به گزارش پایگاه خبری طلوع سیاست
رئیس دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت اعلام کرد: امتیازات و فرصتهایی را که برای پارکهای فناوری حوزه سلامت در تعامل با سازمان غذا و دارو فراهم شده، جهت استفاده شرکتهای حوزه سلامت مستقر در سایر پارکهای علم و فناوری قابل به اشتراکگذاری است.
به گزارش ایسنا، دکتر محمدرضا منظم در پنل “نکات مهم در مدیریت پارکهای علم و فناوری” که در اولین دوره آموزشی توانمندسازی منابع انسانی با عنوان “مدیریت نوآوری – ویژه رؤسا و معاونین پارکهای علم و فناوری” برگزار شد، با اشاره به اینکه پارکهای حوزه سلامت همه به دانشگاههای علوم پزشکی مرتبط هستند، گفت: این تدبیری است که وزارت بهداشت اندیشیده و طبق آن عمل میکند. شرکتهای حوزه سلامت فقط برای معافیتهای مالیاتی به پارکها مراجعه نمیکنند، جذابیتهای دیگری هم برای آنها ایجاد شده است. امیدوارم با به اشتراک گذاری این تجربیات فرصتهایی هم برای دیگر پارکها و شرکتهای زیر مجموعه آنها مهیا شود.
وی افزود: یکی از بزرگترین مشکلاتی که شرکتها با آنها مواجه هستند، تعامل با نهادها و سازمانهای ذیربط است. برای مثال در حوزه سلامت، سازمان غذا و داروست که اغلب شرکتها برای تعامل و دریافت مجوز با آن در ارتباط هستند. در این راستا از سوی دفتر توسعه فناوری سلامت و سازمان غذا و دارو جهت رسیدگی به موضوعات فی مابین کمیته مشترکی تشکیل شده است.
دکتر منظم در ادامه اعلام کرد: با تعاملات شکل گرفته با سازمان غذا و دارو و معاونت آموزشی وزارت بهداشت، هستههای فناور مستقر در مراکز رشد که در حوزه سلامت فعال هستند، از امتیازاتی که یک شرکت دانشبنیان برخوردار است، بهرهمند میشوند. به این ترتیب یک پارک علم و فناوری حوزه سلامت میتواند هسته فناور باشد و شرکتهای زیرمجموعه آن میتوانند در تعامل با سازمان غذاو دارو از امتیازات مشابه شرکت دانشبنیان برخوردار شوند.
رئیس دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت، افزود: در حوزه معاونت آموزشی وزارت بهداشت هم امکان گذراندن تعهدات قانونی دانشآموختگان داروسازی و علومپایه پزشکی در شرکتهای مستقر در مراکز رشد و پارکهای فناوری سلامت فراهم شده است، در گذشته فارغالتحصیلان تنها میتوانستند در شرکتهای دانشبنیان تعهدات قانونی خود را بگذرانند.
وی وزارت بهداشت را بزرگترین بازار مصرف محصولات حوزه سلامت و بهداشت دانست و افزود: طی بررسیهایی مزیتهای داخلی وزارت بهداشت را شناسایی کردیم و در تعاملات با معاونت درمان وزارت بهداشت موافقت شد سامانهای راهاندازی شود تا تمام خریدهایشان را با اولویت محصولات و خدمات شرکتهای دانشگاهی مستقر در پارکهای فناوری حوزه سلامت انجام دهند.
به گفته وی، حمایت از بازار بزرگترین اقدامی است که پارکها باید انجام بدهند و در دفتر توسعه فناوری سلامت وزارتخانه تمام تلاشها در این راستا به کار گرفته خواهد شد.
به نقل از روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، وی با بیان اینکه ظرفیتهای ایجاد شده برای پارکهای حوزه سلامت است، گفت: مسیر برای تعامل دیگر پارکها نیز فراهم است. همینجا از پردیسهای سلامت دعوت میکنم تعامل کنید تا در فرآیند امتیازات قرار گیرید.
دکتر منظم در ادامه این نشست به دنبال تقاضای رؤسای پارکهای علم و فناوری حاضر در نشست اعلام آمادگی کرد تا جهت تسری حمایتهای وزارت بهداشت برای شرکتهای حوزه سلامت در تمامی پارکهای علم و فناوری تفاهمنامه همکاری امضا کند.
بر اساس این گزارش، این پنل با حضور دکتر بهنام طالبی سرپرست دفتر برنامهریزی و امور فناوری وزارت عتف، دکتر علی علیزاده مشاور معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، دکتر مصطفی مافی رئیس پارک علم و فناوری قزوین، دکتر جعفر قیصری رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، دکتر عبدالرضا واعظی رئیس پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی، مهندس حمید مهدوی رئیس پارک علم و فناوری شیخ بهائی اصفهان و دکتر معصومه خان احمدی، مشاور رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی کشور و دیگر اعضای پنل برگزار شد.
انتهای پیام