• امروز : چهارشنبه - ۲۸ آبان - ۱۴۰۴
  • برابر با : Wednesday - 19 November - 2025

اخبار ویژه

از تجلیل از خانواده های شهدای اصناف تا برگزاری ویژه برنامه هفته بسیج در بازار تاریخی شیراز تشییع شهید گمنام در اداره کل آموزش و پرورش فارس همزمان با ایام فاطمیه حمایت خیرین عرصه سلامت از سرای سالمندان شیراز مصوبات کمیته‌های تخصصی ذیل کارگروه، همانند مصوبات کارگروه اصلی، برای تمامی دستگاه‌های اجرایی لازم‌الاجراست/ رسیدگی به مسائل ۱۳۰ بنگاه اقتصادی در ششصد و یکمین نشست استانی منطقه آزاد اروند نیازمند تحول فوری اقتصادی است برگزاری نشست مجمع عالی خیرین استان فارس با محوریت اشتغال و کارآفرینی تذکر دیوان محاسبات نسبت به تاخیر هیئت وزیران در تصویب صورت‌حساب عملکرد بودجه ۱۴۰۳ سلامت غذاهای ارزان قیمت در واحدهای صنفی متخلف زیر تیغ بازرسان اتاق اصناف مرکز استان فارس/ شناسایی و برخورد قانونی با منبع تولیدکننده رنگ غذای غیرمجاز در شیراز افشای ارتباط «انسانی» سفیر آمریکا با قاچاقچی جنسی کودکان داستان سری ترین ساختمان آمریکا/ در پناه گاه ریون راک چه خبر است؟/ آمریکا برای جنگ اتمی بزرگ آماده می شود؟ بنیاد شهید رئیسی اندیشکده حکمرانی تأسیس می‌کند اتللو به احترام برخاست /زهرا حق‌شناس ستاره بی‌حد و مرز اتللو شد/ تجلی اراده و الهام در رقابت‌های اتللو شیراز اعزام تیم رسانه استان فارس به رویداد جام رسانه امید کشور پیش فروش بلیط قطار آذرماه آغازشد خبرورزشی‌گردی| علی دایی: با مشورت خانواده‌ام از حقم گذشتم/ موقع فحاشی به من همه ساکت شده بودند!

14

تاثیر مصرف چای و قهوه بر کاهش خطر سکته مغزی و زوال عقل

  • کد خبر : 18703
  • 26 آبان 1400 - 10:43
تاثیر مصرف چای و قهوه بر کاهش خطر سکته مغزی و زوال عقل

به گزارش پایگاه خبری طلوع سیاست نتایج یک مطالعه نشان می‌دهد: مصرف چای و قهوه ممکن است با کاهش خطر سکته مغزی و زوال عقل مرتبط باشد. به گزارش ایسنا، سکته مغزی عامل ۱۰ درصد موارد مرگ و میر در جهان است و زوال عقل نیز یکی از بزرگترین چالش‌ءهای حوزه سلامت در جهان است. […]

به گزارش پایگاه خبری طلوع سیاست

نتایج یک مطالعه نشان می‌دهد: مصرف چای و قهوه ممکن است با کاهش خطر سکته مغزی و زوال عقل مرتبط باشد.

به گزارش ایسنا، سکته مغزی عامل ۱۰ درصد موارد مرگ و میر در جهان است و زوال عقل نیز یکی از بزرگترین چالش‌ءهای حوزه سلامت در جهان است. پیش‌بینی می‌شود تا سال ۲۰۵۰، ۱۳۰ میلیون نفر در جهان به این عارضه دچار شوند.

در این بررسی، ۳۶۵ هزار نفر فرد ۵۰ تا ۷۴ ساله برای مدت یک دهه مورد مطالعه قرار گرفتند. در شروع مطالعه، شرکت کنندگان گزارشی از میزان مصرف چای و قهوه ارائه کردند. در مدت زمان انجام مطالعه، ۵۰۷۹ نفر از این افراد به زوال عقل و ۱۰ هزار و ۵۳ نفر حداقل یکبار دچار سکته مغزی شدند.

محققان مشاهده کردند: افرادی که دو تا سه فنجان قهوه یا سه تا پنج فنجان چای در روز مصرف کرده اند با کمترین میزان خطر ابتلا به زوال عقل یا سکته مغزی روبرو بوده اند.

محققان دانشگاه پزشکی تیانجین چین اظهار داشتند: نوشیدن قهوه یا ترکیب کردن آن با چای با کاهش خطر زوال عقل ناشی از سکته مغزی مرتبط است.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://tolosiyasat.ir/?p=18703
   

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها