• امروز : پنج شنبه - ۲۹ شهریور - ۱۴۰۳
  • برابر با : Thursday - 19 September - 2024

اخبار ویژه

اظهارات منتسب به رئیس دیوان عالی کشور در انتقاد از رئیس جمهور صحت ندارد دیدار اعضای کاروان‌های اعزامی ایران به بازی‌های المپیک و پارالمپیک با رهبر ۹ شهید و ۲۷۵۰ زخمی در انفجارهای لبنان «مجید فراهانی» معاون هماهنگی ‌و پیگیری نهاد ریاست‌جمهوری شد بررسی پرونده قتل عمدی با چاقو در هیأت عمومی دیوان عالی کشور مومنی: در انتخاب مدیران از ظرفیت‌های بیرون وزارت کشور هم استفاده می‌کنیم تکذیب خبر «تأیید افزایش قیمت خودرو» از سوی دفتر معاون اول رئیس‌جمهور ورود وزیر دادگستری به مسکو برای شرکت در نشست بریکس تعرفه استفاده از پابند الکترونیک ابلاغ شد/ روزی ۳۰ هزار تومان پزشکیان: فارغ از قومیت، نژاد، مذهب و وابستگی جناحی به افراد توانمند مسئولیت می‌دهیم خانواده ها به رفتارهای پرخطر فرزندان خود نظارت داشته باشند تصویب تعطیلی پنجشنبه ها یا شنبه ها؟ حادثه مرگبار یزد و یک پرسش؛ چرا اتوبوس‌ها به صورت برخط رصد نمی‌شوند صادق مثل پزشکیان، شفاف مثل رئیس جمهور موافقت مجلس با حذف قوانین و احکام نامعتبر در حوزه کار

7

نحوه خیساندن برنج برای دفع «آرسنیک»

  • کد خبر : 6044
  • 28 مهر 1400 - 13:49
نحوه خیساندن برنج برای دفع «آرسنیک»

به گزارش پایگاه خبری طلوع سیاست ایسنا/بوشهر مسئول بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: خیساندن برنج سفید با آب سرد و برنج قهوه‌ای با آب گرم در دفع آرسنیک بسیار موثر است. حمیرا دهقانی اظهار کرد: آلودگی برنج با فلزات سنگین یکی از موارد محتمل آلودگی‌های محیطی است که طی آن تحت شرایط […]

به گزارش پایگاه خبری طلوع سیاست

ایسنا/بوشهر مسئول بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: خیساندن برنج سفید با آب سرد و برنج قهوه‌ای با آب گرم در دفع آرسنیک بسیار موثر است.

حمیرا دهقانی اظهار کرد: آلودگی برنج با فلزات سنگین یکی از موارد محتمل آلودگی‌های محیطی است که طی آن تحت شرایط خاصی از قبیل آلودگی آب، خاک و نزدیکی مزارع برنج به مراکز صنعتی و فاضلاب‌های مربوطه، عناصر سنگین به برنج منتقل شده و در آن تجمع پیدا می‌کنند.

وی بیان کرد: شایعترین موارد آلودگی برنج با آرسنیک، کادمیم، جیوه و سرب بوده که نقشی در رشد و حیات انسان نداشته و دریافت آن‌ها در مدت طولانی، با تجمع در ارگان‌ها (کبد، کلیه، خون و استخوان) و اختلال در عملکرد آن‌ها موجب مسمومیت و عوارضی از جمله سرطان‌زایی و ایجاد نقص مادرزادی در نوزادان می‌شود.

مسئول بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان تصریح کرد: از آنجایی که برنج دومین غذای اصلی در ایران بعد از گندم است خیساندن آن به مدت ۳ ساعت و ۳ بار شستشو با آب فراوان برای از بین بردن آرسنیک توصیه شده است.

دهقانی بیان کرد: در برنج ۱۰ برابر غلات دیگر آرسنیک تجمع یافته و شستن برنج در هنگام طبخ باعث کاهش آرسنیک به میزان ۵۰ درصد می‌شود. در برنج سفید، بیشتر فلزات سنگین از طریق آب سرد و در برنج قهوه‌ای، بیشتر از طریق آب گرم خارج می‌شود.

به گزارش ایسنا و به نقل از دانشگاه علوم پزشکی، وی عنوان کرد: نحوه پخت برنج بر میزان آرسنیک باقیمانده در برنج پخته شده موثر بوده و در روش کته کردن برنج یا پخت با ماکروفر، آب در برنج باقی مانده و هیچ گونه آرسنیکی از آن خارج نمی‌شود، ولی در روش آبکشی مقداری از آرسنیک برنج خارج می‌شود.

مسئول بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان اضافه کرد: پختن برنج با حجم زیاد آب، روش دیگر پخت و بهترین روش برای کاهش میزان آرسنیک با کاهش حداقلی مواد مغذی برنج بوده و در این روش میزان ریز مغذی‌های برنج مثل ویتامین‌های گروه B از بین نرفته و ارزش غذایی برنج حفظ می‌شود.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://tolosiyasat.ir/?p=6044
   

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها