• امروز : سه شنبه - ۲۸ اسفند - ۱۴۰۳
  • برابر با : Tuesday - 18 March - 2025

اخبار ویژه

موفقیت های اتاق اصناف مرکز استان فارس حاصل خرد جمعی است سعدیه، ارگ کریمخان و حافظیه تا ۱۲ شب میزبان مهمانان نوروزی است آزادی یک زندانی مالی در سایه همدلی رسانه های شیراز وزیر نیرو باید با شجاعت و عدالت در مدیریت آب عمل کند انتخابات هیئت مدیره و بازرسی انجمن صنفی کارگران جهرم با حضور اکثریت اعضا واکنش وزارت نفت به تحریم پاک‌نژاد | او به چه دلیلی تحریم شد؟ نظارت اتاق اصناف مرکز استان فارس بر فروش مواد اولیه برای ساخت ابزار آتش زا در آستانه چهارشنبه سوری مخالفت دروزی‌ها با قانون اساسی تدوین شده توسط حکومت موقت سوریه مرثیه‌ای به‌ نام گزارش‌های «پوچ و مهمل» رونالدو بی خیال ریاست شد و کنار کشید! آماده‌باش مراکز درمانی تأمین اجتماعی در ایام نوروز تسهیلات ویژه وزارت جهاد کشاورزی و صمت برای گروه دبش به بهانه ذخیره چای  ️ نمایشگاه بهاره؛ فرصتی برای حمایت از اقشار مختلف مردم طرح نوروزی ۱۴۰۴ گامی مهم در راستای ارتقاء ایمنی، سلامت و خدمات بشردوستانه/هلال احمر فارس در ۱۶۲ نقطه جلسه شورای‌عالی فضای مجازی برگزار شد

12

از تعطیلی ۱۱۷ معدن در همدان تا آوازه سنگ مشکی تویسرکان در جهان

  • کد خبر : 8377
  • 04 آبان 1400 - 16:04
از تعطیلی ۱۱۷ معدن در همدان تا آوازه سنگ مشکی تویسرکان در جهان

به گزارش پایگاه خبری طلوع سیاست ایسنا/همدان معاون امور معدن و صنایع معدنی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان با اشاره به اینکه ۲۹۸ معدن دارای پروانه بهره‌برداری در استان داریم، گفت: ۱۸۰ معدن در استان فعالیت می‌کنند و ۱۱۷ معدن دارای اعتبار نیز تعطیل هستند. به گزارش ایسنا، محمدهادی احمدی سه‌شنبه ۴ آبان […]

به گزارش پایگاه خبری طلوع سیاست

ایسنا/همدان معاون امور معدن و صنایع معدنی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان با اشاره به اینکه ۲۹۸ معدن دارای پروانه بهره‌برداری در استان داریم، گفت: ۱۸۰ معدن در استان فعالیت می‌کنند و ۱۱۷ معدن دارای اعتبار نیز تعطیل هستند.

به گزارش ایسنا، محمدهادی احمدی سه‌شنبه ۴ آبان ماه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه سازمان صمت حدود ۴۵ درصد اقتصاد کشور را به دوش کشیده است، اظهار کرد: همدان از نظر معدنی در رتبه ۱۲ تا ۱۶ کشور است.

وی ادامه داد: از ۶۸ نوع ماده معدنی شناسایی شده در کشور استان همدان ۳۲ ماده معدنی را در خود جای داده است، همچنین استان به بهشت زمین شناسی ایران مشهور است و  تنوع سنگی قابل ملاحظه‌ای در همدان وجود دارد.

احمدی با بیان اینکه چرخه فولادی در استان با یک حلقه گمشده تکمیل می‌شود و آن سرمایه‌گذاری در این بخش است، افزود: تولیدات معادن در استان فرآوری می‌شود و در حوزه مواد مدنی فلزی در کشور نمونه خاصی موجود است و از معدن تا تولید در استان مورد فرآوری قرار می‌گیرد. 

وی اضافه کرد: در حوزه کانی‌های صنعتی و نوع ماده معدنی سیلیس نیز نمونه بارز در کشور هستیم که در هیج جای کشور با این درجه از خلوص وجود ندارد و باید در سالیان گذشته مسئولان به این فکر می‌بودند که صنایع شیشه را در استان توسعه بدهند که کوتاهی‌هایی در این رابطه شده است. 

این مقام مسئول با بیان اینکه میزان استخراج در استان از ۱۵ هزار تن به ۴۰۰ هزار تن رسیده است، تصریح کرد: حدود ۸۰ درصد از مواد معدنی در داخل استان فرآوری می‌شود و تنها میزان اندکی از مواد در بخش سنگ‌های تزیینی خام‌فروشی می‌شود.

معاون امور معدن و صنایع معدنی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان با بیان اینکه سنگ تزیینی مشکی تویسرکان در دنیا بی‌نظیر است و به دنبال ثبت ملی آن هستیم، گفت: باید بتوانیم فرآوری و برش سنگ در به طور کامل در استان انجام دهیم.

وی درباره مشکلات پیش پای صنایع معدنی هم بیان کرد: معارضان محلی زیادی در رابطه با معدن داریم که با کمک رسانه‌ها باید عموم مردم متوجه شوند با سرمایه‌گذاری در بخش معدن مشکلات عدیده‌ای در استان حل می‌شود.

احمدی اضافه کرد: به دلیل تحریم از ورود ماشین آلات و تکنولوژی به کشور محروم شدیم و در حال حاضر تکنولوژی روز را نداریم و اکتشافات به طور متوسط به ۱۰ متر رسیده که این امر آسیب‌های زیادی را به این بخش وارد کرده است.

وی میزان اشتغال در بخش معدن را در استان ۲۵۰۰ نفر دانست و افزود: در بخش فرآوری سیلیس قطب کشور هستیم و این موضوع نوید بخش این است که صنایع بزرگ در استان رونق پیدا خواهند کرد.  

احمدی در ادامه به لزوم راه‌اندازی شهرک صنعتی سنگ‌بری در استان اشاره کرد و گفت: این بخش نیازمند سرمایه گذاری است و مسئولان باید کمک کنند تا طی دو سال آینده این موضوع به نتیجه برسد بنابراین نباید اجازه دهیم سنگ به طور خام از استان خارج شود.  

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود اظهار کرد: ۶۰ مورد از معادن تعطیل اخطار دریافت کرده‌اند که نسبت به فعال سازی معادن خود اقدام کنند وگرنه سلب صلاحیت می‌شوند و به دنبال این هستیم که مشکل این معادن رفع شود.

معاون امور معدن و صنایع معدنی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان درباره به کارگیری نیروی متخصص بومی در معادن نیز بیان کرد: متأسفانه اهالی محلی هیچ گونه تخصصی در این زمینه ندارند و به دنبال اخذ گواهینامه فنی هم نیستند بنابراین در این مورد ضعف داریم و باید مردم را به سمت کار اجرایی ببریم.

احمدی با اعلام اینکه در شش ماهه اول سال جاری ۹ مورد پروانه اکتشاف معادن، دو فقره گواهی اکتشاف و پنج مورد پروانه بهره‌برداری صادر شده است، تصریح کرد: میزان حقوق دولتی اخذ شده در ۶ ماه نخست سال جاری ۳۶ میلیارد تومان است که این رقم در سال گذشته ۲ میلیارد تومان و در سال ۹۸ نیز ۸ میلیارد بود که نشان از رشد مطلوب معادن دارد.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://tolosiyasat.ir/?p=8377
   

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها