• امروز : شنبه - ۶ مرداد - ۱۴۰۳
  • برابر با : Saturday - 27 July - 2024

اخبار ویژه

دکتر اسماعیل حسینی عضو ناظر در شورای عالی انرژی شد انتخاب حمید سلیمی به عنوان رییس تعاونی حقوقدانان کشور مراسم شیرخوارگان حسینی در شیرخوارگاه «حضرت ولی عصر (عج)» برگزار شد/ شیرخوارگاه «حضرت ولی عصر (عج)» تنها مرکز نگهداری کودکان بی سرپرست و بد سرپرست زیر سه سال استان فارس است بازدید دکتر سید اسماعیل حسینی از کوهمره سرخی ضرورت ورود نهادهای نظارتی و دستگاه قضا به ادعای پست‌فروشی در شهرداری تهران شهر نیازمند عطاری دانا و خموش است/برگزاری انتخابات داخلی شورای شهر تهران در هفته‌های آتی حضور پزشکیان و مخبر در اجتماع عزاداران حسینی نهاد ریاست جمهوری معیارها و روند انتخاب اعضای کابینه چهاردهم تشریح شد تاکید مخبر بر ضرورت اجرای تمام مصوبات ستاد مرکزی اربعین تا نیمه محرم دیدار فرماندهان نظامی و انتظامی با رئیس‌جمهور منتخب ۷۹ ضربه وزارت اطلاعات در رویارویی مستقیم با تروریست‌ها در دولت جدید با آزاد شدن واردات خودرو امکان انتخاب بهتر و رقابت بیشتر وجود دارد نقش تعاون در برنامه پنجم و ششم توسعه/ لزوم توجه به سیاست‌های پشتیبانی و مانع‌زدایی از توسعه‌ی تعاونی‌ها کارگران نتوانسته اند بطور کامل از مواهب اصل ۲۹ قانون اساسی بهره مند گردند/عدم وجود تشکیلات غیر سیاسی و صرفا صنفی بزرگترین معضل کارگران در دهه های گذشته بوده است پیام تبریک رییس شورای اسلامی استان فارس به رییس کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی

3

شناسایی سویه آلفا کووید-۱۹ در سگ‌ها و گربه‌ها در انگلیس

  • کد خبر : 13418
  • 16 آبان 1400 - 16:09
شناسایی سویه آلفا کووید-۱۹ در سگ‌ها و گربه‌ها در انگلیس

به گزارش پایگاه خبری طلوع سیاست به گزارش روز یکشنبه گروه علم و آموزش ایرنا از خبرگزاری یونایتدپرس، محققان می گویند، علاوه بر این، دو گربه و یک سگ دیگر نیز ۲ تا ۶ هفته پس از ابتلا به بیماری قلبی شواهدی مبنی بر وجود آنتی بادی علیه ویروس داشتند. مشخص شده است که کووید-۱۹ در […]

به گزارش پایگاه خبری طلوع سیاست

به گزارش روز یکشنبه گروه علم و آموزش ایرنا از خبرگزاری یونایتدپرس، محققان می گویند، علاوه بر این، دو گربه و یک سگ دیگر نیز ۲ تا ۶ هفته پس از ابتلا به بیماری قلبی شواهدی مبنی بر وجود آنتی بادی علیه ویروس داشتند.

مشخص شده است که کووید-۱۹ در افرادی که علایم شدید دارند باعث ابتلا به عوارض قلبی می شود. به گفته محققان، بسیاری از صاحبان حیوانات خانگی در این مطالعه چند هفته قبل از اینکه حیوان خانگی آنها بیمار و آزمایش کووید-۱۹ آنها مثبت شود، علایم تنفسی پیدا کرده بودند.

«لوکا فراسین» دامپزشک «مرکز ارجاع دامپزشکی رالف» در مارلو در انگلیس و یکی از نویسندگان این مطالعه در یک بیانیه مطبوعاتی اظهار داشت: «مطالعه ما اولین موارد ابتلای گربه‌ها و سگ‌ها را به گونه آلفای کووید-۱۹ گزارش می دهد. این مطالعه همچنین «بیش از هر زمان دیگری خطر ابتلای حیوانات را به کووید-۱۹ » برجسته می کند.

طبق اعلام سازمان بهداشت جهانی، گونه آلفا کووید-۱۹ ممکن است مسری تر از سویه ویروسی باشد که برای اولین بار در ووهان چین شناسایی شد و ممکن است باعث ابتلا به بیماری جدی تری شود.

در اوایل همه‌گیری کرونا، گزارش‌ها در هنگ کنگ نشان داد که دو سگ به کووید-۱۹  آلوده شده‌اند. با وجود اینکه هیچ مدرکی مبنی بر اینکه حیوانات اهلی می توانند ویروس را به انسان منتقل کنند، وجود ندارد، اما این حیوانات قرنطینه شدند.

با این حال، مطالعه‌ای که اوایل سال جاری میلادی منتشر شد، مواردی از انتقال کرونا را از انسان به گربه گزارش کرد. به گفته محققان، حیوانات در این مطالعه برای ابتلا به کووید-۱۹ مورد ارزیابی قرار گرفتند؛ زیرا آزمایش کرونای صاحبان آنها مثبت بود. علاوه بر این، آنها همچنین علایمی از بیماری قلبی از جمله میوکاردیت شدید یا التهاب عضله قلب را که از عوارض شناخته شده آلودگی با ویروس کووید-۱۹ است، نشان دادند.

فراسین گفت: اگرچه التهاب عضله قلب، یک عارضه شناخته شده در افراد مبتلا به کووید-۱۹ است، اما هرگز قبلا در حیوانات خانگی مشاهده نشده بود. با این حال، عفونت کووید-۱۹ در حیوانات خانگی همچنان یک بیماری نسبتا نادر است و بر اساس مشاهدات، به نظر می‌رسد انتقال کووید-۱۹ از انسان به حیوان خانگی اتفاق می‌افتد نه برعکس آن.

به گزارش ایرنا، ویروس کرونا موسوم به «کووید۱۹» اواسط ماه دسامبر ۲۰۱۹ (۲۴ آذر ۱۳۹۸) در شهر ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد. ابتدا از این بیماری به عنوان ذات الریه نام برده می شد اما کمیسیون ملی بهداشت چین ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی ماه ۹۸) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.

تدروس آدهانوم مدیرکل سازمان جهانی بهداشت ۲۱ اسفندماه ۹۸ در کنفرانسی تاکید کرد که اگرچه واژه «همه‌گیر» (pandemic) به دلیل حساسیتی که دارد، نباید بدون دقت مورد استفاده قرار گیرد اما ارزیابی‌های این سازمان ویروس کرونا را «همه‌گیر جهانی» شناسایی و اعلام می‌کند.

اولین بار، شرکت داروسازی فایزر آمریکا آبان ماه ۱۳۹۹ اعلام کرد که به واکسن کرونا دست یافته و این واکسن تا ۹۰ درصد در پیشگیری از ابتلا به کرونا موثر عمل کرده است.

علاوه بر این کشورهای زیادی همچون ایران، هند، روسیه، چین، انگلیس و کوبا وارد عرصه تولید واکسن کرونا شده اند و موفقیت های چشمگیری در این زمینه کسب کرده اند.

مشروح این مطالعه در مجله Veterinary Record منتشر شده است.

لینک کوتاه : https://tolosiyasat.ir/?p=13418
   

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها