• امروز : چهارشنبه - ۴ تیر - ۱۴۰۴
  • برابر با : Wednesday - 25 June - 2025

اخبار ویژه

نشست هماهنگی مسئولان تنظیم بازار/ اولویت فعلی پایداری امنیت غذایی و ثبات بازار است رصد و بازرسی بازار شهر صدرا با تمرکز بر کالاهای اساسی صفحهٔ درخواستی شما یافت نشد. هیچکدام از پروژه های شهرداری شیراز در شرایط بحران تعطیل نشده است آغاز پویش مردمی «اصناف برای وطنم ایران» در شیراز با همکاری اتحادیه صنف رستوران داران و سفره خانه های شهرستان شیراز ضرورت همدلی و همراهی همه مدیران و مسئولان اجرایی برای خدمت‌رسانی منظم در شرایط حاضر/ داشتن چک‌لیست مدیریتی می‌تواند به مدیریت صحیح بحران کمک کند میرسلیم: اتحاد گروه‌های سیاسی توطئه دشمن را خنثی می‌کند/ تقدیر از تحرکات سیاست خارجی دولت رصد مستمر بازار شهرستان شیراز خبر از تامین و‌ توزیع مطلوب کالاهای اساسی می دهد/ گزارشی از احتکار و خرید هیجانی در فارس نداشته ایم دشمن نمی‌تواند ما و ملت را با زدن، کشتن و ترور کردن از صحنه خارج کنند | پزشکیان: امروز بیش از هر زمانی به وحدت و انسجام نیاز داریم المیادین : حمله موشکی ایران به اسرائیل سه کشته و ۱۲۰ زخمی برجای گذاشت پدافند تبریز خوش می نوازد/ویدیو تصویری از قبل و بعد از انفجار در میدان تجریش تهران عملیات ایران بازدارندگی لازم را ایجاد کرد توضیحات سخنگوی شورای اضطرار خراسان رضوی درباره وقوع دو انفجار در مشهد کدام کشور ایران را از حمله اسرائیل مطلع کرده بود؟

5
 رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز

ایمنی مواد غذایی، از ارکان بنیادین سلامت عمومی و توسعه پایدار است/ ایمنی غذا تنها در سایه دانش روز، آموزش هدفمند و مسئولیت‌پذیری جمعی تحقق می‌یابد

  • کد خبر : 37681
  • 19 خرداد 1404 - 8:19
ایمنی مواد غذایی، از ارکان بنیادین سلامت عمومی و توسعه پایدار است/ ایمنی غذا تنها در سایه دانش روز، آموزش هدفمند و مسئولیت‌پذیری جمعی تحقق می‌یابد
 رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، ایمنی مواد غذایی را از ارکان بنیادین سلامت عمومی و توسعه پایدار دانست.

به گزارش طلوع سیاست، رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز با بزرگداشت روز جهانی ایمنی غذا، بر اهمیت توجه به این موضوع به عنوان یکی از ارکان بنیادین سلامت عمومی و توسعه پایدار نظام‌های بهداشتی تاکید کرده و این روز را به فعالان این حوزه تبریک گفت.

دکتر «سید بصیر هاشمی» افزود: ایمنی مواد غذایی به عنوان مفهومی پویا و چندوجهی و نیازمند هم‌افزایی همه‌جانبه، پژوهش مستمر، تعامل نزدیک میان دانشگاه، صنعت، نهادهای سیاست‌گذار و جامعه، یکی از ارکان بنیادین سلامت عمومی و توسعه پایدار را تشکیل می دهد.

وی اضافه کرد: انتخاب شعار روز جهانی ایمنی غذا در سال ۲۰۲۵ میلادی با عنوان «ایمنی مواد غذایی؛ علم در عمل» نیز یادآور این حقیقت است که ایمنی غذا تنها در سایه دانش روز، آموزش هدفمند و مسئولیت‌پذیری جمعی تحقق می‌یابد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز همچنین تاکید کرد: با باور به اهمیت آموزش پزشکی و پژوهش‌های سلامت‌محور، نقشی کلیدی در ارتقای فرهنگ ایمنی غذایی دارد و تلاش معاونت غذا و دارو و کارشناسان کوشای اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی که با حساسیت و دانش روزآمد، در اجرای دقیق ضوابط و پیشبرد برنامه‌های نظارتی ایفای نقش می‌نمایند، شایسته تقدیر است؛ همچنین به این مناسبت مراتب سپاس و قدردانی صمیمانه خود را از تولیدکنندگان گرامی که با وجود محدودیت ها رسالت تامین غذای سالم برای اقشار مختلف جامعه را بر عهده دارند؛ اعلام می دارم و امید است با تلاشی همگانی، در مسیر ارتقای سلامت غذایی و عمومی کشور، گام‌های مؤثری برداریم.

 

لینک کوتاه : https://tolosiyasat.ir/?p=37681
   

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها