• امروز : یکشنبه - ۱۱ آذر - ۱۴۰۳
  • برابر با : Sunday - 1 December - 2024

اخبار ویژه

وفاق ملی رمز موفقیت در مقابل دشمنان است تجلیل از شهردار کلان‌شهر شیراز به‌عنوان «شهردار برتر» استان فارس لزوم دخیل بودن شهرداری ها در آئین نامه نظام فنی و اجرایی بافت ها و بناهای تاریخی بازدید اعضای تیم دیسپاچینگ شرکت برق منطقه ای فارس از سیمولاتورسیستم های قدرت دانشگاه صنعتی شیراز قاضی پرونده چای دبش: رد مال به بانک‌ها تا پایان رسیدگی در حکم دادگاه تاثیر دارد برنامه حضور رئیس‌جمهور در آیین روز دانشجو هنوز قطعی نشده است کسب رتبه اول کشوری در نهمین جشنواره ملی مالک اشتر سازمان بسیج مستضعفین توسط سازمان بسیج اصناف و بازاریان استان فارس اقدامات مجمع خیرین تامین سلامت فارس از توفیقات الهی است توزیع ۵/۴ تن گوشت گرم در بین خانواده های تحت حمایت کمیته امدادامام خمینی(ره)استان فارس مراسم یادمان یاس کبود روستای فتح‌آباد شهرستان خفر میزبان گردشگران علاقمند به میراث معنوی می‌شود معرفی قصه به عنوان یک ابزار تربیتی مهمترین هدف برگزاری بیست و ششمین جشنواره قصه‌گویی است واحد صنفی تحت هیچ شرایطی نباید تعطیل شود عراقچی : ایران حامی گفت وگو برای ارتقای صلح بین کشورها است سلاح هسته ای چگونه مانع گسترش بسیاری از جنگ ها شد چرا راه حل دو دولتی میسر نیست؟

5

ساماندهی معتادان متجاهر در تهران با قوت ادامه دارد

  • کد خبر : 26611
  • 31 اردیبهشت 1401 - 20:41
ساماندهی معتادان متجاهر در تهران با قوت ادامه دارد

به گزارش پایگاه خبری طلوع سیاست به گزارش خبرنگار ایرنا، احمد احمدی صدر در حاشیه بازدید خبرنگاران از کمپ معتادان متجاهر در منطقه خاورشهر با اشاره به اجرای طرح ساماندهی معتادان متجاهر از ساماندهی بیش از هفت هزار معتاد متجاهر در مراکز ماده ۱۶ شهر تهران خبر داد و گفت: وسعت تهران باعث شده تا […]

به گزارش پایگاه خبری طلوع سیاست

به گزارش خبرنگار ایرنا، احمد احمدی صدر در حاشیه بازدید خبرنگاران از کمپ معتادان متجاهر در منطقه خاورشهر با اشاره به اجرای طرح ساماندهی معتادان متجاهر از ساماندهی بیش از هفت هزار معتاد متجاهر در مراکز ماده ۱۶ شهر تهران خبر داد و گفت: وسعت تهران باعث شده تا شاهد آسیب‌های اجتماعی فراوانی در شهر باشیم.

وی افزود: در سال ۱۳۹۵ جمعیت معتادان شهر تهران ۱۰ هزار نفر بود اما در بررسی های سال ۱۴۰۰ این آمار به ۲۰ هزار نفر در شهر تهران رسیده است.

مدیرعامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکت های اجتماعی شهرداری تهران با بیان اینکه گزارش های دستگاه های متولی حکایت از فعالیت های متنوع و گسترده در این حوزه دارد، افزود: دستگاه های متولی هر کدام به مانند یک جوی آب جاری حرکت خود را به تنهایی و جزیره ای ایفا می کردند.

احمدی صدر تاکید کرد: چرخه بین نهادها و سازمان ها معیوب بود به عنوان مثال نامه نگاری بین آنها چند ماه و چند سال و حتی یک دهه طول می کشید به عبارتی عدم هماهنگی این دستگاه ها باعث افزایش جمعیت معتادان شده است.

به گفته وی، در این دوره مدیریت شهری مدل قرارگاه را در پیش گرفتیم تا فاصله بین نهادهای متولی کمتر شود. در جلسات قرارگاه همه دور یک میز هستند و هماهنگی ها در لحظه جواب داده می شود.

۸۴ درصد مصوبات قرارگاه اجتماعی اجرا شد

مدیرعامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکت های اجتماعی شهرداری تهران با اشاره به برگزاری منظم جلسات قرارگاه اجتماعی نیز گفت: تاکنون قرارگاه آسیب های اجتماعی ۲۱ جلسه برگزار و ۲۸۰ مصوبه داشته که ۸۴ درصد مصوبات اجرا شده و ۱۶ درصد در حال اجراست که البته ۵۰ درصد از مصوبات اجرا شده همان مصوباتی بود که بین ۶ ماه تا چند سال در ساختار سازمان های متولی مسکوت مانده و گرفتار بوروکراسی اداری شده بود.

وی با بیان اینکه در سال های گذشته معتادان متجاهر را جمع آوری و بین ۶ ماه تا یک سال هم نگهداری می شدند، افزود: این در حالی است که معتادان روز شماری می کردند تا این دوره تمام شود به عبارتی می توان گفت که در سنوات گذشته برای زندگی اجتماعی آنها، سم زدایی و بازگشت معتادان به خانواده و جامعه برنامه ای وجود نداشت.

احمدی صدر با بیان اینکه این مساله را در قرارگاه با جدیت دنبال می کنیم، افزود: یکی از موارد مورد تاکید در این دوره مدیریت شهری توانمندسازی این افراد است به عبارتی در طول دوره روی آمادگی روحی و روانی افراد کار می کنیم.

وی با اشاره به اینکه تا این تفکر وجود داشته باشد که معتاد مجرم است یا بیمار مشکلات حل نخواهد شد، گفت: معتاد متجاهر چه مجرم و یا بیمار باشد اگر ما این افراد را خانواده خود بدانیم و احساس کنیم دختر فراری دختر ما و معتاد در خیابان فرزند ماست به راحتی از کنار مصوبات رد نمی شویم. هیچ وقت این دغدغه وجود نداشته است تا این افراد آسیب دیده را خانواده خود بدانیم.

مدیرعامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکت های اجتماعی شهرداری تهران با اشاره به افزایش ظرفیت معتادان متجاهر نیز گفت: در جلسه قرارگاه مصوب شد تا ظرفیت های تهران افزایش پیدا کند و شهرداری تهران در این هم افزایی مدیریتی پیش قدم شد.

وی با اشاره به شرایط جمع آوری و ساماندهی معتادان متجاهر گفت: جمع آوری معتادان متجاهر توسط پلیس با حکم دادستانی انجام می شود،  البته تمام افرادی که جمع آوری می شوند معتاد متجاهر نیستند و در غربالگری های اولیه ۳۱ درصد آزاد می شوند.

احمدی صدر تاکید کرد: تعداد جمع آوری در تهران از ابتدای شکل گیری قرارگاه تا امروز ۱۰۰ هزار نفر بوده که تعدادی از آنها در غربالگری آزاد و بیش از هفت هزار نفر ساماندهی و در مراکز پذیرش شده است.

وی با اشاره به وجود تعداد بالای معتادان در تهران افزود: هر چند در سال های گذشته جمع آوری معتادان متجاهر انجام شده و طبق پروتکل ها این افراد بین ۶ تا ۹ ماه نیز نگهداری می شدند اما برای بازگشت دوباره آنها به اجتماع کاری انجام نمی شد و این افراد بعد از آزادی دوباره به چرخه اعتیاد وارد می شدند.

وی اظهار کرد: زمان صفر شروع این طرح را از زمان شکل گیری قرارگاه باید در نظر بگیریم، یک سال باید از این مساله بگذرد و پلاک های قرمز پلمب و با فروشندگان برخورد شود این پروسه یک تا سه سال زمان می خواهد.

احمدی صدر با اشاره به افزایش مرکز بانوان در شهر تهران افزود: بازسازی و تجهیز مراکز ماده ۱۶ نیز با صرف هزینه چند ۱۰ میلیاردی توسط شهرداری تهران انجام شده است.  

به گفته وی، مراکز یاور شهر یک، دو و سه مرکز شفق، مرکز ویژه بانوان، مرکز طراوت با همکاری سپاه یا احداث شده یا در حال ساخت و تجهیز است،  البته در این میان سایر مراکز ساماندهی معتادان زیر نظر سازمان زندان ها و پلیس است.
 

لینک کوتاه : https://tolosiyasat.ir/?p=26611
   

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها