• امروز : شنبه - ۶ بهمن - ۱۴۰۳
  • برابر با : Saturday - 25 January - 2025

اخبار ویژه

خوزستان بزرگترین اقتصاد دولتی را دارد/ ضرورت جدی حفظ منافع محلی و مردم استان وزیر آموزش و پرورش: تکمیل ۳۲۹ طرح آموزشی ثمره سفر رییس جمهور به خوزستان است ربیعی: نیاز به اصلاحات سخت و حضور در اقتصاد جهانی داریم جابری انصاری: ایرنا صدای مردم در استان‌ها و مناطق محروم کشور است وزارت اقتصاد با همکاری بانک‌ها و بیمه‌ها مشکل کمبود فضای آموزشی چابهار را حل می‌کند وزیر اقتصاد: بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی چابهار از طریق مولدسازی ساخته می‌شود خوزستانی‌ها جان و مال دادند؛ اما ملک و میهن ندادند وزیر راه و شهرسازی: لایروبی دهانه اروندرود در دستور کار قرار دارد هاشمیه متقیان: اشتغال، دغدغه اصلی ورزشکاران و مربیان خوزستان است معاون وزیر آموزش و پرورش: توسعه ساخت هنرستان در کشور یک ضرورت است تنها یک بیمارستان در مسجدسلیمان، اندیکا و هفتکل برای خدمت به ۳۰۰ هزار نفر به یاد شهدای عدالت بروکراسی اداری و مشکلات پیش روی سرمایه گذاران چابهار حل می‌شود دادخواستی برای خون‌های بی‌گناه شیعیان و اهل سنت ایرانی و غیرایرانی با امضا و کاغذ کار درست نمی شود، باید کار کنیم/ با دنیا جنگ و دعوا نداریم

11

یوسفیان ملا: «مدیریت تعارض منافع» به سرنوشت سایر قوانین دچار نشود

  • کد خبر : 16922
  • 24 آبان 1400 - 5:15
یوسفیان ملا: «مدیریت تعارض منافع» به سرنوشت سایر قوانین دچار نشود

به گزارش پایگاه خبری طلوع سیاست یک نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی گفت: باید مراقبت شود که طرح مدیریت تعارض منافع وقتی به قانون تبدیل شد، به سرنوشت سایر قوانین دچار نشود. عزت الله یوسفیان ملا در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به تصویب کلیات طرح مدیریت تعارض منافع در مجلس، اظهار کرد: باید هدف […]

به گزارش پایگاه خبری طلوع سیاست

یک نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی گفت: باید مراقبت شود که طرح مدیریت تعارض منافع وقتی به قانون تبدیل شد، به سرنوشت سایر قوانین دچار نشود.

عزت الله یوسفیان ملا در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به تصویب کلیات طرح مدیریت تعارض منافع در مجلس، اظهار کرد: باید هدف از دلایل تهیه طرح و قوانین به صورت شفاف اعلام شده تا مشخص شود قوانین چگونه پاسخگوی مسایل و مشکلات کشور خواهند بود.

وی ادامه داد: اگر می خواهیم قانون مدیریت تعارض منافع موفق شود، نباید اجازه دهیم به سرنوشت سایر قوانین دچار شود.وقتی قانونی تصویب می شود و وظایفی را بر عهده دستگاه ها می گذارد، آن دستگاه ها به سوی ایجاد تشکیلات و سمت های جدید می روند و بار مالی ایجاد کرده، ولی قانون به درستی اجرا نمی شود. اگر این شرایط رعایت شود، این قانون تا حدودی می تواند مشکلات کشور را حل کند.

این نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی با اشاره به تشکیل معاونت اقتصادی در وزارت خارجه خاطرنشان کرد: معاونت های این وزارتخانه ۴ سال پیش بهم خورد و معاونت اقتصادی ایجاد شد، اما این اقدامات چه نتیجه ای داشت و کدام قرارداد خارجی و درآمد برای کشور حاصل شد؟

یوسفیان ملا در پایان گفت: پیشنهاد من برای اجرای درست قانون مدیریت تعارض منافع این است که تشکیلات و بار مالی جدیدی ایجاد نشود و با استفاده از همین ظرفیت و نیروهای دستگاه ها این قانون اجرا شود. اگر دستگاه ها برای اجرای این قانون به سمت جذب نیروی جدید، ایجاد تشکیلات، ساختمان،خودرو و سفر خارجی بروند، قانون مدیریت تعارض منافع کارایی لازم را نخواهد داشت.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://tolosiyasat.ir/?p=16922
   

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها