به گزارش پایگاه خبری طلوع سیاست
به گزارش ایرنا جعفر شربیانی روز سه شنبه در جریان شصت و یکمین جلسه شورای شهر تهران با بیان اینکه تهران به سه لایه پایتخت، حوزه شهری و کلان شهر تهران تقسیم شود، گفت: در شورای شهر تهران تصمیم گیری برای ۱۳ میلیون جمعیت است و در نرخ گذاری ها و سایر تصمیمگیریها باید به شهرستانهای اطراف توجه کنیم.
وی افزود: ارائه خدمات تهران به حاشیه پایتخت، یکی از راه های مدیریت مسائل و چالشهای اصلی شهر تهران است.
شربیانی ادامه داد: با چنین نگاهی در شورای شهر ری در از ظرفیت شهرداری تهران برای حاشیه این شهرستان های اطراف ری، استفاده خواهیم کرد.
عضو شورای تهران ادامه داد: ایجاد خطوط اتوبوسرانی حسن آباد- مترو تهران درخواست مردم حسن آباد فشافویه بود که با نظر مثبت شهردار مواجه بود و امروز ۴ دستگاه اتوبوس تحویل شهرداری حسن آباد- فشافویه شد.
وی تاکید کرد که بهترین راه برای حل ترافیک و آلودگی هوای تهران را رونق حمل و نقل عمومی دانست.
مصوبه ساماندهی کارگران فصلی شهر تهران چه شد؟
ناصر امانی دیگر عضو شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به اینکه روز کارگر با روز عید فطر همزمان شده و تعطیل است، گفت: سال ۸۷ شورای شهر سوم مصوبهای تحت عنوان ساماندهی کارگران فصلی شهر تهران داشت.
وی افزود: این مصوبه در ابتدا اجرا شد اما از دهه ۹۰ تاکنون مشکلات افزایش یافت.
امانی گفت: از سال ۹۰ به بعد مشکلات بیشتر شد و کارگران بیشتری از روستاها و شهرستانهای دور برای کار ساختمانی در فصلهای پاییز و زمستان به تهران می آیند.
عضو شورای شهر تهران گفت: پس از تصویب این مصوبه سامانه ثبت نام در حوزه رفاه ایجاد شد و تا سال ۹۶ نیز ۱۲ هزار کارگر در این سامانه ثبت نام کرده بودند اما از شورای پنجم به بعد، ردپایی از این سامانه نیست.
وی، خواستار رسیدگی به وضعیت سامانه برای رفع مشکل کارگران فصلی شد.
صدور روزانه ۲ فیش عوارض از سوی شهرداریهای مناطق با فعالیت ۳ شیفت شهرداری مغایرت دارد
حبیب کاشانی دیگر عضو شورای اسلامی شهر تهران در این جلسه نسبت به صدور فیشهای عوارض، قبل و بعد از نوروز و اختلاف این فیش ها، اظهار داشت: مردم صبور باشند تا بهترین تصمیم گرفته شود.
وی با بیان اینکه گفته شده است که در شهرداری تهران سه شیفت فعالیت خواهد شد، گفت: شهروندان به شهرداری مراجعه میکنند تا فیش دریافت کنند و به آنها گفته میشود ۵۰ نفر قبل از شما در نوبت هستند.
این عضو شوای شهر با بیان اینکه در برخی مناطق، گفته میشود که روزی ۲ فیش صادر میشود، اظهار داشت: از طرفی گفته میشود دو شیفت و سه شیفت فعالیت خواهند کرد از طرفی میگویند روزی ۲ فیش صادر میشود.
کاشانی، خواستار بررسی این موضوع شد و گفت: مردم و خانواده شهدا برای دریافت فیش عوارض مراجعه می کنند و در شهرداری معطل می شوند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود، با بیان اینکه هیئت تخلفات شهرداری جرأت و جسارت مدیران را میگیرد، گفت: مدیران رغبتی ندارند و جسارتشان گرفته میشود و کار کاملاً متوقف می شود.
این عضو شورا اظهار کرد: بعد از ماه رمضان، درباره اساس وجود هیأت تخلفات و نحوه فعالیت آن باید صحبت شود.
برخی طرحهای نیمه کاره شهرداری، شهروندان را در خانه محبوس کرده است
حجت الاسلام سید محمد آقا میری دیگر عضو شورای اسلامی شهر تهران با ارائه تذکری اظهار کرد: یکی از توقعات از شهرداری، اصلاح روشهای گذاشته است چرا که برخی طرح ها در سال های گذشته جذابیت داشته اما اکنون کارایی و جذابیتی ندارد.
وی افزود: در برخی سال های گذشته برای اجرای برخی طرح ها در محله ها و معابر، منازل شهروندان خریداری می شد و طرحهای خاصی اجرا میشد اما سالهاست این طرحهای نیمهکاره مانده است و مردم معطل هستند.
آقامیری با بیان اینکه در محله هایی که طرح های نیمه کاره رها شده است، مردم در خانه هایشان محبوس شدند، گفت: نباید خانه و کاشانه مردم تحت تأثیر سیاستهای شهرداری قرار گیرد.
این عضو شورا افزود: در دورههای قبل طرح هایی برای مدت ۱۰ و ۵ سال مصوب میشد و این طرحها در زمان مشخص انجام نمیشد مردم میتوانستند مجوز ساخت بگیرند.
عضو شورای اسلامی شهر تهران از شهرداری خواست، نسبت به تعیین تکلیف طرحهای نیمهکاره که مدت زمان اجرای آن گذشته، اقدام کند.
پرویز سروری نایب رئیس شورای اسلامی شهر تهران نیز در ادامه سخنان سید محمد آقامیری، گفت: شهرداری حق دارد طرحهایی را اجرا کند اما حق ندارد حقوق شهروندان را محبوس کند.
لایحه انتقال حق توسعه آن را به شورا ارائه شود
مهدی عباس دیگر عضو شورای اسلامی شهر تهران تهران از شهردار خواست تا لایحه انتقال حق توسعه را به شورا ارایه کند.