• امروز : شنبه - ۲ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : Saturday - 22 March - 2025

اخبار ویژه

تلاش های بی وقفه مدیران منطقه آزاد کیش برای رفع مشکلات مالیاتی و بازگشت منابع مالی به جزیره یادداشت پزشکیان در بازدید سرزده از مرکز اطلاعات پلیس راهور بازدید رئیس جمهور از مرکز اطلاعات و کنترل هوشمند ترافیک پلیس راهور اسلامی خبر داد؛ دستاوردهای جدید هسته‌ای رونمایی می شود آینده بدون جنگل، آینده بدون غذا ادامه حیات فرزند، شرط بهره مندی از وام فرزندآوری نیست نرخ تسعیر ارز در ۶ ماهه دوم سال ۱۴۰۳ اعلام شد/افزایش سرمایه بانک ها با نرخ جدید هشدار خانم سخنگو؛ اتفاقات از آنچه که ما فکر می‌کنیم به ما نزدیک‌تر هستند هشدار پلیس به شعب بیمه در خصوص نقض شیوه‌نامه‌های کروکی مصرف بیش از ۱۴۴ میلیون لیتر بنزین در ۳۰ اسفند کارگروه ویژه برای پیگیری شعار سال ۱۴۰۴ تشکیل شد برانکو در دو راهی عشق و نفرت؛ پروفسور سرگردان میان مرگ و زندگی! بازدید سرزده رییس‌جمهور از ایستگاه سلامت نوروزی اورژانس تهران+فیلم حضور رئیس جمهور در ورزشگاه آزادی قالیباف: اتحاد و همدلی ملی را سرلوحه اقدامات خود قرار دهیم

13
معاون علمی و فناوری رییس‌جمهوری

بازگشت ۲۶۰۰ نخبه ایرانی به کشور طی ۵ سال

  • کد خبر : 6561
  • 29 مهر 1400 - 22:12
بازگشت ۲۶۰۰ نخبه ایرانی به کشور طی ۵ سال
معاون علمی و فناوری رییس‌جمهوری از بازگشت ۲۶۰۰ نفر نخبه ایرانی فارغ التحصیل از ۲۰۰ دانشگاه برتر دنیا به ایران خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری طلوع سیاست سورنا ستاری امروز درحاشیه آیین اختتامیه چهارمین دوره جایزه مصطفی (ص) در جمع خبرنگاران افزود: جوایزی مانند نوبل که اقدام به انتخاب افراد برجسته در حوزه‌های مختلف می‌کند و همچنین جایزه مصطفی (ص) که هر دو سال یک بار برگزار می‌شود، در واقع الگوهای علمی هستند و جهان اسلام می‌تواند جایزه‌ای برای خودش داشته باشد.

وی با اشاره به روند انتخاب دانشمندان برتر جهان اسلام در جایزه مصطفی(ص)، اظهار کرد: در این دوره از جایزه دانشمندان برتر در دو بخش انتخاب شدند؛ یک دسته از دانشمندان معرفی شده، دانشمندانی هستند که مقیم کشورهای اسلامی‌اند.

ستاری با بیان اینکه این دسته از دانشمندان برگزیده تحصیلات خود را در کشورهای دیگر به پایان رسانده‌اند و در کشورهای اسلامی به فعالیت خود ادامه داده‌اند، ادامه داد: بخش دیگر برگزیدگان، افرادی هستند که می‌توانند به دانشمندان اسلامی در پیشبرد علم کمک کنند که اقدام بسیار ارزشمندی است.

معاون علمی و فناوری رییس‌جمهوری با تاکید بر اینکه نمونه این دانشمندان را می‌توان در همه ادوار جایزه مصطفی(ص) مشاهده کرد، یادآور شد: کشف دانشمندانی که در اعطای جوایز دیگر جهانی دیده نمی‌شود، می‌تواند یکی از اهداف جایزه مصطفی(ص) باشد و فکر می‌کنم که اعطای این جایزه حرکت و اقدام جدی در حوزه علم و فناوری در کشورهای اسلامی باشد.

وی درباره برنامه‌های بنیاد ملی نخبگان برای بازگشت نخبگان ایرانی، توضیح داد: در ۵ سال گذشته برنامه‌ای را برای بازگرداندن نخبگان ایرانی مقیم خارج در بنیاد ملی نخبگان اجرایی کردیم که تاکنون ۲ هزار و ۶۰۰ نفر از این نخبگان که از ۲۰۰ دانشگاه برتر دنیا فارغ التحصیل شده‌اند، در قالب این برنامه به کشور بازگشته‌اند.

ستاری اضافه کرد: حدود ۲۵ درصد از این تعداد نخبه ایرانی بازگشته به کشور در دانشگاه‌های کشور مشغول به فعالیت هستند، ولی بیشتر آنها در شرکت‌های دانش بنیان و استارت‌آپ‌هایی که بعضا خود آنها مؤسس بودند، مشغول به فعالیت شدند.

معاون علمی و فناوری رییس‌جمهوری تاکید کرد: این اقدام برنامه‌ای است که در بنیاد ملی نخبگان برای بازگردان نخبگان ایرانی توسعه داده شده است.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://tolosiyasat.ir/?p=6561
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه خبری طلوع سیاست
   

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها