• امروز : جمعه - ۱۰ فروردین - ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 29 March - 2024

اخبار ویژه

بیانیه استقلال باعث تغییر در ترکیب تیم ملی شد؟ ٩٢ درصد پهنه کشور از نظر خدمات بوم‌شناسی ارزش‌گذاری می‌شود مخبر: یکی از راهبردهای اصلی دولت، مردمی کردن اقتصاد است لزوم برخورداری شیراز از پیست دو و میدانی استاندارد پیام تسلیت به رییس شورای هماهنگی امور شهرستان حزب همت در استان فارس مجلس دوازدهم باید اولویت‌های خود را در راستای تحقق شعار سال تنظیم کند منتخبان مردم تسویه حساب‌های سیاسی را به مجلس وارد نکنند روایت وزیر اقتصاد از کارنامه اقتصادی دولت در سال ۱۴۰۲ پیگیری مطالبات مردمی در وزرات خانه اقتصاد و دارایی توسط نماینده منتخب فسا وزیر کار: در آمد کارگران قطعا بالاتر از این است ! | مگر تمام جامعه کارگری تنها درآمدشان این است؟ سرمربی پرسپولیس با یک تعویض یاد مایلی‌کهن را زنده کرد! کشف ۹۲ درصدی پرونده‌های جرایم جنایی در کشور با چقدر پول می‌توانیم بانک بزنیم؟ + سند نزاع‌های سیاسی، زنگ خطر مجلس دوازدهم نماینده ویژه رییس جمهور اولین حکمش را صادر کرد

3

شعب حل اختلاف کشور به دو میلیون پرونده رسیدگی کردند

  • کد خبر : 7615
  • 01 آبان 1400 - 22:31
شعب حل اختلاف کشور به دو میلیون پرونده رسیدگی کردند

به گزارش پایگاه خبری طلوع سیاست به گزارش شنبه  شب روابط عمومی دادسرای قم، حجت الاسلام و المسلمین هادی صادقی در بازدید از شعب حل اختلاف قم، افزود: سال گذشته نیز شوراهای حل اختلاف به بیش از ۴ میلیون و ۴۰۰ هزار پرونده رسیدگی کردند که ۳۲ درصد از این پرونده‌ها به صلح و سازش ختم […]

به گزارش پایگاه خبری طلوع سیاست

به گزارش شنبه  شب روابط عمومی دادسرای قم، حجت الاسلام و المسلمین هادی صادقی در بازدید از شعب حل اختلاف قم، افزود: سال گذشته نیز شوراهای حل اختلاف به بیش از ۴ میلیون و ۴۰۰ هزار پرونده رسیدگی کردند که ۳۲ درصد از این پرونده‌ها به صلح و سازش ختم شد.

وی  با اشاره به رسالت شورای حل اختلاف در ایجاد صلح و سازش و حل و فصل مشکلات مردم گفت: میانگین زمان رسیدگی به پرونده‌ها در شوراهای حل اختلاف ۳۰ روز است که بسیار کمتر از زمان رسیدگی به پرونده‌ها در شعب دادگاه هاست.

وی با بیان اینکه زمان رسیدگی به پرونده‌ها و تشریفات رسیدگی قضایی در شعب حل اختلاف کاهش می‌یابد خاطرنشان کرد: برنامه های گوناگونی برای ارتقای جایگاه شورای حل اختلاف برنامه ریزی شده و به زودی شاهد آغاز به کار این میانجی گران و همچنین موسسات داوری خواهیم بود.

رییس مرکز توسعه حل اختلاف کشور گفت: داوران و میانجیگران زیر نظر شورای حل اختلاف فعالیت می‌کنند و مرجع قضایی می‌تواند قبل از رسیدگی، پرونده را برای فیصله یافتن به این دو نهاد ارجاع دهد.

صادقی افزود: مقام قضایی به مدت سه ماه می‌تواند برای حصول سازش میان طرفین، آن‌ها را به موسسات میانجیگری یاداوران ارجاع دهد.

وی همچنین با اشاره به بازدید میدانی از شعب شورای حل اختلاف به ضرورت این گونه بزدیدها تاکید کرد و گفت: در بازدیدهای میدانی از شعب، مشارکت مردم و همچنین کارکنان شعب به خوبی احصاء می‌شود و می‌توان برای این مسائل بهتر چاره‌جویی کرد.

صادقی دادرسی الکترونیک را یکی از الزامات شوراهای حل اختلاف عنوان کرد و گفت: با ایجاد دادرسی الکترونیک افرادی که امکان یا توان حضور فیزیکی در شعب حل اختلاف را ندارند می‌توانند به صورت مجازی در این جلسات شرکت کنند.

وی در پایان ابراز داشت: امید می رود با فراهم شدن زیرساخت‌های لازم هرچه سریع‌تر روند رسیدگی به پرونده‌ها در شعبه حل اختلاف به صورت مجازی اجرا شود.

لینک کوتاه : https://tolosiyasat.ir/?p=7615
   

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها