• امروز : چهارشنبه - ۲۸ اردیبهشت - ۱۴۰۱
  • برابر با : Wednesday - 18 May - 2022

اخبار ویژه

آموزش استعلام دهک خانوار با کد ملی تسلیت سخنگوی آموزش و پرورش برای درگذشت معلم سیستان و بلوچستانی برکناری عجیب دیگر در بسکتبال/ اسلامی از تیم جوانان رفت استیلی: در تلاشیم بازی با برزیل و آرژانتین را قطعی کنیم ستاد ملی مقابله با کرونا موافق برگزاری مسابقات لیگ با حضور تماشاگران/ مشکل از فدراسیون فوتبال است مهدوی: در ست اول برابر الریان ناهماهنگ بودیم/طلوع کیان: علاقه ای به هیاهو در کنار زمین ندارم ژاورونوک: در دیدار برابر الریان بهتر بودیم/ پرین: در نیمه نهایی نمایش خوبی خواهیم داشت اصولی: دومین بازی تدارکاتی تیم ملی در روزهای آینده مشخص می‌شود/فیفا فرایند انتخاب ماجدی را تایید کرد در دیدار درویش و گل محمدی چه گذشت؟ والیبال جام باشگاه‌های آسیا؛ پیروزی شهداب برابر الریان قطر فردای قهرمانی؛ تمرین استقلالی‌ها با حضور میهمانانی از برزیل برگزار شد ورود تماشاگران به کدام استادیوم‌ها ممنوع شد+عکس هدیه محرز به لیورپول و خطر سقوط بیخ گوش لیدز جنوا با شکست برابر ناپولی یک قدم به سقوط نزدیک‌تر شد استخراج جام از بیستون به سبک شماره ۷؛ زندگی با «فرهاد» «شیرین» شد

1

نحوه خیساندن برنج برای دفع «آرسنیک»

  • کد خبر : 6044
  • 28 مهر 1400 - 13:49
نحوه خیساندن برنج برای دفع «آرسنیک»

به گزارش پایگاه خبری طلوع سیاست ایسنا/بوشهر مسئول بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: خیساندن برنج سفید با آب سرد و برنج قهوه‌ای با آب گرم در دفع آرسنیک بسیار موثر است. حمیرا دهقانی اظهار کرد: آلودگی برنج با فلزات سنگین یکی از موارد محتمل آلودگی‌های محیطی است که طی آن تحت شرایط […]

به گزارش پایگاه خبری طلوع سیاست</p>


ایسنا/بوشهر مسئول بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: خیساندن برنج سفید با آب سرد و برنج قهوه‌ای با آب گرم در دفع آرسنیک بسیار موثر است.

حمیرا دهقانی اظهار کرد: آلودگی برنج با فلزات سنگین یکی از موارد محتمل آلودگی‌های محیطی است که طی آن تحت شرایط خاصی از قبیل آلودگی آب، خاک و نزدیکی مزارع برنج به مراکز صنعتی و فاضلاب‌های مربوطه، عناصر سنگین به برنج منتقل شده و در آن تجمع پیدا می‌کنند.

وی بیان کرد: شایعترین موارد آلودگی برنج با آرسنیک، کادمیم، جیوه و سرب بوده که نقشی در رشد و حیات انسان نداشته و دریافت آن‌ها در مدت طولانی، با تجمع در ارگان‌ها (کبد، کلیه، خون و استخوان) و اختلال در عملکرد آن‌ها موجب مسمومیت و عوارضی از جمله سرطان‌زایی و ایجاد نقص مادرزادی در نوزادان می‌شود.

مسئول بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان تصریح کرد: از آنجایی که برنج دومین غذای اصلی در ایران بعد از گندم است خیساندن آن به مدت ۳ ساعت و ۳ بار شستشو با آب فراوان برای از بین بردن آرسنیک توصیه شده است.

دهقانی بیان کرد: در برنج ۱۰ برابر غلات دیگر آرسنیک تجمع یافته و شستن برنج در هنگام طبخ باعث کاهش آرسنیک به میزان ۵۰ درصد می‌شود. در برنج سفید، بیشتر فلزات سنگین از طریق آب سرد و در برنج قهوه‌ای، بیشتر از طریق آب گرم خارج می‌شود.

به گزارش ایسنا و به نقل از دانشگاه علوم پزشکی، وی عنوان کرد: نحوه پخت برنج بر میزان آرسنیک باقیمانده در برنج پخته شده موثر بوده و در روش کته کردن برنج یا پخت با ماکروفر، آب در برنج باقی مانده و هیچ گونه آرسنیکی از آن خارج نمی‌شود، ولی در روش آبکشی مقداری از آرسنیک برنج خارج می‌شود.

مسئول بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان اضافه کرد: پختن برنج با حجم زیاد آب، روش دیگر پخت و بهترین روش برای کاهش میزان آرسنیک با کاهش حداقلی مواد مغذی برنج بوده و در این روش میزان ریز مغذی‌های برنج مثل ویتامین‌های گروه B از بین نرفته و ارزش غذایی برنج حفظ می‌شود.

انتهای پیام

بازدیدها: ۰

لینک کوتاه : https://tolosiyasat.ir/?p=6044
 

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

google-site-verification=q_cu6BbJE6iM8wcnX2-fikQV20c7-RwePv3mDNnjrVw