• امروز : چهارشنبه - ۱۸ تیر - ۱۴۰۴
  • برابر با : Wednesday - 9 July - 2025

اخبار ویژه

نکاتی در خور درنگ؛ هم‌صدایی تاریخی نخبگان و رمزگشایی از هراس غرب قالیباف موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا را ابلاغ کرد برگزاری بیست و دومین دوره مسابقات ملی مهارت در ۴٠ رشته زائر مجازی کربلا شوید و جایزه بگیرید! مراسم معنوی رونمایی از مستند روایت ارادت، اثری فاخر درباره تاریخ و هویت هیئات مذهبی شیراز برگزار شد/ مجموعه‌ای برای ماندگاری فرهنگ عزاداری و آیین‌های مذهبی مردمان شیراز پزشکیان در مصاحبه با مجری سرشناس آمریکایی؛ توان نظامی خود را تقویت می‌کنیم تا نتوانند مثل غزه، همه چیز را شخم بزنند + ویدئو برگزاری پرشور مراسم تاسوعا و عاشورای حسینی در استانبول و دارالسلام زمان واریز یارانه جدید دولت مشخص شد حمله به ایران نقض آشکار حقوق بین الملل بود بعد‌ از این ساعت پروازی نداریم/ معرفی سایت های مجاز فروش بلیت در سایت هواپیمایی کشوری واکنش فرزند شهید جعفر قصیر به حضور رهبر انقلاب در حسینیه امام خمینی(ره) چطور با چند خوراکی ساده از موها مراقبت کنیم؟ اصابت مستقیم موشک های ایران به ساختمان وزارت جنگ اسرائیل طارمی ارزان ترین بازیکن لیست فروش اینتر باشگاه استقلال مقابل درخواست کاپیتان ها کوتاه آمد

11

افزایش ۷۵ درصدی جستجوی “خشونت خانگی” در گوگل طی دوران پاندمی کووید ۱۹

  • کد خبر : 8803
  • 05 آبان 1400 - 16:42
افزایش ۷۵ درصدی جستجوی “خشونت خانگی” در گوگل طی دوران پاندمی کووید ۱۹

به گزارش پایگاه خبری طلوع سیاست استادیار دانشگاه شهید بهشتی با اشاره به افزایش خشونت خانگی جهان طی پاندمی کووید ۱۹، گفت: درحالی خشونت خانگی در این ایام افزایش داشته است که نرخ سایر جرائم کاهشی بوده و در این مدت جستجوی عبارت “خشونت خانگی” در مرورگر گوگل ۷۵ درصد افزایش داشته است. به گزارش […]

به گزارش پایگاه خبری طلوع سیاست

استادیار دانشگاه شهید بهشتی با اشاره به افزایش خشونت خانگی جهان طی پاندمی کووید ۱۹، گفت: درحالی خشونت خانگی در این ایام افزایش داشته است که نرخ سایر جرائم کاهشی بوده و در این مدت جستجوی عبارت “خشونت خانگی” در مرورگر گوگل ۷۵ درصد افزایش داشته است.

به گزارش ایسنا، مهدی صبوری پور در نهمین کنگره ملی آسیب‌شناسی شناسی خانواده و پنجمین جشنواره ملی خانواده پژوهی، اظهار کرد: فرصت ارتکاب به جرائم خشونت خانگی در ایام پاندمی کووید ۱۹ و با توجه به حضور بیشتر افراد در خانه بیشتر شده است‌. 

این دکترای حقوق کیفری و جرم شناسی، اجرای سیاست های بهداشتی برای کنترل همه گیری کووید ۱۹ را در افزایش برخی فشارهای روانی در این ایام موثر دانست و تصریح کرد: مقررات منع آمد و شد و محدویت‌های سفر کردن، کاهش روابط اجتماعی و بروز مشکلات مالی و… همگی منجر به افزایش فشار روانی شده و به صورت غیر مستقیم بر افزایش خشونت خانگی اثر گذار بوده است. 

وی با اشاره به نقش “اضطراب بیماری” و ابتلا به کووید ۱۹ در افزایش خشونت خانگی، افزود: در اضطراب بیماری فرد نسبت به ابتلاء خود و عزیزانش نگران است و این ناشناخته بودن کووید ۱۹ افراد را به سمتی سوق داد تا از هر منبعی از جمله منابع نامعتبر اطلاعات را دریافت کنند. از سوی دیگر این عوامل بر کاهش احساس امنیت افراد نیز موثر بود؛ چراکه پیش بینی پذیری و کنترل فرد بر محیط و  احساس امنیت افراد در جریان زندگی نیز کمتر شد و در نهایت فشار روانی افراد افزایش پیدا کرد. 

این استادیار دانشگاه همچینن به “افول اقتصادی” و افزایش تورم جهانی نیز اشاره کرد و آن را در افزایش فشارهای روانی و خشونت خانگی در ایام پاندمی کووید ۱۹ موثر دانست. 

صبوری پور با اشاره به تاثیر تعطیلی مدارس و حضور دائمی فرزندان در منزل بر افزایش خشونت خانگی نیز یادآور شد: تعطیلی مدارس منجر به افزایش فشارهای روانی در والدین و دانش آموزان و حتی بهم خوردن ریتم خواب در دانش آموزان شد. تماس زیاد والدین با فرزندان در مدت قرنطینه و تعطیلی مدارس باعث شد تنش بین والدین و فرزندان زیاد و فشار روانی والدیدن افزایش پیدا کند و یک چرخه خشونت بین این دو گروه ایجاد شود.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://tolosiyasat.ir/?p=8803
   

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها