به گزارش طلوع سیاست، رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز با بزرگداشت روز جهانی ایمنی غذا، بر اهمیت توجه به این موضوع به عنوان یکی از ارکان بنیادین سلامت عمومی و توسعه پایدار نظامهای بهداشتی تاکید کرده و این روز را به فعالان این حوزه تبریک گفت.
دکتر «سید بصیر هاشمی» افزود: ایمنی مواد غذایی به عنوان مفهومی پویا و چندوجهی و نیازمند همافزایی همهجانبه، پژوهش مستمر، تعامل نزدیک میان دانشگاه، صنعت، نهادهای سیاستگذار و جامعه، یکی از ارکان بنیادین سلامت عمومی و توسعه پایدار را تشکیل می دهد.
وی اضافه کرد: انتخاب شعار روز جهانی ایمنی غذا در سال ۲۰۲۵ میلادی با عنوان «ایمنی مواد غذایی؛ علم در عمل» نیز یادآور این حقیقت است که ایمنی غذا تنها در سایه دانش روز، آموزش هدفمند و مسئولیتپذیری جمعی تحقق مییابد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز همچنین تاکید کرد: با باور به اهمیت آموزش پزشکی و پژوهشهای سلامتمحور، نقشی کلیدی در ارتقای فرهنگ ایمنی غذایی دارد و تلاش معاونت غذا و دارو و کارشناسان کوشای اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی که با حساسیت و دانش روزآمد، در اجرای دقیق ضوابط و پیشبرد برنامههای نظارتی ایفای نقش مینمایند، شایسته تقدیر است؛ همچنین به این مناسبت مراتب سپاس و قدردانی صمیمانه خود را از تولیدکنندگان گرامی که با وجود محدودیت ها رسالت تامین غذای سالم برای اقشار مختلف جامعه را بر عهده دارند؛ اعلام می دارم و امید است با تلاشی همگانی، در مسیر ارتقای سلامت غذایی و عمومی کشور، گامهای مؤثری برداریم.