• امروز : شنبه - ۳۱ خرداد - ۱۴۰۴
  • برابر با : Saturday - 21 June - 2025

اخبار ویژه

هیچکدام از پروژه های شهرداری شیراز در شرایط بحران تعطیل نشده است آغاز پویش مردمی «اصناف برای وطنم ایران» در شیراز با همکاری اتحادیه صنف رستوران داران و سفره خانه های شهرستان شیراز ضرورت همدلی و همراهی همه مدیران و مسئولان اجرایی برای خدمت‌رسانی منظم در شرایط حاضر/ داشتن چک‌لیست مدیریتی می‌تواند به مدیریت صحیح بحران کمک کند میرسلیم: اتحاد گروه‌های سیاسی توطئه دشمن را خنثی می‌کند/ تقدیر از تحرکات سیاست خارجی دولت رصد مستمر بازار شهرستان شیراز خبر از تامین و‌ توزیع مطلوب کالاهای اساسی می دهد/ گزارشی از احتکار و خرید هیجانی در فارس نداشته ایم دشمن نمی‌تواند ما و ملت را با زدن، کشتن و ترور کردن از صحنه خارج کنند | پزشکیان: امروز بیش از هر زمانی به وحدت و انسجام نیاز داریم المیادین : حمله موشکی ایران به اسرائیل سه کشته و ۱۲۰ زخمی برجای گذاشت پدافند تبریز خوش می نوازد/ویدیو تصویری از قبل و بعد از انفجار در میدان تجریش تهران عملیات ایران بازدارندگی لازم را ایجاد کرد توضیحات سخنگوی شورای اضطرار خراسان رضوی درباره وقوع دو انفجار در مشهد کدام کشور ایران را از حمله اسرائیل مطلع کرده بود؟ واکنش سروش صحت به وقایع اخیر نقاط ضعف صهیونیست‌ها/ویدیو شهادت ۲ مقام ارشد ستاد کل در حملات اسرائیل

9

برداشت لوبیا در روستای «اندج» الموت

  • کد خبر : 4780
  • 18 مهر 1400 - 12:54
برداشت لوبیا در روستای «اندج» الموت

به گزارش پایگاه خبری طلوع سیاست روستای «اندج» از توابع الموت شرقی استان قزوین است. شرایط اقلیمی خاص این روستا موجب شده که اندج تولید کننده یکی از مرغوب ترین انواع لوبیا چیتی استان قزوین و چه بسا کشور باشد. در اکثر مواقع در این روستا مراحل کاشت، داشت و برداشت این محصول با همکاری […]

به گزارش پایگاه خبری طلوع سیاست

روستای «اندج» از توابع الموت شرقی استان قزوین است. شرایط اقلیمی خاص این روستا موجب شده که اندج تولید کننده یکی از مرغوب ترین انواع لوبیا چیتی استان قزوین و چه بسا کشور باشد. در اکثر مواقع در این روستا مراحل کاشت، داشت و برداشت این محصول با همکاری تمام اعضای خانواده صورت می‌گیرد. در مرحله برداشت، ساقه لوبیا از انتهای پایه قطع شده و بعد از حدود ۱۰ روز که بوته لوبیا کاملا خشک شد از پایه ها جدا می‌شود و در مرحله خرمن کوبی با چوبی مخصوص سر دسته‌های تلمبار شده کوبیده می‌شود تا لوبیا از پیله های دور خود جدا شود، در نهایت به وسیله باد دانه های ارزشمند لوبیا چیتی از ساق و برگ جدا و آماده فروش می‌شوند.

عکس : حدیث باقری – ایسنا

لینک کوتاه : https://tolosiyasat.ir/?p=4780
   

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها