• امروز : پنج شنبه - ۲۹ شهریور - ۱۴۰۳
  • برابر با : Thursday - 19 September - 2024

اخبار ویژه

اظهارات منتسب به رئیس دیوان عالی کشور در انتقاد از رئیس جمهور صحت ندارد دیدار اعضای کاروان‌های اعزامی ایران به بازی‌های المپیک و پارالمپیک با رهبر ۹ شهید و ۲۷۵۰ زخمی در انفجارهای لبنان «مجید فراهانی» معاون هماهنگی ‌و پیگیری نهاد ریاست‌جمهوری شد بررسی پرونده قتل عمدی با چاقو در هیأت عمومی دیوان عالی کشور مومنی: در انتخاب مدیران از ظرفیت‌های بیرون وزارت کشور هم استفاده می‌کنیم تکذیب خبر «تأیید افزایش قیمت خودرو» از سوی دفتر معاون اول رئیس‌جمهور ورود وزیر دادگستری به مسکو برای شرکت در نشست بریکس تعرفه استفاده از پابند الکترونیک ابلاغ شد/ روزی ۳۰ هزار تومان پزشکیان: فارغ از قومیت، نژاد، مذهب و وابستگی جناحی به افراد توانمند مسئولیت می‌دهیم خانواده ها به رفتارهای پرخطر فرزندان خود نظارت داشته باشند تصویب تعطیلی پنجشنبه ها یا شنبه ها؟ حادثه مرگبار یزد و یک پرسش؛ چرا اتوبوس‌ها به صورت برخط رصد نمی‌شوند صادق مثل پزشکیان، شفاف مثل رئیس جمهور موافقت مجلس با حذف قوانین و احکام نامعتبر در حوزه کار

7

کاهش تعداد شاغلان کارگاههای صنعتی

  • کد خبر : 7751
  • 02 آبان 1400 - 17:52
کاهش تعداد شاغلان کارگاههای صنعتی

به گزارش پایگاه خبری طلوع سیاست بر اساس گزارشها تعداد شاغلان کارگاههای صنعتی در سال ۱۳۹۷ نسبت به سال ۱۳۹۶ کاهش داشته است. به گزارش ایسنا، تعریف صنایع کوچک و متوسط در کشورهای مختلف با یکدیگر تفاوت دارد و تابع شرایط اقتصادی و صنعتی حاکم است. این بنگاه‌ها در برابر صنایع بزرگ قرار می‌گیرند و […]

به گزارش پایگاه خبری طلوع سیاست

بر اساس گزارشها تعداد شاغلان کارگاههای صنعتی در سال ۱۳۹۷ نسبت به سال ۱۳۹۶ کاهش داشته است.

به گزارش ایسنا، تعریف صنایع کوچک و متوسط در کشورهای مختلف با یکدیگر تفاوت دارد و تابع شرایط اقتصادی و صنعتی حاکم است. این بنگاه‌ها در برابر صنایع بزرگ قرار می‌گیرند و نسبت به آنها نیز مزایای بسیاری دارند که ازجمله آنها می توان به ایجاد ارزش افزوده، نوآوری، اشتغال‌زایی، کارآفرینی و انعطاف‌پذیری بالا اشاره کرد.

بخش صنعت در کشورمان یکی از بخشهای سه گانه اقتصادی است که به زیر بخشهای مختلفی تقسیم می شود. کارگاه صنعتی به کارگاهی گفته می‌شود که با دارا بودن مجموعه ای از سرمایه، نیروی کار، ساختمانها و تاسیسات به منظور تولید محصول صنعتی ایجاد شده است. کارگاههای بخش صنعت شامل کارگاههایی است که دارای ۱۰ نفر کار کن و بیشتر باشد.

گزارش مرکز ‌آمار و اطلاعات راهبردی وزارت کار از طرح آمارگیری از کارگاههای صنعتی دارای ۱۰ نفرکارکن و بیشتر در سال ۱۳۹۷ نشان می‌دهد که تعداد ۲۹ هزار و ۱۷۰ کارگاه ۱۰ نفر کارکن و بیشتر به فعالیت صنعتی اشتغال داشته‌اند که نسبت به سال ۱۳۹۶ به میزان ۳.۸ درصد کاهش دارد.

در سال ۱۳۹۷ بیشترین تعداد کارگاههای صنعتی ۱۰ نفرکارکن و بیشتر کشور در زمینه “تولید سایر فرآورده‌های معدنی غیرفلزی” فعال بوده و کمترین تعداد کارگاهها در “تولید فرآورده های توتون و تنباکو” فعالیت داشته‌اند.

بیشترین کارگاههای صنعتی نیز به ترتیب به استانهای تهران با ۶۲۹۴ کارگاه، اصفهان با ۳۸۲۵ کارگاه و خراسان رضوی با ۲۱۸۰ کارگاه تعلق داشته که در مجموع حدود ۴۲.۳ درصد کل کارگاههای صنعتی ۱۰ نفرکارکن و بیشتر کشور را شامل می شود.

نتایج این گزارش حاکی از آن است که در سال ۱۳۹۷ تعداد شاغلان در کارگاههای مذکور برابر با یک میلیون و ۷۳۳ هزار و ۷۸۸ نفر بوده که نسبت به سال ۱۳۹۶ بیش از ۲.۵ درصد کاهش داشته است.

از این تعداد ۳۵ هزار و ۷۸۲ نفر از شاغلان در کارگاههای با مالکیت تعاونی، ۲۲ هزار و ۳۴۰ نفر از شاغلان در کارگاههای با مالکیت عمومی و مابقی در کارگاههای بخش خصوصی مشغول کار بوده‌اند.

به گزارش ایسنا، از مجموع یک میلیون و ۷۳۳ هزار و ۷۸۸ نفر شاغل کارگاههای مذکور، یک میلیون و ۳۲۲ هزار و ۳۵۹ نفر را شاغلان تولیدی اعم از کارگران ساده، کارگران ماهر، تکنسین‌ها و مهندسین تشکیل می‌دهند.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://tolosiyasat.ir/?p=7751
   

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها