• امروز : پنج شنبه - ۱۱ خرداد - ۱۴۰۲
  • برابر با : Thursday - 1 June - 2023

اخبار ویژه

تاکید معاون سیاسی وزیر کشور بر پیش‌بینی‌های فنی برای برگزاری انتخابات کاشت بیش از ۳۰۰ هزار گل فصلی در قشم آزادی اسدی؛ دستاورد دیپلماسی اقتدار بهره‌گیری از مردم راهبرد اصلی ستاد امربه معروف و نهی ازمنکر است چگونگی برخورد دولت با تخلفات برخی بانک‌های خصوصی | خلق پول بی‌رویه برخی بانک‌های خصوصی از علل تورم است هوای سه شهر استان مرکزی در وضعیت ناسالم است نگاهی به رستوران جدید مسی به سبک «سالت‌بی»/ رستورانی لوکس با ماکارونی ۴۰ پوندی و توپ فوتبال شکلاتی ۳۰ پوندی/ تصاویر غذاهای این رستوران را ببینید آیت الله رئیسی وارد جاکارتا شد نخستین معامله برق سبز در بورس انرژی انجام شد ثبت ۱۰۰ هزار گروه در اطلس جهادی کشور وزیر کشور: در تغییر مدیران دولت قبل سرعت‌مان کند است | گفتیم تغییر این مدیران سرعت بگیرد فوت ۲ بیمار کرونایی و شناسایی ۱۰۱ مبتلای جدید عینک سیاسی را بردارید! دیدارهای وزیر دادگستری در حاشیه اجلاس بین‌المللی سن‌پترزبورگ چرا تذکر به امامان‌جمعه؟!

2

روایتی از روند تصویب لایحه پیشگیری از آسیب‌دیدگی و ارتقای امنیت زنان

  • کد خبر : 31152
  • 22 فروردین 1402 - 23:45
روایتی از روند تصویب لایحه پیشگیری از آسیب‌دیدگی و ارتقای امنیت زنان

به گزارش پایگاه خبری طلوع سیاست به گزارش ایسنا، فاطمه قاسم‌پور در مطلبی در حساب کاربری خود در توئیتر خود نوشت: «کلیات لایحه ارتقای امنیت زنان به تصویب رسید؛ لایحه‌ای که ماه‌ها در کمیسیون اجتماعی مجلس در تعامل با جامعه نخبگانی و کارشناسی مورد بررسی و تدقیق قرار گرفت. بیان روایت کوتاهی از آن‌چه در […]

به گزارش پایگاه خبری طلوع سیاست

به گزارش ایسنا، فاطمه قاسم‌پور در مطلبی در حساب کاربری خود در توئیتر خود نوشت: «کلیات لایحه ارتقای امنیت زنان به تصویب رسید؛ لایحه‌ای که ماه‌ها در کمیسیون اجتماعی مجلس در تعامل با جامعه نخبگانی و کارشناسی مورد بررسی و تدقیق قرار گرفت. بیان روایت کوتاهی از آن‌چه در این مدت تجربه کردیم، خالی از لطف نیست:

زمانی که وارد مجلس شدم، هنوز لایحه از دولت وقت ارسال نشده بود. با توجه به اهمیت موضوع، جلسات کارشناسی بررسی نسخه ارسالی از قوه قضائیه به دولت را شروع کردیم. علاوه بر این، چند نامه‌نگاری با معاونت امور زنان وقت داشتم تا هم در ارسال لایحه تعجیل کنند و هم اسناد پشتیبان آن را در اختیار بگذارند.

لایحه با پیگیری‌های مکرر به مجلس رسید و فوریت آن تصویب و کمیسیون اجتماعی متولی بررسی آن شد. کمیسیون، کمیته‌ای تخصصی برای لایحه تشکیل داد و با همکاری با مرکز پژوهش‌ها کارگروهی از مرکز با این کمیته مرتبط شد.

در این کارگروه جلسات متعددی با طراحان، کارشناسان فقهی، حقوقی و قضائی، اجتماعی، مددکاری، مطالعات زنان و دستگاه‌های اجرایی برگزار شد. در نتیجه بررسی‌ها، تلاش کردیم رویکرد حل مسئله را در بخش‌های پیشگیری، حمایتی و کیفری تقویت کنیم. ضمن آن‌که رویکرد عدالت ترمیمی را تقویت کنیم، با تعریف سامانه پنجره واحد خدمات حلقه اتصال عملکردی میان دستگاه‌ها ایجاد شد و امکان پایش و نظارت بر عملکرد بخش‌ها را افزایش داده شد. این لایحه تمرکز جدی بر اقدامات پیشگیرانه نظیر آموزش، آگاهی‌بخشی و اطلاع‌رسانی عمومی، مهارت‌افزایی، اصلاح بافت‌های شهری و غیره دارد.

در بخش‌های کیفری هم در موضوعاتی که خلأ قانونی وجود دارد یا قوانین موجود بازدارندگی لازم را ندارند، طراحی و اصلاح صورت گرفت. مثلاً اجبار در ازدواج، خون‌بس، پیشنهاد رابطه نامشروع به زنان به ویژه در محیط‌های کاری و غیره.

در بخش عملکرد دستگاه‌ها سعی داشتیم با همکاری و تعامل با دستگاه‌های مسئول، ظرفیت‌سنجی دقیقی داشته باشیم و بر اساس آن این بخش اصلاح شود. پس از تغییرات جدی در بخش‌ها و مواد لایحه، نسخه نهایی در کمیته تصویب شد و بعد وارد کمیسیون شد.

طی جلسات بررسی در کمیسیون، لایحه در آذر ۱۴۰۱ مصوب شد و نهایتاً در تاریخ ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ در دستور کار صحن علنی قرار گرفت و کلیات آن مصوب شد. از همه همکارانم که متعهدانه به این لایحه رأی مثبت دادند صمیمانه تشکر می‌کنم.»

لینک کوتاه : https://tolosiyasat.ir/?p=31152
 

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 1در انتظار بررسی : 1انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها
logo-samandehi google-site-verification=q_cu6BbJE6iM8wcnX2-fikQV20c7-RwePv3mDNnjrVw
google-site-verification=q_cu6BbJE6iM8wcnX2-fikQV20c7-RwePv3mDNnjrVw