• امروز : سه شنبه - ۳ تیر - ۱۴۰۴
  • برابر با : Tuesday - 24 June - 2025

اخبار ویژه

نشست هماهنگی مسئولان تنظیم بازار/ اولویت فعلی پایداری امنیت غذایی و ثبات بازار است رصد و بازرسی بازار شهر صدرا با تمرکز بر کالاهای اساسی صفحهٔ درخواستی شما یافت نشد. هیچکدام از پروژه های شهرداری شیراز در شرایط بحران تعطیل نشده است آغاز پویش مردمی «اصناف برای وطنم ایران» در شیراز با همکاری اتحادیه صنف رستوران داران و سفره خانه های شهرستان شیراز ضرورت همدلی و همراهی همه مدیران و مسئولان اجرایی برای خدمت‌رسانی منظم در شرایط حاضر/ داشتن چک‌لیست مدیریتی می‌تواند به مدیریت صحیح بحران کمک کند میرسلیم: اتحاد گروه‌های سیاسی توطئه دشمن را خنثی می‌کند/ تقدیر از تحرکات سیاست خارجی دولت رصد مستمر بازار شهرستان شیراز خبر از تامین و‌ توزیع مطلوب کالاهای اساسی می دهد/ گزارشی از احتکار و خرید هیجانی در فارس نداشته ایم دشمن نمی‌تواند ما و ملت را با زدن، کشتن و ترور کردن از صحنه خارج کنند | پزشکیان: امروز بیش از هر زمانی به وحدت و انسجام نیاز داریم المیادین : حمله موشکی ایران به اسرائیل سه کشته و ۱۲۰ زخمی برجای گذاشت پدافند تبریز خوش می نوازد/ویدیو تصویری از قبل و بعد از انفجار در میدان تجریش تهران عملیات ایران بازدارندگی لازم را ایجاد کرد توضیحات سخنگوی شورای اضطرار خراسان رضوی درباره وقوع دو انفجار در مشهد کدام کشور ایران را از حمله اسرائیل مطلع کرده بود؟

4

آذر منصوری: مذاکرات دیپلماتیک و رفع تحریم‌ها حیاتی است

  • کد خبر : 37408
  • 18 اردیبهشت 1404 - 2:46
آذر منصوری: مذاکرات دیپلماتیک و رفع تحریم‌ها حیاتی است

به گزارش پایگاه خبری طلوع سیاست به گزارش ایرنا، آذر منصوری شامگاه چهارشنبه در نشست استانی حزب اتحاد ملت در آزادشهر با اشاره به اهمیت تقویت احزاب در توسعه پایدار، افزود: اصلاح قانون احزاب، که اشکالات فراوانی دارد، گامی کلیدی برای شکل‌گیری جامعه مدنی قدرتمند، افزایش مشارکت مردمی در انتخابات و تحقق توسعه پایدار است. […]

به گزارش پایگاه خبری طلوع سیاست

به گزارش ایرنا، آذر منصوری شامگاه چهارشنبه در نشست استانی حزب اتحاد ملت در آزادشهر با اشاره به اهمیت تقویت احزاب در توسعه پایدار، افزود: اصلاح قانون احزاب، که اشکالات فراوانی دارد، گامی کلیدی برای شکل‌گیری جامعه مدنی قدرتمند، افزایش مشارکت مردمی در انتخابات و تحقق توسعه پایدار است.

وی با ابراز نگرانی از کاهش مشارکت مردم در انتخابات‌های اخیر، گفت: با وجود مشارکت ۴۹ درصدی در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳، همچنان ۵۱ درصد مردم به تغییر ساختار قدرت از مسیر صندوق رأی بی‌اعتمادند که حاکمیت باید با پایبندی به نقش آرای مردم و ایجاد فضا برای حضور همه سلایق سیاسی، اعتماد عمومی را بازسازی کند.

رئیس جبهه اصلاحات، جریان اصلاحات را از عوامل اثرگذار در افزایش مشارکت در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ دانست و تأکید کرد: با تکیه بر زبان قانون و کنش‌های مدنی، مطالبات مردم را از طریق صندوق رأی پیگیری می‌کنیم و معتقدیم یکدستی در انتخابات و حضور تنها یک سلیقه سیاسی معنادار نیست.

وی افزود: یکی از دلایل مشارکت بالاتر در انتخابات ۱۴۰۳ نسبت به دوره‌های قبل، تلاش دولت و حاکمیت برای رفع تحریم‌ها و بهبود معیشت مردم بود اما اگر این وعده‌ها محقق نشود، اعتماد عمومی و سرمایه اجتماعی کاهش یافته و مشارکت در انتخابات آینده به خطر خواهد افتاد.

منصوری درباره مذاکرات دیپلماتیک جاری اظهار کرد: امیدواریم مذاکرات به نتیجه برسد، هرچند مشکلات اقتصادی چند دهه‌ای کشور با رفع تحریم‌ها نیز در کوتاه‌مدت به‌طور کامل برطرف نخواهد شد.

وی با تأکید بر اینکه اقتصاد ایران بدون تعامل با جهان سامان نمی‌یابد، خواستار حمایت از تلاش‌های دیپلماتیک دولت شد.

منصوری درباره عملکرد دولت چهاردهم گفت: دکتر پزشکیان نقاط قوت و ضعفی دارد. تلاش برای رفع تحریم‌ها، مخالفت با قانون پراشکال حجاب که شبه‌قانون است، پیگیری رفع حصر مهدی کروبی و تلاش برای رفع حصر مهندس موسوی و خانم رهنورد از نقاط قوت اوست اما استفاده از نیروهای جریان رقیب، کم‌توجهی به انتصاب نیروهای اصلاح‌طلب در استان‌ها و نبود فرد هماهنگ‌کننده در کابینه از نقاط ضعف دولت است.

وی افزود: جبهه اصلاحات در نشست‌هایی با رئیس‌جمهور، این نقاط قوت و ضعف را مطرح می‌کند تا با اصلاح کاستی‌ها، امید و اعتماد مردم به‌عنوان صاحبان اصلی نظام تقویت شود.

منصوری با تأکید دوباره بر ضرورت توسعه فعالیت‌های حزبی، تصریح کرد: احزاب مهم‌ترین رکن جامعه مدنی هستند و تقویت آن‌ها به ایجاد دولت توانمند و جامعه مدنی قدرتمند کمک می‌کند.

وی خواستار انسجام و وحدت گفتمان در جبهه اصلاحات شد و گفت: با وجود سختی‌ها و مشکلات، احزاب اصلاح‌طلب باید یک‌صدا باشند، از چندصدایی پرهیز کنند و برای موفقیت و تحقق گفتمان واحد تلاش کنند.

در این نشست، برخی اعضای حزب اتحاد ملت و جبهه اصلاحات نیز به بیان دیدگاه‌های خود پرداختند. مهم‌ترین انتقاد مطرح‌شده، کم‌توجهی دولت چهاردهم به انتصاب نیروهای جبهه اصلاحات در مناصب استانی بود.

استان گلستان با جمعیتی حدود ۲ میلیون نفر، یکی از مناطق فعال در فعالیت‌های سیاسی و مدنی کشور است.

لینک کوتاه : https://tolosiyasat.ir/?p=37408
   

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها