• امروز : پنج شنبه - ۱۳ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : Thursday - 2 May - 2024

اخبار ویژه

تشکیل تعاونی اشتغال و تولید در ادارات فارس به همت شورای اسلامی استان فارس/ شوراهای اسلامی فارس به راه اندازی نهضتی از صنایع تبدیلی کمک کنند تبریک شوراها از سوی رئیس شورای اسلامی استان فارس برگزاری جلسه شورای اسلامی استان فارس با حضور استاندار فارس/ لزوم اختصاص ساختمان اداری برای شورای اسلامی استان فارس دکتر مرندی: خانواده‌ام هیچ وقت به زندگی در خارج فکر نمی‌کنند حکم کمیته انضباطی برای نکونام چه خواهد بود؟ بیش از ۱۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان زکات فطریه و کفارات جمع آوری شد  سفیر ایران: درصورت دست زدن مجدد اسرائیل به اقدام نظامی، پاسخ تهران قاطع تر خواهد بود رییس هیأت مدیره و مدیرعامل منطقه آزاد قصرشیرین مشخص شد پیام تسلیت همت فارس به رییس شورای هماهنگی شهرستان های این حزب در استان مدیرعامل منطقه آزاد قصرشیرین منصوب شد کلیات طرح اصلاح قانون مجازات قاچاق اسلحه و مهمات تصویب شد تحولات کانون وکلا از گذشته تاکنون از زبان دکتر پارسا حقوق امسال کارمندان و بازنشستگان ابلاغ شد + جزئیات دیگر برای تماشای بازی‌های بزرگ به استادیوم نروید! رییس‌جمهور: سازش با صهیونیست‌ها قمار روی اسب بازنده است/ ایران همچنان حامی مقاومت می‌ماند

2
یک عضو کمیسیون انرژی مجلس

باید چراغ مکتب اقتصادی که دولت به آن معتقد است روشن شود

  • کد خبر : 3153
  • 17 شهریور 1400 - 9:16
باید چراغ مکتب اقتصادی که دولت به آن معتقد است روشن شود
یک عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: باید چراغ مکتب اقتصادی که تیم اقتصادی دولت سیزدهم به آن معتقد هستند روشن گردد و هر کدام از بخش های اقتصادی اعلام کنند

“item-text”>

فریدون عباسی در گفت وگو با طلوع اقتصاد، با اشاره به مهم ترین اولویت هایی که در دولت سیزدهم باید دنبال شود، بیان کرد: مسئله اشتغال یکی از اولویت هایی است که مردم به آن فکر می کنند. امروز در هر خانه ای تعداد زیادی افراد بیکار هستند به خصوص از قشر تحصیل کرده. این افراد دارای تحصیلات مختلفی هستند از مقطع کاردانی تا مقطع دکتری داریم که در دانشگاه های مختلف تحصیل کردند اما جامعه متناسب با تخصص این افراد برای آنان کار ندارد.

وی در ادامه اظهار کرد: از سوی دیگر علاوه بر اینکه برای این افراد کار وجود ندارد، تسهیلاتی نیز در اختیار این افراد برای اشتغال زایی قرار نمی گیرد. متاسفانه شرایطی نیز فراهم نشده که این افراد بتوانند برای خود شغل به وجود آورند. وام هایی که برای خود اشتغال زایی نیز در نظر گرفته شده هم دارای بروکراسی بوده و هم کفایت نمی کند. پیشنهاد بنده این است تا مراکزی ایجاد شود تا دولت به آن ها اطمینان کرده و تسهیلات را در اختیار این مراکز قرار دهد تا با توجه به نیازهای کشور اشتغال زایی کنند.

نماینده مردم کازرون در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: انتظار می رود دولت در حوزه کسب و کار سرمایه گذاری کند و افراد به کار گرفته شوند و سپس پس از کسب دانش لازم به صورت بخش خصوصی رهاسازی شوند. یعنی دولت خدمات کسب و کار ارائه کند. پس مسئله اشتغال اولین مسئله ای است که دولت باید به آن توجه داشته باشد. مسئله دیگری که دولت باید به آن توجه داشته باشد بحث آسفالت و قیر است. مدت ها است که مردم به ویژه در روستاها چشم به انتظار آسفالت راه ها و کوچه ها هستند. دولت باید به صورت انقلابی و قاطع تصمیم گرفته و تعیین کند تا چند میلیون قیر به صورت رایگان برای اجرای این امر در اختیار وزارت نفت قرار گیرد.

وی در ادامه تاکید کرد: خود راه اندازی نهضت آسفالت راه ها در کشور سبب اشتغال زایی خواهد شد. از سوی دیگر امیدواری در مردم به دنبال یک فعالیت عمرانی در کشور ایجاد خواهد شد. مسئله بعدی پروژه های نیمه تمام کشور است. خیلی از پروژه ها در کشور کلید خورده و اکنون باید تمام شود. به خصوص پروژه هایی که دچار عقب ماندگی زیادی هستند نه پروژه هایی که بیش از ۷۰ درصد پیشرفت داشتند. چرا که این پروژه ها تا حالا از هر روشی از پول های کشور استفاده کردند اما برخی دیگر جلوی پیشرفت شان گرفته شده است. به خصوص پروژه های حوزه سلامت کشور نظیر بیمارستان ها. اما در یکسری از شهرستان ها به دلیل اینکه برخوردار بودند یا افرادی را در دستگاه های مختلف داشتند توانستند پروژه های خود را پیش ببرند.

رئیس پیشین کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در ادامه افزود: باید به مناطق کم برخوردار کشور توجه ویژه شود تا مردم نیز خوش بین باشند. مسئله بعدی مکتب اقتصادی است که دولت به آن معتقد است. ما می گوییم اقتصاد مقاومتی اما سوال بنده این است که وزیر اقتصاد، معاون اقتصادی رئیس جمهور، معاون اول رییس جمهور و رییس سازمان برنامه بودجه به چه مکتبی معتقدند؟ آیا تفکر این تیم منسجم است و حالا برنامه اقتصادی دولت چیست؟ یعنی این چهار بخش اعلام کنند که ما یک برنامه اقتصادی داریم و از یک ماه دیگر شروع می کنیم و یک ماه مانده به پایان دولت چه دستاوردی را به کشور تحویل خواهیم داد.

وی افزود: اگر ما از یک نظریه اقتصادی مشخص پیروی نکرده و برنامه اقتصادی منسجمی تهیه نکنیم اقتصاد خود را به صورت ملوک الطوایفی اداره خواهیم کرد. این مواردی است که دولت باید با اولویت به آن ها توجه داشته باشد.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://tolosiyasat.ir/?p=3153
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه خبری طلوع اقتصاد
   

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها