• امروز : سه شنبه - ۱۱ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : Tuesday - 30 April - 2024

اخبار ویژه

دکتر مرندی: خانواده‌ام هیچ وقت به زندگی در خارج فکر نمی‌کنند حکم کمیته انضباطی برای نکونام چه خواهد بود؟ بیش از ۱۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان زکات فطریه و کفارات جمع آوری شد  سفیر ایران: درصورت دست زدن مجدد اسرائیل به اقدام نظامی، پاسخ تهران قاطع تر خواهد بود رییس هیأت مدیره و مدیرعامل منطقه آزاد قصرشیرین مشخص شد پیام تسلیت همت فارس به رییس شورای هماهنگی شهرستان های این حزب در استان مدیرعامل منطقه آزاد قصرشیرین منصوب شد کلیات طرح اصلاح قانون مجازات قاچاق اسلحه و مهمات تصویب شد تحولات کانون وکلا از گذشته تاکنون از زبان دکتر پارسا حقوق امسال کارمندان و بازنشستگان ابلاغ شد + جزئیات دیگر برای تماشای بازی‌های بزرگ به استادیوم نروید! رییس‌جمهور: سازش با صهیونیست‌ها قمار روی اسب بازنده است/ ایران همچنان حامی مقاومت می‌ماند تصویب ۱۳ دستور کار حفاظتی محیط زیست در دولت سیزدهم سودآورترین بازار ایران را بشناسید + عکس دیدار نماینده منتخب شهرستان سپیدان و بیضا با رییس دیوان محاسبات کشور

1

حضرت زهرا(س) الگویی جاودانه برای تاریخ است

  • کد خبر : 30781
  • 05 دی 1401 - 13:26
حضرت زهرا(س) الگویی جاودانه برای تاریخ است

به گزارش پایگاه خبری طلوع سیاست حجت‌الاسلام والمسلمین سیدرضا اکرمی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، در خصوص شهادت حضرت زهرا (س) اظهار کرد: ولادت حضرت زهرا (س) یک رویداد استثنایی و ویژه بود که در آن هنگام زنان بهشتی همچون آسیه، مریم و ساره به کمک حضرت خدیجه (س) آمدند. وی رویداد مهم در زندگی […]

به گزارش پایگاه خبری طلوع سیاست</p>


حجت‌الاسلام والمسلمین سیدرضا اکرمی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، در خصوص شهادت حضرت زهرا (س) اظهار کرد: ولادت حضرت زهرا (س) یک رویداد استثنایی و ویژه بود که در آن هنگام زنان بهشتی همچون آسیه، مریم و ساره به کمک حضرت خدیجه (س) آمدند.

وی رویداد مهم در زندگی حضرت زهرا (س) را شهادت دانست و افزود: وفات پدر برای آن حضرت بسیار سنگین و گران بود، بنابراین پس از مصائبی که بر او وارد شد بر اساس یک روایت ۷۵ روز و بر اساس روایت دیگر ۹۵ روز بعد از رسول اکرم (ص) از دنیا رفت و به خاک سپرده شد.

عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز با اشاره به متانت، وقار، عفاف، پاکی، طهارت، شهامت، دیانت و عبادت حضرت زهرا (س) در واکنش به رویدادهای مهم سه مرحله عمر حضرت، خاطرنشان کرد: خودآراستگی، پیراستگی و وارستگی حضرت زهرا (س) به اندازه‌ای بود که هم‌تراز و همانندی جز امیرالمومنین (ع) برای او یافت نشد؛ حضرت زهرا (س) پس از وفات پیامبر (ص) با سختی‌ها و فرازهای بسیار سنگینی روبه‌رو شد که یکی از آنها کنار گذاشته شدن حضرت علی (ع) از ولایت بود.

وی نادیده گرفتن وصیت پیامبر (ص) درباره ولایت و امامت حضرت علی (ع) بعد از گذشت ۷۰ روز از مسئله غدیر خم را یکی از وقایع ناگوار پس از رحلت پیامبر (ص) در زندگی حضرت زهرا (س) اعلام کرد و یادآور شد: دومین رویداد ناگوار غصب فدک بود که پیامبر اکرم (ص) به عنوان یک هدیه به فاطمه (س) بخشید و حضرت درآمد سالانه ۲۴ تا ۴۰ هزار دیناری آن را بین فقرا و تهی‌دستان و محرومان تقسیم می‌کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین اکرمی دلیل اصلی گرفتن فدک از حضرت زهرا (س) را جلوگیری از امکان کمک به نیازمندان دانست و خاطرنشان کرد: حضرت زهرا (س) در واکنش به غصب فدک با وقار و متانت و همراه با عده‌ای از زنان به مسجد آمد و محکمه‌ای در مسجد پیامبر برگزار کرد و خطبه سنگینی خواند که محتوای سنگینی از معارف، احکام، اخلاق، محاکمه، محاسبه و استیضاح را در خود جا داده است.

وی این خطبه ۱۰ بندی را تنها خطبه در طول عمر حضرت زهرا (س) معرفی کرد و ادامه داد: در پایان خطبه فدک حضرت اعلام کرد که این مطالب را به عنوان اتمام حجت با مسلمانان و برای ثبت در تاریخ می‌گویم تا حق، باطل و طرفداران آنها معلوم شود.

عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز گفت: حضرت زهرا (س) بنا بر روایتی ۱۸ سال بیشتر عمر نکرد اما زندگی او سراسر انصاف، فضیلت، پاکی، شرافت و انصاف بود و با همان پاکی، اخلاق، انصاف و محبت از دنیا رفت، به همین دلیل الگویی برای تاریخ جهان شد که امام عصر (عج) این زن را به عنوان اسوه خود معرفی می‌کند، ما نیز باید زندگی کوتاه آن حضرت را مطالعه و از آن تبعیت کنیم.

لینک کوتاه : https://tolosiyasat.ir/?p=30781
   

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها