پایگاه خبری طلوع سیاست

  • امروز : جمعه - ۳۱ شهریور - ۱۴۰۲
  • برابر با : Friday - 22 September - 2023

اخبار ویژه

قالیباف: آیت‌الله رئیسی صدای حقیقی ملت ایران را به گوش جهانیان رساند تاکید نخست وزیر پاکستان بر عزم کشورش برای ارتقای سطح همکاری‌ها با ایران مگر قرآن چه گفته که کینه اربابان قدرت و ثروت را بر انگیخته؟ دوشنبه تاریخی سیاست خارجی ایران چگونه رقم خورد؟ ترکیب رسمی پرسپولیس مقابل رونالدو و النصر | تصمیم خاص گل محمدی برای خط آتش | شماتیک ترکیب پرسپولیس را ببینید ناراحتی رئیس جمهور از انتشار عکس نماز خواندن در هواپیما | رئیسی تذکر داد ؛ بدون هماهنگی بود رئیسی در آمریکا از آمریکا خواست پاسخگو باشد | رفتار آمریکا نتوانسته اعتماد جمهوری اسلامی را جلب کند وضعیت موجود در زاینده‌رود ناپایدار است ایرادات شورای نگهبان به لایحه تجارت رفع شد ۱۸ اکتبر محدودیت‌های تسلیحاتی در برجام برطرف خواهد شد | جزئیات تازه درباره منابع مالی آزاد شده؛ هزینه جابه جایی پول از سوی ایران پرداخت شده؟ آمادگی ایران برای گسترش صلح در جهان | قدردانی گوترش از ایران آمریکا با مشورت‌ مزدوران به ظاهر ایرانی مذاکرات را ترک کرد | تغییر رفتار زورگویانه موجب جلب اعتماد ایران می‌شود کلیات طرح اصلاح قانون سنجش و پذیرش دانشجو در دانشگاه ها تصویب شد ایران آماده مشارکت برای گسترش صلح و امنیت در جهان است بررسی لایحه برنامه هفتم به هفته آینده موکول شد

2

شناسایی سویه آلفا کووید-۱۹ در سگ‌ها و گربه‌ها در انگلیس

  • کد خبر : 13418
  • 16 آبان 1400 - 16:09
شناسایی سویه آلفا کووید-۱۹ در سگ‌ها و گربه‌ها در انگلیس

به گزارش پایگاه خبری طلوع سیاست به گزارش روز یکشنبه گروه علم و آموزش ایرنا از خبرگزاری یونایتدپرس، محققان می گویند، علاوه بر این، دو گربه و یک سگ دیگر نیز ۲ تا ۶ هفته پس از ابتلا به بیماری قلبی شواهدی مبنی بر وجود آنتی بادی علیه ویروس داشتند. مشخص شده است که کووید-۱۹ در […]

به گزارش پایگاه خبری طلوع سیاست

به گزارش روز یکشنبه گروه علم و آموزش ایرنا از خبرگزاری یونایتدپرس، محققان می گویند، علاوه بر این، دو گربه و یک سگ دیگر نیز ۲ تا ۶ هفته پس از ابتلا به بیماری قلبی شواهدی مبنی بر وجود آنتی بادی علیه ویروس داشتند.

مشخص شده است که کووید-۱۹ در افرادی که علایم شدید دارند باعث ابتلا به عوارض قلبی می شود. به گفته محققان، بسیاری از صاحبان حیوانات خانگی در این مطالعه چند هفته قبل از اینکه حیوان خانگی آنها بیمار و آزمایش کووید-۱۹ آنها مثبت شود، علایم تنفسی پیدا کرده بودند.

«لوکا فراسین» دامپزشک «مرکز ارجاع دامپزشکی رالف» در مارلو در انگلیس و یکی از نویسندگان این مطالعه در یک بیانیه مطبوعاتی اظهار داشت: «مطالعه ما اولین موارد ابتلای گربه‌ها و سگ‌ها را به گونه آلفای کووید-۱۹ گزارش می دهد. این مطالعه همچنین «بیش از هر زمان دیگری خطر ابتلای حیوانات را به کووید-۱۹ » برجسته می کند.

طبق اعلام سازمان بهداشت جهانی، گونه آلفا کووید-۱۹ ممکن است مسری تر از سویه ویروسی باشد که برای اولین بار در ووهان چین شناسایی شد و ممکن است باعث ابتلا به بیماری جدی تری شود.

در اوایل همه‌گیری کرونا، گزارش‌ها در هنگ کنگ نشان داد که دو سگ به کووید-۱۹  آلوده شده‌اند. با وجود اینکه هیچ مدرکی مبنی بر اینکه حیوانات اهلی می توانند ویروس را به انسان منتقل کنند، وجود ندارد، اما این حیوانات قرنطینه شدند.

با این حال، مطالعه‌ای که اوایل سال جاری میلادی منتشر شد، مواردی از انتقال کرونا را از انسان به گربه گزارش کرد. به گفته محققان، حیوانات در این مطالعه برای ابتلا به کووید-۱۹ مورد ارزیابی قرار گرفتند؛ زیرا آزمایش کرونای صاحبان آنها مثبت بود. علاوه بر این، آنها همچنین علایمی از بیماری قلبی از جمله میوکاردیت شدید یا التهاب عضله قلب را که از عوارض شناخته شده آلودگی با ویروس کووید-۱۹ است، نشان دادند.

فراسین گفت: اگرچه التهاب عضله قلب، یک عارضه شناخته شده در افراد مبتلا به کووید-۱۹ است، اما هرگز قبلا در حیوانات خانگی مشاهده نشده بود. با این حال، عفونت کووید-۱۹ در حیوانات خانگی همچنان یک بیماری نسبتا نادر است و بر اساس مشاهدات، به نظر می‌رسد انتقال کووید-۱۹ از انسان به حیوان خانگی اتفاق می‌افتد نه برعکس آن.

به گزارش ایرنا، ویروس کرونا موسوم به «کووید۱۹» اواسط ماه دسامبر ۲۰۱۹ (۲۴ آذر ۱۳۹۸) در شهر ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد. ابتدا از این بیماری به عنوان ذات الریه نام برده می شد اما کمیسیون ملی بهداشت چین ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی ماه ۹۸) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.

تدروس آدهانوم مدیرکل سازمان جهانی بهداشت ۲۱ اسفندماه ۹۸ در کنفرانسی تاکید کرد که اگرچه واژه «همه‌گیر» (pandemic) به دلیل حساسیتی که دارد، نباید بدون دقت مورد استفاده قرار گیرد اما ارزیابی‌های این سازمان ویروس کرونا را «همه‌گیر جهانی» شناسایی و اعلام می‌کند.

اولین بار، شرکت داروسازی فایزر آمریکا آبان ماه ۱۳۹۹ اعلام کرد که به واکسن کرونا دست یافته و این واکسن تا ۹۰ درصد در پیشگیری از ابتلا به کرونا موثر عمل کرده است.

علاوه بر این کشورهای زیادی همچون ایران، هند، روسیه، چین، انگلیس و کوبا وارد عرصه تولید واکسن کرونا شده اند و موفقیت های چشمگیری در این زمینه کسب کرده اند.

مشروح این مطالعه در مجله Veterinary Record منتشر شده است.

لینک کوتاه : https://tolosiyasat.ir/?p=13418
 

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

logo-samandehi google-site-verification=q_cu6BbJE6iM8wcnX2-fikQV20c7-RwePv3mDNnjrVw
google-site-verification=q_cu6BbJE6iM8wcnX2-fikQV20c7-RwePv3mDNnjrVw