادکلیف دانشگاه آکسفورد رهبری می‌شود و در مرکز تحقیقات تشدید مغناطیسی بالینی آکسفورد مستقر در بیمارستان جان رادکلیف انجام خواهد شد.

داروی AXA۱۱۲۵ در مرحله بالینی توسط شرکت بیوتکنولوژی Axcella Therapeutics مستقر در ایالات متحده تولید شده است. در حال حاضر برای بیماران مبتلا به استئاتوهپاتیت غیرالکلی(NASH) در کارآزمایی بالینی جهانی EMMPACT فاز ۲b در حال آزمایش است.

مجوز کارآزمایی بالینی این شرکت(CTA) توسط آژانس نظارتی داروها و محصولات بهداشتی بریتانیا(MHRA) در ۲۲ اکتبر پذیرفته شد.

درمان کووید طولانی‌مدت با داروی جدید دانشگاه آکسفورد

دکتر آلیسون شتر، رئیس بخش تحقیق و توسعه در Axcella، گفت: در حالی که بار عظیم و مشکلات اجتماعی اقتصادی طولانی کووید بر همگان آشکار شده، پاتوفیزیولوژی زیربنایی آن اکنون در حال ظهور است.

در ۲ مطالعه بالینی موفق قبلی و در مدل‌های پیش بالینی AXA۱۱۲۵ توانایی معکوس کردن اختلال میتوکندری و بهبود کارایی انرژی را از طریق افزایش اکسیداسیون اسیدهای چرب، بازیابی هموستاز سلولی و کاهش التهاب نشان داده است.

این موارد به ما اطمینان می‌دهد این دارو ظرفیت لازم برای کمک به تعداد فزاینده بیمارانی که مدت‌ها پس از ابتلا به ویروس از اثرات ناتوان‌کننده کووید رنج می‌برند را دارد.

هدف اصلی این کارآزمایی ارزیابی بهبود عملکرد میتوکندری در عضلات اسکلتی خواهد بود که با استفاده از طیف‌سنجی تشدید مغناطیسی انجام خواهد شد.

اهداف ثانویه کلیدی شامل اندازه‌گیری میزان خستگی و سطوح لاکتات و همچنین یک پیاده‌روی ۶ دقیقه‌ای در طول آزمایش است.

محققان ایمنی و تحمل دارو را نیز اندازه گیری خواهند کرد.

کارآزمایی بالینی قرار است در پایان سال جاری آغاز شود و انتظار می‌رود تا اواسط سال ۲۰۲۲ داده‌های برتر ارائه شود.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://tolosiyasat.ir/?p=16990
   

نوشته های مشابه

12آذر
بازی درمانی در کودکان پرخاشگر
گزارش تحلیلی معاصر :

بازی درمانی در کودکان پرخاشگر

15آبان
درد بی درمان سوختگی در ایران
رئیس هیئت مدیره جمعیت حمایت از بیماران سوخته(ققنوس) :

درد بی درمان سوختگی در ایران

08آبان
شناخت انواع هپاتیت
گزارش تحلیلی معاصر:

شناخت انواع هپاتیت

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها