• امروز : یکشنبه - ۱۱ آذر - ۱۴۰۳
  • برابر با : Sunday - 1 December - 2024

اخبار ویژه

وفاق ملی رمز موفقیت در مقابل دشمنان است تجلیل از شهردار کلان‌شهر شیراز به‌عنوان «شهردار برتر» استان فارس لزوم دخیل بودن شهرداری ها در آئین نامه نظام فنی و اجرایی بافت ها و بناهای تاریخی بازدید اعضای تیم دیسپاچینگ شرکت برق منطقه ای فارس از سیمولاتورسیستم های قدرت دانشگاه صنعتی شیراز قاضی پرونده چای دبش: رد مال به بانک‌ها تا پایان رسیدگی در حکم دادگاه تاثیر دارد کسب رتبه اول کشوری در نهمین جشنواره ملی مالک اشتر سازمان بسیج مستضعفین توسط سازمان بسیج اصناف و بازاریان استان فارس اقدامات مجمع خیرین تامین سلامت فارس از توفیقات الهی است توزیع ۵/۴ تن گوشت گرم در بین خانواده های تحت حمایت کمیته امدادامام خمینی(ره)استان فارس مراسم یادمان یاس کبود روستای فتح‌آباد شهرستان خفر میزبان گردشگران علاقمند به میراث معنوی می‌شود معرفی قصه به عنوان یک ابزار تربیتی مهمترین هدف برگزاری بیست و ششمین جشنواره قصه‌گویی است واحد صنفی تحت هیچ شرایطی نباید تعطیل شود عراقچی : ایران حامی گفت وگو برای ارتقای صلح بین کشورها است سلاح هسته ای چگونه مانع گسترش بسیاری از جنگ ها شد چرا راه حل دو دولتی میسر نیست؟ تحلیل هفتگی اونس جهانی طلا: مقاومت ۲۷۰۰ دلار و چشم‌انداز آینده

7

نحوه خیساندن برنج برای دفع «آرسنیک»

  • کد خبر : 6044
  • 28 مهر 1400 - 13:49
نحوه خیساندن برنج برای دفع «آرسنیک»

به گزارش پایگاه خبری طلوع سیاست ایسنا/بوشهر مسئول بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: خیساندن برنج سفید با آب سرد و برنج قهوه‌ای با آب گرم در دفع آرسنیک بسیار موثر است. حمیرا دهقانی اظهار کرد: آلودگی برنج با فلزات سنگین یکی از موارد محتمل آلودگی‌های محیطی است که طی آن تحت شرایط […]

به گزارش پایگاه خبری طلوع سیاست

ایسنا/بوشهر مسئول بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: خیساندن برنج سفید با آب سرد و برنج قهوه‌ای با آب گرم در دفع آرسنیک بسیار موثر است.

حمیرا دهقانی اظهار کرد: آلودگی برنج با فلزات سنگین یکی از موارد محتمل آلودگی‌های محیطی است که طی آن تحت شرایط خاصی از قبیل آلودگی آب، خاک و نزدیکی مزارع برنج به مراکز صنعتی و فاضلاب‌های مربوطه، عناصر سنگین به برنج منتقل شده و در آن تجمع پیدا می‌کنند.

وی بیان کرد: شایعترین موارد آلودگی برنج با آرسنیک، کادمیم، جیوه و سرب بوده که نقشی در رشد و حیات انسان نداشته و دریافت آن‌ها در مدت طولانی، با تجمع در ارگان‌ها (کبد، کلیه، خون و استخوان) و اختلال در عملکرد آن‌ها موجب مسمومیت و عوارضی از جمله سرطان‌زایی و ایجاد نقص مادرزادی در نوزادان می‌شود.

مسئول بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان تصریح کرد: از آنجایی که برنج دومین غذای اصلی در ایران بعد از گندم است خیساندن آن به مدت ۳ ساعت و ۳ بار شستشو با آب فراوان برای از بین بردن آرسنیک توصیه شده است.

دهقانی بیان کرد: در برنج ۱۰ برابر غلات دیگر آرسنیک تجمع یافته و شستن برنج در هنگام طبخ باعث کاهش آرسنیک به میزان ۵۰ درصد می‌شود. در برنج سفید، بیشتر فلزات سنگین از طریق آب سرد و در برنج قهوه‌ای، بیشتر از طریق آب گرم خارج می‌شود.

به گزارش ایسنا و به نقل از دانشگاه علوم پزشکی، وی عنوان کرد: نحوه پخت برنج بر میزان آرسنیک باقیمانده در برنج پخته شده موثر بوده و در روش کته کردن برنج یا پخت با ماکروفر، آب در برنج باقی مانده و هیچ گونه آرسنیکی از آن خارج نمی‌شود، ولی در روش آبکشی مقداری از آرسنیک برنج خارج می‌شود.

مسئول بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان اضافه کرد: پختن برنج با حجم زیاد آب، روش دیگر پخت و بهترین روش برای کاهش میزان آرسنیک با کاهش حداقلی مواد مغذی برنج بوده و در این روش میزان ریز مغذی‌های برنج مثل ویتامین‌های گروه B از بین نرفته و ارزش غذایی برنج حفظ می‌شود.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://tolosiyasat.ir/?p=6044
   

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها