• امروز : سه شنبه - ۹ خرداد - ۱۴۰۲
  • برابر با : Tuesday - 30 May - 2023

اخبار ویژه

کاشت بیش از ۳۰۰ هزار گل فصلی در قشم آزادی اسدی؛ دستاورد دیپلماسی اقتدار بهره‌گیری از مردم راهبرد اصلی ستاد امربه معروف و نهی ازمنکر است چگونگی برخورد دولت با تخلفات برخی بانک‌های خصوصی | خلق پول بی‌رویه برخی بانک‌های خصوصی از علل تورم است هوای سه شهر استان مرکزی در وضعیت ناسالم است نگاهی به رستوران جدید مسی به سبک «سالت‌بی»/ رستورانی لوکس با ماکارونی ۴۰ پوندی و توپ فوتبال شکلاتی ۳۰ پوندی/ تصاویر غذاهای این رستوران را ببینید آیت الله رئیسی وارد جاکارتا شد نخستین معامله برق سبز در بورس انرژی انجام شد ثبت ۱۰۰ هزار گروه در اطلس جهادی کشور وزیر کشور: در تغییر مدیران دولت قبل سرعت‌مان کند است | گفتیم تغییر این مدیران سرعت بگیرد فوت ۲ بیمار کرونایی و شناسایی ۱۰۱ مبتلای جدید عینک سیاسی را بردارید! دیدارهای وزیر دادگستری در حاشیه اجلاس بین‌المللی سن‌پترزبورگ چرا تذکر به امامان‌جمعه؟! برگزاری ۲۷ نشست با فعالان اقتصادی داخلی و خارجی علاقه‌مند به سرمایه‌گذاری در قشم

3

انسان‌ها چه مقدار از سطح زمین را تغییر داده‌اند؟

  • کد خبر : 9034
  • 06 آبان 1400 - 12:05
انسان‌ها چه مقدار از سطح زمین را تغییر داده‌اند؟

به گزارش پایگاه خبری طلوع سیاست ایسنا/خراسان رضوی بر اساس نتایج تحقیقات ۱۴.۶درصد (۱۸.۵ میلیون کیلومترمربع) از مساحت‌ زمین توسط انسان تغییر یافته که مساحتی بزرگتر از کشور روسیه و حاکی از این است که تاثیر انسان بر سطح‌ زمین می‌تواند به اشکال مختلفی باشد. به نقل از ویفروم، با نزدیک‌ شدن به جمعیت ۸ […]

به گزارش پایگاه خبری طلوع سیاست

ایسنا/خراسان رضوی بر اساس نتایج تحقیقات ۱۴.۶درصد (۱۸.۵ میلیون کیلومترمربع) از مساحت‌ زمین توسط انسان تغییر یافته که مساحتی بزرگتر از کشور روسیه و حاکی از این است که تاثیر انسان بر سطح‌ زمین می‌تواند به اشکال مختلفی باشد.

به نقل از ویفروم، با نزدیک‌ شدن به جمعیت ۸ میلیارد نفری انسان روی زمین که احتمالا تا سال ۲۰۲۳ به این میزان خواهیم رسید، تاثیر انسان بر روی سیاره‌ زمین هر سال جدی‌تر می‌شود زیرا شهرها، زیرساخت‌ها، کشاورزی و آلودگی از مهمترین اشکال تاثیر انسان بر دنیای طبیعی هستند.

نقشه دیوید اِم. ثیوبالد و همکاران وی نشان می‌دهد که انسان در حال‌حاضر چه مقدار از سطح زمین را تغییر داده است.

تاثیر انسان بر روی سطح‌ زمین می‌تواند به اشکال‌ مختلفی ازجمله شهرها، مناطق زراعی برای کشاورزی، انرژی و منابع استخراجی (نفت و گاز)، معادن (استخراج منابع طبیعی زمین به جز نفت و گاز)، نیروگاه‌ها (مناطقی که در آن انرژی تجدیدپذیر و غیر قابل‌تجدید تولید می‌شود)، جاده‌ها و راه‌آهن، قطع درختان به استثنای عواملی مانند آتش‌سوزی و شهرنشینی، نفوذ انسان، اصلاح سیستم‌های طبیعی (تغییرات در جریان آب، از جمله ایجاد مخزن)، آلودگی (پدیده‌هایی مانند باران اسیدی و مه ناشی از آلودگی‌هوا) باشد که به عنوان عامل تنش‌زا برای ایجاد این نقشه ایجاد شده است.

نقشه تغییرات انسان بر اساس رنگ‌ها؛ از رنگ روشن به تیره میزان تغییر نشان داده شده است

تاثیر انسان بر سطح‌ زمین را می‌توان در مناطقی مانند مصر (تضادهای کاربری زمین)، هلند (اصلاح شدید) و ویرجینیای‌غربی (استخراج منابع) به روشنی مشاهده کرد که چگونه سطوح و انواع مختلف اصلاحات بر مساحت زمین تاثیر گذاشته است.

تضادهای کاربری زمین در مصر

تقریبا تمام جمعیت مصر در امتداد رود نیل و دلتای رودخانه زندگی می‌کنند که آن را به مکانی جالب برای بررسی کاربری زمین و تاثیرات انسانی تبدیل می‌کند. شهرها و زمین‌های کشاورزی با شدت بالا به دنبال رودخانه در نقشه تغییرات‌ انسانی خودنمایی می‌کنند در حالی که بیابان‌های مجاور تاثیر بسیار کمتری را نشان می‌دهند.

اصلاحات در هلند

هلند، نمونه بارز برخی از مناظر به شدت تغییر یافته روی زمین است، بنابراین ظاهر آن در این نقشه جای تعجب نخواهد داشت.

استخراج منابع در ویرجینیای غربی

این فقط شهرها و شهرک‌ها نیستند که به وضوح در این نقشه نشان داده می‌شوند بلکه مناطقی هستند که مواد خام را نیز از آن استخراج می‌کنیم. این منطقه کوهستانی ویرجینیای غربی در ایالات‌متحده یک مثال بصری بسیار واضح ارائه می‌دهد.

انتهای پیام 

لینک کوتاه : https://tolosiyasat.ir/?p=9034
 

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها
logo-samandehi google-site-verification=q_cu6BbJE6iM8wcnX2-fikQV20c7-RwePv3mDNnjrVw
google-site-verification=q_cu6BbJE6iM8wcnX2-fikQV20c7-RwePv3mDNnjrVw