• امروز : پنج شنبه - ۲۹ شهریور - ۱۴۰۳
  • برابر با : Thursday - 19 September - 2024

اخبار ویژه

اظهارات منتسب به رئیس دیوان عالی کشور در انتقاد از رئیس جمهور صحت ندارد دیدار اعضای کاروان‌های اعزامی ایران به بازی‌های المپیک و پارالمپیک با رهبر ۹ شهید و ۲۷۵۰ زخمی در انفجارهای لبنان «مجید فراهانی» معاون هماهنگی ‌و پیگیری نهاد ریاست‌جمهوری شد بررسی پرونده قتل عمدی با چاقو در هیأت عمومی دیوان عالی کشور مومنی: در انتخاب مدیران از ظرفیت‌های بیرون وزارت کشور هم استفاده می‌کنیم تکذیب خبر «تأیید افزایش قیمت خودرو» از سوی دفتر معاون اول رئیس‌جمهور ورود وزیر دادگستری به مسکو برای شرکت در نشست بریکس تعرفه استفاده از پابند الکترونیک ابلاغ شد/ روزی ۳۰ هزار تومان پزشکیان: فارغ از قومیت، نژاد، مذهب و وابستگی جناحی به افراد توانمند مسئولیت می‌دهیم خانواده ها به رفتارهای پرخطر فرزندان خود نظارت داشته باشند تصویب تعطیلی پنجشنبه ها یا شنبه ها؟ حادثه مرگبار یزد و یک پرسش؛ چرا اتوبوس‌ها به صورت برخط رصد نمی‌شوند صادق مثل پزشکیان، شفاف مثل رئیس جمهور موافقت مجلس با حذف قوانین و احکام نامعتبر در حوزه کار

9

چین برای کاستن از فشار مشق شب قانون وضع کرد

  • کد خبر : 7654
  • 02 آبان 1400 - 11:21
چین برای کاستن از فشار مشق شب قانون وضع کرد

به گزارش پایگاه خبری طلوع سیاست رسانه های دولتی چین گزارش می‌دهند این کشور یک قانون آموزشی را تصویب کرده است که هدف از آن، کاستن از فشار تکالیف شب و کلاس های فشرده خصوصی ورای ساعات مدرسه است. به گزارش ایسنا، دولت از پدر و مادرها خواسته است مطمئن شوند که بچه ها وقت […]

به گزارش پایگاه خبری طلوع سیاست

رسانه های دولتی چین گزارش می‌دهند این کشور یک قانون آموزشی را تصویب کرده است که هدف از آن، کاستن از فشار تکالیف شب و کلاس های فشرده خصوصی ورای ساعات مدرسه است.

به گزارش ایسنا، دولت از پدر و مادرها خواسته است مطمئن شوند که بچه ها وقت کافی برای استراحت و ورزش دارند و وقت زیادی را در اینترنت سپری نمی کنند.

در عین حال چین در ماه اوت امتحانات کتبی را برای بچه های شش و هفت ساله ممنوع کرد. مقام ها در آن زمان اخطار دادند که سلامت جسمی و روانی دانش آموزان در حال آسیب دیدن است.

در یک سال اخیر دولت این کشور همچنین تدابیری را برای کاستن از اعتیاد بچه ها به اینترنت معرفی کرده است. تازه ترین قانون روز شنبه توسط کمیته دائمی کنگره خلق ملی تصویب شد.

جزئیات کامل این قانون هنوز منتشر نشده اما رسانه ها گزارش می دهند که والدین را به تقویت روحیه، رشد فکری و عادات زندگی اجتماعی فرزندان تشویق می کند.

دولت‌های محلی مسئول اجرای این قانون خواهند بود و بودجه لازم برای “تقویت فعالیت های فوق برنامه” را تامین خواهند کرد.

این قانون با واکنش های متفاوتی در شبکه های اجتماعی روبرو شد به طوری که برخی کاربران آن را ستودند و دیگران امکان انجام فعالیت های فرابرنامه توسط دولت های محلی یا والدین را زیر سوال بردند و تاکید دارند که برای والدین پرمشغله شاید رسیدگی به این قبیل فعالیت‌ها میسر نباشد.

پکن در ماه ژوئیه کلاس های خصوصی آنلاین را از کسب سود از طریق تدریس دروس اصلی منع کرد. مقررات تازه همچنین سرمایه گذاری خارجی در این صنعت را محدود می کند و صنعت تدریس خصوصی که ارزش آن تا پیش از این تغییرات حدود ۱۲۰ میلیارد دلار بود را مختل می کند. این اقدام تلاشی از سوی مقام ها برای کاستن از فشار مالی ناشی از تربیت کودکان تلقی شد که بعد از ثبت افت بی سابقه آمار تولد در این کشور صورت گرفت.

به گزارش شبکه خبری بی بی سی، نابرابری در آموزش از مشکلات دیگر است و والدین ثروتمندتر مایلند پول زیادی برای فرستادن فرزندان خود به مدارس تراز اول هزینه کنند.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://tolosiyasat.ir/?p=7654
   

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها