• امروز : سه شنبه - ۱۷ مهر - ۱۴۰۳
  • برابر با : Tuesday - 8 October - 2024

اخبار ویژه

هولدینگ رسانه ای ایده آل ایرانیان مهاجرانی: بخش خصوصی عزت و آبروی کشور است مساله سرعت اینترنت و رفع فیلترینگ در مسیر قانونی و منطقی برآورده می‌شود پزشکیان: آئین اربعین به نمادی بزرگ از همبستگی و همدلی ملت‏‌ها تبدیل شده است دیدار اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس با سردار رادان روسیه: روابط دوجانبه و خاورمیانه در دستور کار دیدار آتی پوتین و پزشکیان است ایران مسیر مبارزه با ظلم را با شجاعت و تدبیر ادامه خواهد داد پزشکیان: دنیای کودکان نباید به جنگ و قدرت‌طلبی بزرگترها آلوده شود اعلام جرم دادستانی تهران علیه دو فعال فضای مجازی مطهره گونه‌ای به زندان معرفی شد ظریف: جنایات صهیونیست‌ها نمونه‌ فساد فی الارض است صفی‌الدین: با شهادت نصرالله چارچوب تشکیلاتی حزب‌الله دچار مشکل نمی‌شود در هیات منصفه دادگاه مطبوعات چه گذشت؟ توله شیر آسیب دیده باغ‌وحش صفادشت به مرکز دامپزشکی منتقل شد گسترش انتقال تجربیات موفق ایران در حوزه‌های بهداشت به کشورهای همسایه

8

تصمیم بحث‌برانگیز استرالیا برای مقابله با گازهای گلخانه‌ای

  • کد خبر : 8402
  • 04 آبان 1400 - 15:17
تصمیم بحث‌برانگیز استرالیا برای مقابله با گازهای گلخانه‌ای

به گزارش پایگاه خبری طلوع سیاست استرالیا که یکی از بزرگترین صادرکنندگان زغال سنگ و گاز و همچنین به لحاظ سرانه جمعیتی یکی از آلوده‌ترین کشورهای جهان است اعلام کرده که بنا دارد تا سال ۲۰۵۰ – کمتر از ۳۰ سال دیگر- میزان تولید گازهای گلخانه‌ای را به صفر برساند. به گزارش ایسنا، با این […]

به گزارش پایگاه خبری طلوع سیاست

استرالیا که یکی از بزرگترین صادرکنندگان زغال سنگ و گاز و همچنین به لحاظ سرانه جمعیتی یکی از آلوده‌ترین کشورهای جهان است اعلام کرده که بنا دارد تا سال ۲۰۵۰ – کمتر از ۳۰ سال دیگر- میزان تولید گازهای گلخانه‌ای را به صفر برساند.

به گزارش ایسنا، با این حال اعلام این هدف‌گذاری از سوی دولت استرالیا با انتقادهایی روبرو شده است چرا که دولت، تصمیم قاطعی درباره توقف صنایع استخراج سوخت‌های فسیلی در این برنامه لحاظ نکرده است.

اسکات موریسون، نخست‌وزیر استرالیا امروز (سه‌شنبه) این تصمیم را پس از مذاکرات چالشی با نمایندگان هم حزبی خود در پارلمان اعلام کرد که مخالف چنین طرح و چشم‌اندازی بودند.

موریسون گفته است استرالیا قصد کم کردن تولید آلاینده‌ها را دارد اما صحبتی از متوقف کردن تولید و استخراج سوخت‌های فسیلی که بخش بزرگی از اقتصاد این کشور را تشکیل می‌دهند، نکرده است.

با وجود اعلام سال ۲۰۵۰ به عنوان هدف به صفر رساندن تولید آلاینده‌ها، استرالیا که به شدت مورد انتقاد مجامع غربی به لحاظ نحوه همراهی با معاهده اقلیمی پاریس است، نخواهد توانست به هدف این معاهده که کم کردن جدی تولید گازهای گلخانه‌ای تا سال ۲۰۳۰ است وفادار بماند.

بنابر معاهده اقلیمی پاریس، حدود ۲۰۰ کشور جهان هم پیمان شده‌اند که جلوی گرم شدن یک و نیم درجه‎‌ای کره زمین تا سال ۲۰۵۰ بایستند. این هدف نیازمند آن است که همه کشورها تا سال ۲۰۳۰ دست کم ۴۵ درصد از تولید آلاینده‌ها بکاهند و تا سال ۲۰۵۰ این تولید را به صفر برسانند.

استرالیا اما مدت مدیدی بود که از ارایه طرح خود برای رسیدن به این هدف طفره می‌رفت و همین موضوع دولت این کشور را با هم پیمانان جدی خود چون آمریکا و بریتانیا دچار چالش کرده بود.

استرالیا به لحاظ تقسیم میزان تولید آلاینده‌ها به تعداد جمعیت، یکی از آلوده‌ترین کشورهای جهان است و از بزرگترین عرضه‌کنندگان زغال سنگ و گار جهان است.

بنابر گزارش بی بی سی، طرح اعلام شده از سوی دولت استرالیا برنامه مشخصی برای محدود کردن صنایعی چون استخراج سوخت‎های فسیلی ارایه نمی‌کند و به همین لحاظ مناقشه برانگیز ارزیابی شده است.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://tolosiyasat.ir/?p=8402
   

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها