• امروز : چهارشنبه - ۱۸ تیر - ۱۴۰۴
  • برابر با : Wednesday - 9 July - 2025

اخبار ویژه

نکاتی در خور درنگ؛ هم‌صدایی تاریخی نخبگان و رمزگشایی از هراس غرب قالیباف موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا را ابلاغ کرد برگزاری بیست و دومین دوره مسابقات ملی مهارت در ۴٠ رشته زائر مجازی کربلا شوید و جایزه بگیرید! مراسم معنوی رونمایی از مستند روایت ارادت، اثری فاخر درباره تاریخ و هویت هیئات مذهبی شیراز برگزار شد/ مجموعه‌ای برای ماندگاری فرهنگ عزاداری و آیین‌های مذهبی مردمان شیراز پزشکیان در مصاحبه با مجری سرشناس آمریکایی؛ توان نظامی خود را تقویت می‌کنیم تا نتوانند مثل غزه، همه چیز را شخم بزنند + ویدئو برگزاری پرشور مراسم تاسوعا و عاشورای حسینی در استانبول و دارالسلام زمان واریز یارانه جدید دولت مشخص شد حمله به ایران نقض آشکار حقوق بین الملل بود بعد‌ از این ساعت پروازی نداریم/ معرفی سایت های مجاز فروش بلیت در سایت هواپیمایی کشوری واکنش فرزند شهید جعفر قصیر به حضور رهبر انقلاب در حسینیه امام خمینی(ره) چطور با چند خوراکی ساده از موها مراقبت کنیم؟ اصابت مستقیم موشک های ایران به ساختمان وزارت جنگ اسرائیل طارمی ارزان ترین بازیکن لیست فروش اینتر باشگاه استقلال مقابل درخواست کاپیتان ها کوتاه آمد

9

دانش‌گرایی و تحول‌خواهی، رویکرد جدید در تنظیم برنامه هفتم کمیته امداد

  • کد خبر : 17619
  • 24 آبان 1400 - 18:52
دانش‌گرایی و تحول‌خواهی، رویکرد جدید در تنظیم برنامه هفتم کمیته امداد

به گزارش پایگاه خبری طلوع سیاست به گزارش ایرنا از پایگاه اطلاع‌رسانی کمیته امداد، سعید زارع‌زاده عصر دوشنبه در مراسم رونمایی از ۶۲ طرح‌ پژوهشی این نهاد در حوزه آسیب‌شناسی و اثربخشی خدمات، افزود: سیاست‌های کلان کمیته امداد با هدف تقویت کمیت و کیفیت خدمات، بر مبنای پژوهش‌محوری شکل می‌گیرد. وی شناخت وضع موجود و […]

به گزارش پایگاه خبری طلوع سیاست

به گزارش ایرنا از پایگاه اطلاع‌رسانی کمیته امداد، سعید زارع‌زاده عصر دوشنبه در مراسم رونمایی از ۶۲ طرح‌ پژوهشی این نهاد در حوزه آسیب‌شناسی و اثربخشی خدمات، افزود: سیاست‌های کلان کمیته امداد با هدف تقویت کمیت و کیفیت خدمات، بر مبنای پژوهش‌محوری شکل می‌گیرد.

وی شناخت وضع موجود و برنامه‌ریزی برای آینده را از مزیت‌های کار پژوهشی دانست و ادامه داد: شناسایی نقاط ضعف و قوت کمیته امداد و همچنین ایجاد فضای دانش‌گرایی و تحول‌خواهی در برنامه هفتم امداد، از جمله مسائلی است که در رویکرد پژوهش‌محوری کمیته امداد پیگیری می‌شود.

رئیس مرکز برنامه‌ریزی و پژوهش کمیته امداد خاطرنشان کرد: در همین راستا از سال گذشته گروه‌های پژوهشی با همکاری کارکنان مجرب و متخصص امداد و حضور اعضای هیات علمی دانشگاه‌های معتبر تشکیل و نسبت به برنامه‌ریزی پزوهشی در جهت اهداف امداد، اقدام کردند.

زارع‌زاده کاربردی بودن پژوهش‌های کمیته امداد را یک امتیاز عنوان کرد و گفت: در هر استان ۲ طرح پژوهشی با اتکا به نخبگان داخلی امداد و همکاری ۲۰ ناظر دانشگاهی، پیش برده شد و بیش از هزار مصاحبه عمیق و کیفی با مددجویان انجام گرفت.

وی با بیان اینکه رویکرد کمیته امداد در پژوهش‌های انجام شده، آینده‌پژوهی است، تاکید کرد: از این پژوهش‌های کاربردی در تدوین برنامه هفتم امداد و همچنین سیاست‌های کلان این نهاد استفاده خواهد شد.  

رئیس مرکز برنامه‌ریزی و پژوهش کمیته امداد از آمادگی این نهاد برای همکاری با نخبگان، پژوهش‌گران و جامعه دانشگاهی خبر داد و خاطرنشان کرد: چهار هزار جلد کتاب در سامانه کتابخانه کمیته امداد در دسترس پژوهشگران به ویژه در حوزه فقر و محرومیت‌زدایی قرار دارد.

لینک کوتاه : https://tolosiyasat.ir/?p=17619
   

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها