• امروز : شنبه - ۶ بهمن - ۱۴۰۳
  • برابر با : Saturday - 25 January - 2025

اخبار ویژه

خوزستان بزرگترین اقتصاد دولتی را دارد/ ضرورت جدی حفظ منافع محلی و مردم استان وزیر آموزش و پرورش: تکمیل ۳۲۹ طرح آموزشی ثمره سفر رییس جمهور به خوزستان است ربیعی: نیاز به اصلاحات سخت و حضور در اقتصاد جهانی داریم جابری انصاری: ایرنا صدای مردم در استان‌ها و مناطق محروم کشور است وزارت اقتصاد با همکاری بانک‌ها و بیمه‌ها مشکل کمبود فضای آموزشی چابهار را حل می‌کند وزیر اقتصاد: بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی چابهار از طریق مولدسازی ساخته می‌شود خوزستانی‌ها جان و مال دادند؛ اما ملک و میهن ندادند وزیر راه و شهرسازی: لایروبی دهانه اروندرود در دستور کار قرار دارد هاشمیه متقیان: اشتغال، دغدغه اصلی ورزشکاران و مربیان خوزستان است معاون وزیر آموزش و پرورش: توسعه ساخت هنرستان در کشور یک ضرورت است تنها یک بیمارستان در مسجدسلیمان، اندیکا و هفتکل برای خدمت به ۳۰۰ هزار نفر به یاد شهدای عدالت بروکراسی اداری و مشکلات پیش روی سرمایه گذاران چابهار حل می‌شود دادخواستی برای خون‌های بی‌گناه شیعیان و اهل سنت ایرانی و غیرایرانی با امضا و کاغذ کار درست نمی شود، باید کار کنیم/ با دنیا جنگ و دعوا نداریم

4

در دهه‌های اخیر جهت‌گیری مناسبی درباره سیاستگذاری گردشگری داخلی رخ نداده است

  • کد خبر : 16810
  • 23 آبان 1400 - 17:31
در دهه‌های اخیر جهت‌گیری مناسبی درباره سیاستگذاری گردشگری داخلی رخ نداده است

به گزارش پایگاه خبری طلوع سیاست به گزارش حوزه پارلمانی خبرگزاری فارس، معاونت مطالعات آموزش و فرهنگ مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی طی گزارشی به بررسی وضعیت گردشگری داخلی به منظور دستیابی به چالش های سیاستی این حوزه پرداخت. در این گزارش بیان شده است: مسیر صحیح توسعه گردشگری، رونق و پایدارسازی گردشگری داخلی است. زیرا […]

به گزارش پایگاه خبری طلوع سیاست

به گزارش حوزه پارلمانی خبرگزاری فارس، معاونت مطالعات آموزش و فرهنگ مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی طی گزارشی به بررسی وضعیت گردشگری داخلی به منظور دستیابی به چالش های سیاستی این حوزه پرداخت.

در این گزارش بیان شده است: مسیر صحیح توسعه گردشگری، رونق و پایدارسازی گردشگری داخلی است. زیرا این گونه از گردشگری نسبت به محرک های منفی رسانه ای، مشکلات فصلی بودن تقاضا و تحولات سیاسی و اقتصادی بین المللی، وابستگی کمتری نشان می دهد و بهترین نوع توزیع و بازتولید منابع اقتصادی را ممکن می کند.

در گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس تصریح شده است: متأسفانه در دهه های اخیر جهت گیری مناسبی در مورد سیاستگذاری گردشگری داخلی رخ نداده و آنچه به عنوان آمار در دسترس است، متأثر از برنامه نبوده است. در این گزارش با بررسی داده های آماری موجود و در دسترس بین سال های ۱۳۸۷ تا ۱۳۹۸ مشخص شد که هر چند کمّیت گردشگری داخلی بیشتر شده است، اما از کیفیت آن کاسته شده است.

در ادامه گزارش مذکور آمده است: توزیع سفر در بین خانوارها به صورت عادلانه ای رخ نداده است و ۳ برابر شدن سرانه سفر خانوارها به واسطه افزایش سفرها برای «خانوارهای سفرکرده» رخ داده است. این شکاف رفاهی موجب شده تا خانوارهای بیشتری به فکر کاهش هزینه های سفر باشند. بنابراین اقامت در خانه اقوام و دوستان، استفاده بیشتر از وسایل حمل ونقل شخصی، کاهش هزینه های مربوط به خرید سوغاتی و عدم استفاده از تورهای گردشگری نتیجه این وضعیت است که مانع از رخداد پیامدهای مطلوب و مورد انتظار در حوزه گردشگری داخلی شده است.

در بخش دیگری از گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس می خوانیم: ترسیم وضعیت فعلی نشان می دهد که سیاستگذاری مشخصی در بخش گردشگری داخلی انجام نشده است. بنابراین تسهیل در توزیع منابع مالی در جامعه میزبان از گردشگری داخلی (که مبتنی بر الگوی اقامت در خانه دوستان و اقوام است)، افزایش کیفیت زندگی گردشگری داخلی، توزیع عادلانه سفر برای گروه ها و دهک های متفاوت درآمدی، محورهایی است که نیازمند سیاستگذاری و اقدام های برنامه ای مناسب است.

انتهای پیام/



این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

لینک کوتاه : https://tolosiyasat.ir/?p=16810
   

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.