• امروز : پنج شنبه - ۹ فروردین - ۱۴۰۳
  • برابر با : Thursday - 28 March - 2024

اخبار ویژه

بیانیه استقلال باعث تغییر در ترکیب تیم ملی شد؟ ٩٢ درصد پهنه کشور از نظر خدمات بوم‌شناسی ارزش‌گذاری می‌شود مخبر: یکی از راهبردهای اصلی دولت، مردمی کردن اقتصاد است لزوم برخورداری شیراز از پیست دو و میدانی استاندارد پیام تسلیت به رییس شورای هماهنگی امور شهرستان حزب همت در استان فارس مجلس دوازدهم باید اولویت‌های خود را در راستای تحقق شعار سال تنظیم کند منتخبان مردم تسویه حساب‌های سیاسی را به مجلس وارد نکنند روایت وزیر اقتصاد از کارنامه اقتصادی دولت در سال ۱۴۰۲ پیگیری مطالبات مردمی در وزرات خانه اقتصاد و دارایی توسط نماینده منتخب فسا وزیر کار: در آمد کارگران قطعا بالاتر از این است ! | مگر تمام جامعه کارگری تنها درآمدشان این است؟ سرمربی پرسپولیس با یک تعویض یاد مایلی‌کهن را زنده کرد! کشف ۹۲ درصدی پرونده‌های جرایم جنایی در کشور با چقدر پول می‌توانیم بانک بزنیم؟ + سند نزاع‌های سیاسی، زنگ خطر مجلس دوازدهم نماینده ویژه رییس جمهور اولین حکمش را صادر کرد

4

اولین ربات متفکر دنیا ساخته شد

  • کد خبر : 8539
  • 05 آبان 1400 - 11:47
اولین ربات متفکر دنیا ساخته شد

به گزارش پایگاه خبری طلوع سیاست محققان “دانشگاه توکیو” ژاپن در مطالعه اخیرشان موفق به توسعه نخستین ربات متفکر دنیا شده‌اند. این ربات مجهز به نورون‌هایی مانند مغز است. محققان به منظور آنکه به ربات آموزش دهند همانند انسان‌ها فکر کند، این کار را انجام داده‌اند. به گزارش ایسنا و به نقل از دیلی میل، […]

به گزارش پایگاه خبری طلوع سیاست

محققان “دانشگاه توکیو” ژاپن در مطالعه اخیرشان موفق به توسعه نخستین ربات متفکر دنیا شده‌اند. این ربات مجهز به نورون‌هایی مانند مغز است. محققان به منظور آنکه به ربات آموزش دهند همانند انسان‌ها فکر کند، این کار را انجام داده‌اند.

به گزارش ایسنا و به نقل از دیلی میل، در آزمایشات دانشگاه توکیو این وسیله رباتیک کوچک که به دلیل اندازه کوچکش در کف دست انسان نیز  قرار می‌گیرد، در یک مسیر  پیچ و خم دار ساده قرار داده شد.

ربات مذکور به گروهی از نورون‌های مغز (که به عنوان سلول‌های عصبی شناخته می‌شوند) که از سلول‌های زنده رشد یافته بودند، متصل شد. هنگامی که این نورون‌های مصنوعی به صورت الکتریکی تحریک شدند، دستگاه با موفقیت به هدف خود رسید و حرکت کرد.

نکته جالب این است که هر زمان که ربات در جهت اشتباه قرار می‌گرفت و یا در طی کردن مسیر با اشتباه مواجه می‌شد، نورون‌های رشد یافته در کشت سلول توسط یک پالس الکتریکی مختل می‌شدند تا آن را در مسیر صحیح هدایت کنند.

نورون‌های مصنوعی رشد یافته از سلول‌های زنده به عنوان “مخزن فیزیکی” برای ربات و نحوه تصمیم گیری آن عمل می‌کنند.

در طول آزمایش، به ربات سیگنال‌های هیموستاتیک ارسال می‌شد تابه آن بگویند که همه چیز باید طبق برنامه‌ریزی انجام شود. با این حال، اگر ربات با یک مانع مواجه می‌شد، این سیگنال‌های هیموستاتیک با سیگنال‌های ایجاد کننده اختلال مختل می‌شدند و ربات را مجددا تنظیم می‌کردند.

ربات نمی‌توانست محیط اطراف را ببیند و یا سایر اطلاعات حسی را بدست آورد، بنابراین به طور کامل وابسته به تحریکات پالس‌های الکتریکی بود.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://tolosiyasat.ir/?p=8539
   

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها