• امروز : جمعه - ۵ مرداد - ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 26 July - 2024

اخبار ویژه

دکتر اسماعیل حسینی عضو ناظر در شورای عالی انرژی شد انتخاب حمید سلیمی به عنوان رییس تعاونی حقوقدانان کشور مراسم شیرخوارگان حسینی در شیرخوارگاه «حضرت ولی عصر (عج)» برگزار شد/ شیرخوارگاه «حضرت ولی عصر (عج)» تنها مرکز نگهداری کودکان بی سرپرست و بد سرپرست زیر سه سال استان فارس است بازدید دکتر سید اسماعیل حسینی از کوهمره سرخی ضرورت ورود نهادهای نظارتی و دستگاه قضا به ادعای پست‌فروشی در شهرداری تهران شهر نیازمند عطاری دانا و خموش است/برگزاری انتخابات داخلی شورای شهر تهران در هفته‌های آتی حضور پزشکیان و مخبر در اجتماع عزاداران حسینی نهاد ریاست جمهوری معیارها و روند انتخاب اعضای کابینه چهاردهم تشریح شد تاکید مخبر بر ضرورت اجرای تمام مصوبات ستاد مرکزی اربعین تا نیمه محرم دیدار فرماندهان نظامی و انتظامی با رئیس‌جمهور منتخب ۷۹ ضربه وزارت اطلاعات در رویارویی مستقیم با تروریست‌ها در دولت جدید با آزاد شدن واردات خودرو امکان انتخاب بهتر و رقابت بیشتر وجود دارد نقش تعاون در برنامه پنجم و ششم توسعه/ لزوم توجه به سیاست‌های پشتیبانی و مانع‌زدایی از توسعه‌ی تعاونی‌ها کارگران نتوانسته اند بطور کامل از مواهب اصل ۲۹ قانون اساسی بهره مند گردند/عدم وجود تشکیلات غیر سیاسی و صرفا صنفی بزرگترین معضل کارگران در دهه های گذشته بوده است پیام تبریک رییس شورای اسلامی استان فارس به رییس کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی

7
گزارش تحلیلی معاصر :

بازی درمانی در کودکان پرخاشگر

  • کد خبر : 32142
  • 12 آذر 1402 - 13:28
بازی درمانی در کودکان پرخاشگر
بازی درمانی روشی موثر برای کاهش خشونت در کودکان پرخاشگر است.

به گزارش طلوع سیاست به نقل از پایگاه خبری معاصر، بازی درمانی روشی موثر برای کاهش خشونت در کودکان پرخاشگر است. از این روش برای بهبود مهارت‌های ارتباطی ،کنترل هیجان و حل مسئله استفاده می‌شود. این بازی ها به کودکان در پیدا کردن بهترین راه حل در صورت مواجه با مشکلات کمک می‌کنند و همچنین به آن ها کمک می‌کند تا به جای استفاده از خشونت،از راه های بهتری برای بیان احساساتشان استفاده کنند.

بازی درمانی چند تکنیک دارد :

بازی واقعی با عروسک،بیان خلاق با استفاده از لوازم هنری و بازی تهاجمی برای کمک به احساسات بزرگ.

بازی تهاجمی:

کلمه‌‌ی تهاجمی معمولا معنای منفی دارد اما بازی تهاجمی اگر در شرایط صحیح استفاده شود می‌تواند نتیجه‌ی خوبی داشته باشد. از این بازی زمانی استفاده می‌شود که کودک نیاز به یادگیری مرزها و ابراز خشم داشته باشد.

کودکان هم مانند بزرگسالان احساس خشم می‌کنند اما اغلب از ابراز خشم‌شان می‌ترسند یا فضای امنی‌ ندارند و یا نمی‌دانند چگونه آن را ابراز کنند.در فضای بازی درمانی حیواناتی مثل دایناسور،کوسه و… دیده می‌شود که کودکان از آنها برای نشان دادن وقایعی که در زندگی‌شان اتفاق می‌افتد،استفاده می‌کنند.

اگر برای تنشی که در کودکان ایجاد شده راه حلی پیدا نکنیم،به شکل خشونت فیزیکی یا شکستن اشیا،خود را نشان می‌دهد.

در اتاق درمانگر، وسایلی وجود دارد که کودکان اجازه ی شکستن آنها را دارند مثل اسباب بازی‌هایی که می‌توان آن ها را شکست. کودکان در این بازی یاد می‌گیرند که بدون آسیب رساندن به خود،حرکت کنند و اگر خسته شدند استراحت کنند و دوباره بازی را شروع کنند.

بعضی از والدین نگران هستند که بازی‌های پرخاشگرانه اثرات منفی‌ بر فرزندشان داشته باشد و باعث شود کودکان پرخاشگر و عصبی شوند.گرچه ممکن است اثرات این بازی ها دقیقا بعد از بازی بر کودکان باقی مانده باشد اما موقتی و گذراست. زمانی که به کودکان اجازه دهیم خشم خود را بروز دهند، در زمان برخورد با بزرگتر ها یا همسالان، کمتر واکنش نشان می‌دهند.همه ی ما عصبانی می‌شویم اما مهم این است که بتوانیم آن را کنترل کنیم و به کودکان هم این موضوع را آموزش دهیم تا بتوانند به شیوه ای سالم با آن کنار بیایند.

اسباب بازی‌های تهاجمی برای بازی درمانی:

وقتی صحبت از بازی‌های تهاجمی می‌شود طیف گسترده ای از اسباب بازی‌های دایناسورها،کوسه،شیر و مار را می‌توان نام برد.

استفاده از این وسایل به کودکان در شناخت ترس و اضطراب خود،کمک می‌کند و باعث می‌شود که آنها احساس امنیت کنند.

کودکان با اسباب بازی های تهاجمی مثل مار،کوسه یا شیر به صورت خیالی و در نقش های مختلف سرگرم و بازی می‌کنند. ممکن است این اسباب بازی ها را به عنوان شخصیت های خوب و قهرمان یا ترسناک در ذهن خود تصور کنند و سناریوهای مختلفی را ایجاد کنند.این نوع از بازی‌ها و وسایل به کودکان کمک می‌کنند تا با موقعیت‌های تهاجمی آشنا شده و بتوانند راه‌های مقابله با احساسات را یاد بگیرند.

 

خبرنگار:مهتاب صمدی

لینک کوتاه : https://tolosiyasat.ir/?p=32142
  • نویسنده : مهتاب صمدی
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه خبری معاصر
   

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها