• امروز : چهارشنبه - ۳ دی - ۱۴۰۴
  • برابر با : Wednesday - 24 December - 2025

اخبار ویژه

فروش ۸ کشتی نهاده دامی خالی/ ویدئو پنجمین جشن بزرگ میلاد حضرت علی(ع) و پدران آسمانی در شیراز برگزار می‌شود ویدیو| تور منزل‌گردی ستاره بارسلونا/ خانه لامین یامال را ببینید! سردار رادان به تاجیکستان سفر کرد سازمان بازرسی خواستار پایان تصدی بازنشستگان در شرکت‌های صندوق بازنشستگی نفت شد فعالیت ۲۰ بازارچه در شهر شیراز در قالب طرح «از مزرعه تا سفره» در آستانه ماه مبارک رمضان دانشگاه شیراز، دانشگاه برگزیده کشور در توسعه مرکز هدایت شغلی پیام تسلیت قالیباف در پی درگذشت اشرف بروجردی خسرو کریمی برگزیده جایزه «بهترین اقدام رسانه‌ای» شد پیام صریح پزشکیان به آمریکا درباره مذاکره | با فرانسه توافق کردیم… | واکنش به درخواست اصلاح طلبان در صورت شکست مذاکرات صلح، شرق اوکراین را تصرف می‌کنیم اقدامات پیشگیرانه شرکت عمران برای مدیریت روان آب‌ها و آبگرفتگی معابر کیش موانع موجود در راه آموزش به زندانیان استان فارس به زودی برطرف می شود نصب پایلوت سیستم پایش هوشمند سوخت بر روی ماشین‌آلات معدنی فارس؛ گامی مهم در بهینه‌سازی مصرف و واقعی‌سازی سوخت مورد نیاز دعوت از علاقه‌مندان فارس برای حضور به‌عنوان نماینده رسمی هیئت ورزش های همگانی استان فارس در پنجمین دوره رشته «مافیا» به میزبانی اصفهان

14

فریب محصولات رژیمی بازار را نخورید

  • کد خبر : 19825
  • 29 آبان 1400 - 12:08
فریب محصولات رژیمی بازار را نخورید

به گزارش پایگاه خبری طلوع سیاست به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر زهرا یاری با بیان اینکه در تمام رژیم های غذایی باید به سه اصل تعادل، تنوع و میانه روی توجه کرد، افزود: میوه ها باوجود فوایدی که برای بدن دارند، مصرف زیاد آنها می تواند باعث افزایش قندخون، چربی خون و […]

به گزارش پایگاه خبری طلوع سیاست

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر زهرا یاری با بیان اینکه در تمام رژیم های غذایی باید به سه اصل تعادل، تنوع و میانه روی توجه کرد، افزود: میوه ها باوجود فوایدی که برای بدن دارند، مصرف زیاد آنها می تواند باعث افزایش قندخون، چربی خون و حتی بروز کبد چرب شود.

متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: رژیم های غذایی تک ماده ای و تجویز مصرف فقط یک نوع میوه یا سبزی در طول روز به جای غلات، لبنیات و پروتئین در طولانی مدت آسیب های جبران ناپذیری به سلامت فرد وارد می کند.

وی کالری مصرف یک واحد از برخی میوه ها را با یک واحد غلات که شامل پنج قاشق برنج یا یک کف دست نان است، برابر دانست و گفت: هیچ گروهی از این مواد غذایی نمی توانند جایگزین گروه دیگر باشد؛ چرا که از لحاظ ارزش غذایی و میزان کنترل احساس گرسنگی تفاوت بسیاری دارند.

یاری در خصوص زمان مصرف میوه ها در طول روز، تصریح کرد: توصیه می شود سه یا چهار واحد میوه مورد نیاز بدن در طول روز در میان وعده ۱۰ تا ۱۱ صبح، ۴ تا ۵ عصر و در صورت مصرف شام زودهنگام و سبک، ۹ تا ۱۰ شب، به صورت تکی مصرف شود. خوردن میوه بلافاصله بعد از صرف وعده اصلی، موجب دریافت کالری مازاد و در طولانی مدت بروز کبد چرب خواهد شد.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ادامه داد: به طور کلی صرف وعده های اصلی و میان وعده ها در فواصل زمانی مشخص نقش موثری در کنترل اشتها و کاهش وزن دارد. در همین راستا خودن صبحانه پیش از ساعت ۹ صبح، میان وعده ساعت ۱۰ تا ۱۱ صبح، ناهار ساعت ۱ تا ۲ ظهر، میان وعده ساعت ۴ تا ۵ عصر و شام قبل از ساعت ۸ شب توصیه می شود.

یاری در خصوص نوشیدنی های رژیمی نیز عنوان کرد: مصرف این نوشیدنی ها در زمان مصرف وعده غذایی یا بلافاصله بعد از آن موجب اختلال در فرآیند هضم، افزایش اشتها و میل به خوردن شیرینی جات شده و نمی تواند موفقیت ما را در کنترل قندخون و کاهش وزن تضمین کند.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، درخصوص  مضرات خوردن مایعات بلافاصله قبل، بعد و حین مصرف غذا عنوان کرد: با صرف غذا، شیره گوارشی به منظور هضم و جذب مواد غذایی، ترشح می شود و خوردن مایعات در این میان یا بلافاصله بعد از صرف وعده اصلی موجب رقیق شدن شیره گوارشی، اختلال در هضم و در نهایت آسیب های گوارشی خواهد شد. توصیه می شود از نیم تا یک ساعت قبل و یک تا ۲ ساعت بعد از وعده غذایی، مایعات نوشیده نشود.

لینک کوتاه : https://tolosiyasat.ir/?p=19825
   

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها