پایگاه خبری طلوع سیاست

  • امروز : جمعه - ۱۱ آذر - ۱۴۰۱
  • برابر با : Friday - 2 December - 2022

اخبار ویژه

روزنامه آرمان امروز :: توئیتر مدعیان دروغین حقوق بشر حامی رژیمی تروریست هستند درخواست میرسلیم از دستگاه قضایی برای برخورد جدی با نفوذ شرکای صهیونیستی در واردات موز ایران از نقش سازنده عراق در معادلات منطقه‌ای استقبال می‌کند جزئیات ماموریت‌ کمیته حقیقت‌ یاب ناآرامی‌ها | وضعیت شهرهای مرزی و غربی کشور؛ برخی تلاش می‌کنند شرایط را به هم بزنند | خسارت دیده‌ها اعلام شکایت کنند واکنش یامین‌ پور درباره شادی برخی مردم کشور از باخت تیم ملی به آمریکا | مقدمه‌ سازی روانی برای تجـزیه طلبی؛ همگرایی مردم وارونه جلوه داده شد در جلسه هیات دولت چه گذشت؟ | برنامه‌های دولت در حوزه کنترل تورم | اعلام زمان سومین جلسه مشترک دولت و مجلس غربی ها می گویند هر جا که می رویم با نگاه منفعت گرایی است | روایت رئیسی از ۳ اقدامی که باید از قبل انجام می شد اما نشده است رئیس جمهوری فردا به کردستان می‌رود | جزئیات سفر مهم رئیسی روایت آیت الله جنتی از مهم‌ترین دلیل توفیق شهید مدرس | مردم بصیر ایران قدر خادمان واقعی خویش را می‌دانند باید مسیر صیانت از اعتراض‌ها پیش‌بینی شود | ما اعتراض را از اغتشاش جدا می‌دانیم اما… | هیچ کشوری با نقض حاکمیت و تمامیت ارضی‌اش تعارف ندارد قهرمان اینترنشنال سارق مسلح از آب درآمد! | ماجرای شلیک شبانه در سعادت آباد ؛ مسعود دولتشاهی را بشناسید محکومیت عملیات نظامی در شمال سوریه توسط سفیر ایران در سازمان ملل بازار داغ تاکسی‌های اینترنتی بی قید و بند در میان مردم/ کرایه‌ها سلیقه‌ای اعمال می‌شود؟ ارائه خدمات کنسولی به ایرانیان مقیم کانادا در چهار مرکز

2

نحوه خیساندن برنج برای دفع «آرسنیک»

  • کد خبر : 6044
  • 28 مهر 1400 - 13:49
نحوه خیساندن برنج برای دفع «آرسنیک»

بازدیدها: ۰به گزارش پایگاه خبری طلوع سیاست ایسنا/بوشهر مسئول بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: خیساندن برنج سفید با آب سرد و برنج قهوه‌ای با آب گرم در دفع آرسنیک بسیار موثر است. حمیرا دهقانی اظهار کرد: آلودگی برنج با فلزات سنگین یکی از موارد محتمل آلودگی‌های محیطی است که طی آن تحت […]

بازدیدها: ۰

به گزارش پایگاه خبری طلوع سیاست

ایسنا/بوشهر مسئول بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: خیساندن برنج سفید با آب سرد و برنج قهوه‌ای با آب گرم در دفع آرسنیک بسیار موثر است.

حمیرا دهقانی اظهار کرد: آلودگی برنج با فلزات سنگین یکی از موارد محتمل آلودگی‌های محیطی است که طی آن تحت شرایط خاصی از قبیل آلودگی آب، خاک و نزدیکی مزارع برنج به مراکز صنعتی و فاضلاب‌های مربوطه، عناصر سنگین به برنج منتقل شده و در آن تجمع پیدا می‌کنند.

وی بیان کرد: شایعترین موارد آلودگی برنج با آرسنیک، کادمیم، جیوه و سرب بوده که نقشی در رشد و حیات انسان نداشته و دریافت آن‌ها در مدت طولانی، با تجمع در ارگان‌ها (کبد، کلیه، خون و استخوان) و اختلال در عملکرد آن‌ها موجب مسمومیت و عوارضی از جمله سرطان‌زایی و ایجاد نقص مادرزادی در نوزادان می‌شود.

مسئول بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان تصریح کرد: از آنجایی که برنج دومین غذای اصلی در ایران بعد از گندم است خیساندن آن به مدت ۳ ساعت و ۳ بار شستشو با آب فراوان برای از بین بردن آرسنیک توصیه شده است.

دهقانی بیان کرد: در برنج ۱۰ برابر غلات دیگر آرسنیک تجمع یافته و شستن برنج در هنگام طبخ باعث کاهش آرسنیک به میزان ۵۰ درصد می‌شود. در برنج سفید، بیشتر فلزات سنگین از طریق آب سرد و در برنج قهوه‌ای، بیشتر از طریق آب گرم خارج می‌شود.

به گزارش ایسنا و به نقل از دانشگاه علوم پزشکی، وی عنوان کرد: نحوه پخت برنج بر میزان آرسنیک باقیمانده در برنج پخته شده موثر بوده و در روش کته کردن برنج یا پخت با ماکروفر، آب در برنج باقی مانده و هیچ گونه آرسنیکی از آن خارج نمی‌شود، ولی در روش آبکشی مقداری از آرسنیک برنج خارج می‌شود.

مسئول بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان اضافه کرد: پختن برنج با حجم زیاد آب، روش دیگر پخت و بهترین روش برای کاهش میزان آرسنیک با کاهش حداقلی مواد مغذی برنج بوده و در این روش میزان ریز مغذی‌های برنج مثل ویتامین‌های گروه B از بین نرفته و ارزش غذایی برنج حفظ می‌شود.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://tolosiyasat.ir/?p=6044
 

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

google-site-verification=q_cu6BbJE6iM8wcnX2-fikQV20c7-RwePv3mDNnjrVw