• امروز : جمعه - ۵ مرداد - ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 26 July - 2024

اخبار ویژه

دکتر اسماعیل حسینی عضو ناظر در شورای عالی انرژی شد انتخاب حمید سلیمی به عنوان رییس تعاونی حقوقدانان کشور مراسم شیرخوارگان حسینی در شیرخوارگاه «حضرت ولی عصر (عج)» برگزار شد/ شیرخوارگاه «حضرت ولی عصر (عج)» تنها مرکز نگهداری کودکان بی سرپرست و بد سرپرست زیر سه سال استان فارس است بازدید دکتر سید اسماعیل حسینی از کوهمره سرخی ضرورت ورود نهادهای نظارتی و دستگاه قضا به ادعای پست‌فروشی در شهرداری تهران شهر نیازمند عطاری دانا و خموش است/برگزاری انتخابات داخلی شورای شهر تهران در هفته‌های آتی حضور پزشکیان و مخبر در اجتماع عزاداران حسینی نهاد ریاست جمهوری معیارها و روند انتخاب اعضای کابینه چهاردهم تشریح شد تاکید مخبر بر ضرورت اجرای تمام مصوبات ستاد مرکزی اربعین تا نیمه محرم دیدار فرماندهان نظامی و انتظامی با رئیس‌جمهور منتخب ۷۹ ضربه وزارت اطلاعات در رویارویی مستقیم با تروریست‌ها در دولت جدید با آزاد شدن واردات خودرو امکان انتخاب بهتر و رقابت بیشتر وجود دارد نقش تعاون در برنامه پنجم و ششم توسعه/ لزوم توجه به سیاست‌های پشتیبانی و مانع‌زدایی از توسعه‌ی تعاونی‌ها کارگران نتوانسته اند بطور کامل از مواهب اصل ۲۹ قانون اساسی بهره مند گردند/عدم وجود تشکیلات غیر سیاسی و صرفا صنفی بزرگترین معضل کارگران در دهه های گذشته بوده است پیام تبریک رییس شورای اسلامی استان فارس به رییس کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی

8
رئیس هیئت مدیره جمعیت حمایت از بیماران سوخته(ققنوس) :

درد بی درمان سوختگی در ایران

  • کد خبر : 32183
  • 15 آبان 1402 - 5:24
درد بی درمان سوختگی در ایران
افرادی که دچار سوختگی هستند از نظر روانی دچار افسردگی می‌شوند،استرس پس از سانحه را پیدا می‌کنند،در این افراد خودکشی و مشکلات زناشویی بیشتر از جامعه ی نرمال است.

به گزارش پایگاه خبری طلوع سیاست و به نقل از پایگاه خبری معاصر، محمدجواد فاطمی رئیس هیئت مدیره جمعیت حمایت از بیماران سوخته(ققنوس) گفت: افرادی می‌سوزند و بی صدا می‌میرند و یا معلول می‌شوند و از خانه بیرون نمی‌روند.

شخصی که می‌سوزد اول به جسم او صدمه وارد می‌شود، قسمت های مختلف بدنشان چسبندگی و خارش شدیدی دارد و درد زیادی را تحمل می‌کنند، عملکرد قسمت های مختلف بدنشان دچار اشکال می‌شود، تمام این ها باعث می‌شود فرد از نظر جسمی ناتوان شود.

مدت بستری این بیماران طولانی است، گاهی چندماه طول می‌کشد تا زخم ها خوب شوند.

پانسمان این افراد بسیار گران است و تحت پوشش بیمه نیست،کار درمانی هم نیز تحت پوشش بیمه نیست، مشاوره ها هم تعداد اندکی را قبول می‌کنند و و مابقی آن تحت پوشش بیمه نیستند، پماد هایی که برای سوختگی و بهتر شدن جای سوختگی و زخم استفاده می‌شود هم تحت پوشش بیمه نیست.

مریم فردی که دچار سوختگی شده است:

من ده ساله بودم که برادر بزرگم به من گفت فاضلاب حمام گرفته شده و باید با کپسول گاز را بازش کنیم.ماهم کپسول را برداشتیم و به حمام بردیم،شلنگ را وصل کردیم و حدودا بعد از یک ساعت آتیش سوزی شد و چهار تا خواهر سوختیم.

من آخرین نفر بودم که ۲۰درصد سوختگی پیدا کردم.بعد از حادثه ۲ماه در بیمارستان به دنبال درمان بودم،اما بهتر نشدم.

هیچ بیمارستان خصوصی بخش سوختگی ندارد. چرا ؟ چون انها مریض های فقیری هستند چطور در بخش خصوصی بخوابند و درمان شوند.دانشگاه ها هم تمایلی به داشتن بخش سوختگی ندارند.درمان هایی که داریم استاندارد نیست.

از نظر پزشکی در بخش سوختگی در کشور پیشرفت زیادی نکرده‌ایم.

در این بخش بیمارستانی  مرگ و میر بالایی داریم.یک اصل در زمینه ی سوختگی داریم : حق نداریم حرمت هیچ بیمار سوختگی را زیر سوال ببریم به همین دلیل انجمن تاحالا حتی عکس یک بیمار سوختگی را منتشر نکرده.

خبرنگار: مهتاب صمدی

لینک کوتاه : https://tolosiyasat.ir/?p=32183
  • نویسنده : مهتاب صمدی
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه خبری معاصر
   

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها