به گزارش پایگاه خبری طلوع سیاست
بررسی صلاحیت وزیر پیشینهادی آموزش و پرورش/ نشست خبری سخنگوی قوه قضاییه/ رتبه بندی معلمان/ گفت و گوی پوتین و رئیسی و … از موضوعات و اخبار پربازدید تحریریه سیاسی ایسنا بود که جزییات آن در ادامه می آید.
به گزارش ایسنا، اخبار مربوط به بررسی صلاحیت مسعود فیاضی، وزیر پیشینهادی آموزش و پرورش در جلسه علنی مجلس شورای اسلامی در صدر اخبار پرمخاطب امروز بود.
در ابتدای این جلسه، رضا حاجیپور ضمن ارایه گزارش کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی از بررسی صلاحیت و برنامههای وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش از مخالفت اکثریت اعضای این کمیسیون با مسعود فیاضی خبر داد.
سپس آیت الله سید ابراهیم رئیسی که برای دفاع از وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش در صحن علنی حضور یافته بود، گفت: ما دغدغه های نمایندگان در زمینه آموزش و پرورش را بررسی کردیم و به دکتر فیاضی رسیدیم.
رئیس جمهور با بیان اینکه توصیه افراد در معرفی وزرا موثر نیست، افزود: به هر حال افراد مختلفی معرفی می شوند، اما باید آن افراد با شاخص های ما همخوانی داشته باشند. من تا حجتی بین خود و خدا نداشته باشم اگر همه هم جمع شوند کسی را معرفی نمی کنم باید آن فرد شایستگی لازم را احراز کرده باشد. دکتر فیاضی کلاس، مدرسه و تعلیم و معلم را می شناسد. سالها هم معلم آموزشی بوده و هم پرورشی، محتوای درسی را می شناسد، مدیر کل بوده و در مقطعی هم مسئول فناوری وزارت خانه بوده و با زیرساخت های آموزش و پرورش آشنایی دارد.
مسعود فیاضی هم ضمن تشکر از مخالفان و موافقانش در دفاع از برنامه های خود گفت: یک مدیر تحول گرا هستم و نقشه تحول در دست بنده است. تنها دغدغه ارتقاء آموزش و پرورش است. نزدیک به ۵۰ میلیون از جمعیت کشور با این وزارت خانه در ارتباط هستند. بنده در مرکز پژوهشهای مجلس هستم و شأن نمایندگی را میشناسم به همین خاطر در مورد رأی نمایندگان خاضع هستم.
بعد از دفاعیات وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش، رای گیری آغاز شد و در نهایت نمایندگان با ۱۱۵ رای موافق، ۱۴۰ رای مخالف و ۵ رای ممتنع از مجموع ۲۶۰ رای به مسعود فیاضی وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش رای اعتماد ندادند.
فیاضی دومین وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش در دولت سیزدهم است پیش از او حسین باغ گلی به عنوان گزینه پیشنهادی تصدی آموزش و پرورش به مجلس شورای اسلامی معرفی شد که او هم نتوانست از مجلس رای اعتماد بگیرد.
در ادامه سید نظام موسوی، سخنگوی هیات رئیسه مجلس با اشاره اینکه رئیس مجلس بر لزوم معرفی هر چه سریعتر وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش تاکید دارد، گفت: رئیس جمهور ۷ روز از فرصت اولیه ۹۰ روزهاش زمان دارد تا گزینه پیشنهادی آموزش و پرورش را به مجلس معرفی کند.
گزارش کامل ایسنا از جلسه بررسی صلاحیت وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش در جلسه علنی امروز (سه شنبه) بیست و پنجم آبان ماه ۱۴۰۰ مجلس شورای اسلامی را میتوانید اینجا بخوانید.
توضیحات سخنگوی قوه قضاییه درباره پرونده بیژن قاسمزاده و محمدجواد ظریف هم از دیگر اخبار مورد توجه مخاطبان بود.
ذبیح الله خداییان در نشستی با خبرنگاران در پاسخ به سوالی مبنی براینکه رای پرونده بیژن قاسم زاده به چه علت نقض شده و چه نقصی داشته است؟ گفت: ایشان قبلا محکوم شده بود و یکی از جرایم ارتکابی اش، جرم ارتشا بود که محکومیت یافته بود و پرونده در این بخش در ارتباط با ارتشاء نقص تحقیقاتی داشته و رای نقض شده و به دادگاه صادر کننده عودت داده شد و هم اکنون در حال تکمیل تحقیقات و استماع اظهارات شهود و مواجهه حضوری است.
وی درباره آخرین وضعیت پرونده فایل صوتی وزیر سابق امور خارجه (ظریف) گفت: در این خصوص وزارت اطلاعات و سازمان اطلاعات سپاه پرونده را تشکیل دادند و تحقیقات خوبی شده و از تعداد زیادی افراد مطلع تحقیق شده و در جریان تکمیل شدن در دادسرا است. پرونده مفتوح در دادسرا است و هنوز به دادگاه ارسال نشده است.
لایجه رتبه بندی معلمان و موانع سر راهش همچنان از موضوعات پربحث وچالش برانگیز این روزهاست که مهرداد ویسکرمی به تشریح چرایی اختلاف چندین ساله مجلس و دولت بر سر اجرایی شدن آن پرداخته است.
این عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی مشکل لایحه رتبه بندی معلمان از ابتدا تا کنون بر سر موضوع بودجه آن بود، در این مدت پیشنهادات و بررسی های مختلفی نسبت به این لایحه صورت گرفت، اینجانب نیز پیشنهاد داده بودم روند رتبه بندی با جایگاه استادیاری دانشگاه سنجیده شود؛ برآورد ما از این امر این بود که حداقل ۵۰ هزار میلیارد تومان اعتبار لازم است.
امروز همچنین روسای جمهور ایران و روسیه در گفتوگوی تلفنی با اشاره به مواضع و همگرایی مشترک دو کشور در موضوعات دوجانبه، منطقهای و بینالمللی بر لزوم نهایی کردن سند جامع همکاری بلندمدت تأکید کردند.
آیتالله سید ابراهیم رئیسی در این گفت و گو با قدردانی از مواضع روسیه در دفاع از حقوق هستهای و لزوم لغو همه تحریمها علیه ملت ایران تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران در مذاکرات کاملاً جدی است و به همین میزان در تامین حقوق ملتمان مبنی بر لغو تحریم ها هم جدیت داریم.
رئیسجمهور روسیه هم با حمایت از حقوق ملت ایران در موضوع هستهای ابراز امیدواری کرد در مذاکرات آینده، طرف ها، اراده سیاسی کافی برای خروج از شرایط فعلی را داشته باشند.
ولادیمیر پوتین همچنین بیان کرد: روسیه مصمم است همکاری در زمینه مقابله با کرونا و ارسال محمولههای واکسن به ایران را همچنان ادامه دهد.
گزارش تاریخی ایسنا، با عنوان “گلوله نفرت بر زانوی سردار ملی” مصادف با ۲۵ آبان ماه صد و هفتمین سالگرد درگذشت ستار قرهداغی ملقب به ستارخان و سردار ملی در سال ۱۲۹۳ از اخبار پربازدید بامداد امروز بود.
انتهای پیام