• امروز : پنج شنبه - ۱۲ تیر - ۱۴۰۴
  • برابر با : Thursday - 3 July - 2025

اخبار ویژه

همدلی اصناف برای خدمات رسانی به مردم در شرایط بحران مثال زدنی است تأکید مدیرکل امور شهری و شوراهای استانداری فارس بر پرداخت سهم قانونی شهرداری‌ها به نهاد کتابخانه‌های عمومی سرپرستان جدید پنج حوزه شهرداری شیراز معرفی شدند اجرای ۳۶ بسته مدیریت مصرف برق و تسریع پروژه‌های زیرساختی برای تابستان پیش‌رو در استان فارس/ نقش حیاتی دستگاه‌های اجرایی در پیشبرد طرح‌های کلان حوزه انرژی اداره‌کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان فارس، میزبان سومین گردهمایی «کودکان عاشورایی» شد/ انتقال پیام‌های ژرف تربیتی برای نسل نوپای جامعه ایجاد اشتغال و ارزش افزایی با اجرای پروژه سرمایه گذاری بنک داران شیراز شهرداری ارومیه با ۱۴ هزار میلیارد اعتبار سرمایه‌گذاری در شهر را کلید می‌زند شهرداری ارومیه با ۱۴ هزار میلیارد اعتبار سرمایه‌گذاری در شهر را کلید می‌زند قراری برای برگزاری مذاکرات با آمریکا گذاشته نشده است هشدار پزشکیان درباره طرح سخنان تفرقه‌افکنانه و اختلاف‌برانگیز زمان تغییر مسیر؛ ارزیابی فعالان سیاسی از سخنان رئیس‌‌جمهور و بیانیه حسن روحانی استوری شجاع خلیل زاده برای ارتشی آسیب دیده در جنگ با اسرائیل؛ چقدر تو با شرفی مرد/ ویدئو جرأت و شرافت ندارید که حمله حرامی‌های اسرائیلی به ایران را محکوم نمی‌کنید/ ویدئو بازگشت امبر هرد به دنیای بازیگری بعد از دو سال دوری و تولد دوقلوهایش جمعی از رزمندگان افغانستانی لشکر فاطمیون در مراسم تشییع شهدای جنگ ایران و اسرائیل/ عکس

13

اطرافیانم کرونا گرفته‌اند، چرا نتیجه آزمایش من منفی است؟

  • کد خبر : 15854
  • 21 آبان 1400 - 11:42
اطرافیانم کرونا گرفته‌اند، چرا نتیجه آزمایش من منفی است؟

به گزارش پایگاه خبری طلوع سیاست آزمایش‌های جدید دریافته است که چرا برخی از افراد در برابر کووید-۱۹ مقاوم‌ترند و با وجود قرار گرفتن در معرض عفونت، آزمایششان منفی می‌شود در حالی که در میلیون‌ها نفر دیگر این ویروس به سرعت گسترش می‌یابد. به گزارش ایسنا، تیمی از کالج دانشگاهی لندن بین مقاومت در برابر […]

به گزارش پایگاه خبری طلوع سیاست

آزمایش‌های جدید دریافته است که چرا برخی از افراد در برابر کووید-۱۹ مقاوم‌ترند و با وجود قرار گرفتن در معرض عفونت، آزمایششان منفی می‌شود در حالی که در میلیون‌ها نفر دیگر این ویروس به سرعت گسترش می‌یابد.

به گزارش ایسنا، تیمی از کالج دانشگاهی لندن بین مقاومت در برابر کووید-۱۹ و سلول‌های تی (T-cells) موجود در دستگاه ایمنی بدن که می‌توانند ویروس سارس-کوو-۲ و سایر عفونت‌های خانواده ویروس کرونا را در مراحل اولیه پاکسازی کنند، ارتباطی پیدا کرده‌اند که راه را برای فناوری جدید تولید واکسن می‌گشاید.

لئو سوادلینگ، ایمنی‌شناس کالج دانشگاهی لندن و نویسنده اصلی این مقاله، گفت: هر فردی شاهدی بر اساس شنیده‌ها از مردم  دارد دال بر اینکه برخی افراد در معرض عفونت قرار گرفته‌اند، اما تسلیم نشده‌اند. چیزی که نمی‌دانستیم این است که آیا این دسته از افراد واقعا توانسته‌ بودند کاملا از ویروس اجتناب کنند یا اینکه ویروس را به طور طبیعی و قبل از اینکه با آزمایش‌های متعارف قابل تشخیص باشد، از بدنشان پاکسازی کرده‌اند؟

اعتقاد بر این است که در برخی افراد، به دلیل مبارزه دستگاه ایمنی بدن با عفونت‌های مشابه ناشی از سایر ویروس‌های کرونای فصلی مانند آن‌هایی که باعث سرماخوردگی می‌شوند، «سلول‌های تی حافظه» (Memory T-cells) با توانایی مبارزه با ویروس ایجاد شده‌اند. بر اساس مطالعه‌ای که چهارشنبه در مجله «نیچر» منتشر شد، این «سلول‌های تی حافظه» از برخی افراد در برابر کووید-۱۹محافظت می‌کنند.

این بدان معنا است که برخی از افراد که ویروس وارد بدنشان شده است، نسبت به دیگران توان قوی‌تری برای مبارزه با آن داشته‌اند و ویروس آنقدر در بدنشان نمانده است که پادتنی ایجاد کند یا علائمی نشان دهد، امری که به منفی شدن آزمایش‌ پی‌سی‌آر آن‌ها منجر می‌شود.

بنابر گزارش روزنامه ایندیپندنت، تیم پزشکی که این مطالعه را انجام داد می‌گوید که با استفاده از این فناوری در تولید واکسن‌ها، می‌توان واکنش آن‌ها را در برابر کووید-۱۹ قوی‌تر و بادوام‌تر کرد.

متخصصان در این آزمایش‌ها ۷۳۱ کارمند مراقبت‌های بهداشتی را مطالعه و پاسخ ایمنی آن‌ها در طول موج اول همه‌گیری را بررسی کردند. آن‌ها دریافتند که ۵۸ شرکت‌کننده در این مطالعه به رغم قرار گرفتن در معرض خطر بالا، جواب آزمایش کووید مثبت نشان ندادند اما نمونه‌های آن‌ها، افزایش میزان سلول‌های تی را نشان می‌داد. این بدان معنا است که برخی از شرکت‌کنندگان حتی قبل از شروع همه‌گیری، مصونیت طبیعی داشته‌اند.

در حالی که واکسن‌های کنونی کووید-۱۹ بر مقاومت مبتنی بر پادتن اتکا دارند که به معنای هدف قرار دادن شاخه پروتئینی در لایه بیرونی ویروس است، این سلول‌های تی کمیاب توانستند سازوکار داخلی ویروس را شناسایی و سریع‌تر عمل کنند.

دکتر الکساندر ادواردز، دانشیار فناوری زیست پزشکی در دانشگاه «ریدینگ» نیز گفت: برخلاف پادتن‌ها که شکل لایه بیرونی را تشخیص می‌دهند، سلول‌های تی یا همان گلبول‌های سفید خون که در دستگاه ایمنی ما نقش مرکزی دارند، این قدرت را دارند که پروتئین‌های ویروس کرونا را حتی زمانی که در لایه‌های درونی ذره‌ ویروس دفن شده‌اند، بو بکشند.

وی خاطر نشان کرد: این مطالعه شواهد محکمی از آنچه از زیست‌شناسی بالقوه میزبان ویروس انتظار می‌رود، ارائه می‌دهد. بدین معنا که می‌توان انتظار داشت افراد مختلف پس از قرار گرفتن در معرض ویروس نتایج متفاوتی بگیرند. گاهی ممکن است خوش‌اقبال باشید و مبتلا نشوید. در مواقع دیگر ممکن است کاملا آلوده شوید و بیماری را خفیف یا شدید تجربه کنید.

این یافته‌ها همچنین راه را برای فناوری تولید واکسن با استفاده سلول‌های تی باز می‌کند که قادر است دستگاه ایمنی بدن را پس از قرار گرفتن در معرض ویروس، اما قبل از تجربه علائم یا پاسخ آنتی‌بادی، فعال کند.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://tolosiyasat.ir/?p=15854
   

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها