• امروز : شنبه - ۲ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : Saturday - 22 March - 2025

اخبار ویژه

تلاش های بی وقفه مدیران منطقه آزاد کیش برای رفع مشکلات مالیاتی و بازگشت منابع مالی به جزیره یادداشت پزشکیان در بازدید سرزده از مرکز اطلاعات پلیس راهور بازدید رئیس جمهور از مرکز اطلاعات و کنترل هوشمند ترافیک پلیس راهور اسلامی خبر داد؛ دستاوردهای جدید هسته‌ای رونمایی می شود آینده بدون جنگل، آینده بدون غذا ادامه حیات فرزند، شرط بهره مندی از وام فرزندآوری نیست نرخ تسعیر ارز در ۶ ماهه دوم سال ۱۴۰۳ اعلام شد/افزایش سرمایه بانک ها با نرخ جدید هشدار خانم سخنگو؛ اتفاقات از آنچه که ما فکر می‌کنیم به ما نزدیک‌تر هستند هشدار پلیس به شعب بیمه در خصوص نقض شیوه‌نامه‌های کروکی مصرف بیش از ۱۴۴ میلیون لیتر بنزین در ۳۰ اسفند کارگروه ویژه برای پیگیری شعار سال ۱۴۰۴ تشکیل شد برانکو در دو راهی عشق و نفرت؛ پروفسور سرگردان میان مرگ و زندگی! بازدید سرزده رییس‌جمهور از ایستگاه سلامت نوروزی اورژانس تهران+فیلم حضور رئیس جمهور در ورزشگاه آزادی قالیباف: اتحاد و همدلی ملی را سرلوحه اقدامات خود قرار دهیم

9

توجه به جایگاه آموزشهای مهارتی در بودجه ۱۴۰۱

  • کد خبر : 8676
  • 05 آبان 1400 - 13:23
توجه به جایگاه آموزشهای مهارتی در بودجه ۱۴۰۱

به گزارش پایگاه خبری طلوع سیاست معاون وزیر کار بر لزوم تبیین جایگاه آموزشهای مهارتی و فنی و حرفه‌ای در بودجه ۱۴۰۱ و برنامه هفتم توسعه تاکید کرد و از افزایش تعداد مراکز آموزش جوار و بین کارگاهی تا پایان سال خبر داد. غلامحسین حسینی نیا با تاکید بر اولویت بخشی به موضوع فنی و […]

به گزارش پایگاه خبری طلوع سیاست

معاون وزیر کار بر لزوم تبیین جایگاه آموزشهای مهارتی و فنی و حرفه‌ای در بودجه ۱۴۰۱ و برنامه هفتم توسعه تاکید کرد و از افزایش تعداد مراکز آموزش جوار و بین کارگاهی تا پایان سال خبر داد.

غلامحسین حسینی نیا با تاکید بر اولویت بخشی به موضوع فنی و حرفه‌ای به ایسنا، گفت: اگرچه همه محدودیتهایی که دولت در این برهه زمانی خاص دارد را درک می کنیم ولی انتظار داریم که موضوع فنی و حرفه‌ای و مهارت آموزی برای همه دست اندرکاران در سازمان مدیریت و برنامه ریزی و مجلس شورای اسلامی در اولویت بالاتری قرار بگیرد لذا در آستانه تدوین بودجه ۱۴۰۱ و برنامه هفتم توسعه می طلبد که موضوع آموزشهای فنی وحرفه ای در جایگاه بهتری قرار بگیرد.

وی در ادامه از افزایش تعداد مراکز آموزش جوار و بین کارگاهی تا پایان سال خبرداد و گفت: یکی از روشهای توسعه آموزشها و افزایش چتر مهارتی در کشور، بحث ایجاد مراکز آموزش جوار و بین کارگاهی در کارخانه‌ها و کارگاههای بزرگ تولیدی است. تاکنون ۶۰۰ مرکز از این مراکز را طی این سالها راه اندازی کرده‌ایم و برنامه داریم که امسال به لحاظ اهمیتی که این مراکز دارند و امتحان خوبی که برای افزایش مهارت پس دادند ۸۰۰ مرکز دیگر را راه اندازی کنیم و تعداد آنها را در استانها به ۱۴۰۰ مرکز برسانیم.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اهمیت گواهینامه‌های مهارتی تاکید کرد: از نظر سازمان جهانی کار، گواهینامه‌های مهارتی جنبه بین المللی دارند و در کشورهای دیگر هم این استانداردها در حال انجام است و مورد استفاده قرار می گیرد لذا لازم است استانداردهای مهارتی را مشخص کنیم و افراد گواهینامه فنی و حرفه ای و صلاحیت حرفه ای داشته باشند.

به گفته رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای، کشورهایی همچون آلمان، ‌چین و ژاپن که به مرحله توسعه رسیده‌اند از طریق تکنسین‌های خود و تربیت نیروهای ماهر بوده است.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://tolosiyasat.ir/?p=8676
   

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها