به گزارش پایگاه خبری طلوع سیاست
مدیرعامل جدید شستا بابیان اینکه بنا دارم شستا را به صورت یک مگاپروژه اداره کنم. گفت: بیش از ۱۰۰ پروژه در شستا داریم و ۴۲ هزار میلیارد سرمایه گذاری شده است که بناست به ۴۰۰ هزار میلیارد تومان برسد که باید برای تحقق آن تلاش بیشتری کنیم.
به گزارش ایسنا، علی رستمی در مراسم معارفه اش به عنوان مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی(شستا)، گفت:قطعا مدیران شایسته تر از بنده بسیار زیادند و برای حسن اعتماد و انتخابم در این مسئولیت تشکر میکنم. بنده یک سرباز کوچک برای مجموعه نظام هستم و امیداست در این ماموریت موفق شوم.
وی افزود: شستا برای مجموعه نظام مهم است و حساسیت دارد. ما از اکنون تا پایان دولت ۱۳۷۵ روز زمان داریم که در این زمان یک پروژه مدیوم را می توان اجرا کرد. معنی اش این است که هم زمان کم داریم و هم بنا دارم شستا را به صورت یک مگا پروژه اداره کنم. به این نتیجه رسیدم شبها هم کار کنیم و فعالیت ما شبانه روزی باشد.
مدیرعامل شستا با بیان اینکه ظرفیت های بین المللی هم فراهم شده و میتوانیم به ماموریت های محوله فائق آییم که نیازمند همت و عزم بسیار است که مدیران شستا از آن برخوردارند گفت: بیش از ۱۰۰ پروژه در شستا داریم و ۴۲ هزار میلیارد سرمایه گذاری شده است که بناست به ۴۰۰ هزار میلیارد تومان برسد که باید برای تحقق آن تلاش بیشتری کنیم.
وی ادامه داد: در زمینه شفافیت اقدامات خوبی انجام شده و بنا داریم شفافیت در شستا را توسعه دهیم. ایجاد عدالت بسیار مهم است که هم در سرمایه گذاری، هم در فرصت های شغلی و هم فرصت های مدیریتی برقرار شود.
وی با اشاره به اهمیت فسادستیزی گفت: کمیته جدی برای این کار تشکیل می دهیم. هرچه در گذشته رخ داده امروز مورد پسند نیست حتی دادن یک خودکار هدیه که از منظر افکار عمومی قابل قبول نیست. با پرهیز از هرگونه ایجاد رانت و رابطه و فامیل بازی شستا را اداره و کمک کنیم نخبگان در شستا حضور داشته باشند.
وی افزود: معمولا فساد را تحمل نمی کنم. بخشی از هجمه ها علیه بنده در یک ماه گذشته به همین علت بود. از تمام مدیران فسادستیز، صالح و پاک دست حمایت ویژه میکنم. مردم تورم و بیکاری و مشکلات را تحمل میکنند، اما فساد مدیران را تحمل نمیکنند. اجازه ندهیم در محیط های کاری ما چنین اتفاقاتی رخ دهد.
به گفته وی شستا ۱۵ درصد جی دی پی کشور است و اگر حرکت کند ۳۰۰ هولدینگ اقتصادی در کشور هم حرکت خواهند کرد. در موقعیت ویژه و حساسی قرار داریم.
انتهای پیام