• امروز : پنج شنبه - ۴ مرداد - ۱۴۰۳
  • برابر با : Thursday - 25 July - 2024

اخبار ویژه

دکتر اسماعیل حسینی عضو ناظر در شورای عالی انرژی شد انتخاب حمید سلیمی به عنوان رییس تعاونی حقوقدانان کشور مراسم شیرخوارگان حسینی در شیرخوارگاه «حضرت ولی عصر (عج)» برگزار شد/ شیرخوارگاه «حضرت ولی عصر (عج)» تنها مرکز نگهداری کودکان بی سرپرست و بد سرپرست زیر سه سال استان فارس است بازدید دکتر سید اسماعیل حسینی از کوهمره سرخی ضرورت ورود نهادهای نظارتی و دستگاه قضا به ادعای پست‌فروشی در شهرداری تهران شهر نیازمند عطاری دانا و خموش است/برگزاری انتخابات داخلی شورای شهر تهران در هفته‌های آتی حضور پزشکیان و مخبر در اجتماع عزاداران حسینی نهاد ریاست جمهوری معیارها و روند انتخاب اعضای کابینه چهاردهم تشریح شد تاکید مخبر بر ضرورت اجرای تمام مصوبات ستاد مرکزی اربعین تا نیمه محرم دیدار فرماندهان نظامی و انتظامی با رئیس‌جمهور منتخب ۷۹ ضربه وزارت اطلاعات در رویارویی مستقیم با تروریست‌ها در دولت جدید با آزاد شدن واردات خودرو امکان انتخاب بهتر و رقابت بیشتر وجود دارد نقش تعاون در برنامه پنجم و ششم توسعه/ لزوم توجه به سیاست‌های پشتیبانی و مانع‌زدایی از توسعه‌ی تعاونی‌ها کارگران نتوانسته اند بطور کامل از مواهب اصل ۲۹ قانون اساسی بهره مند گردند/عدم وجود تشکیلات غیر سیاسی و صرفا صنفی بزرگترین معضل کارگران در دهه های گذشته بوده است پیام تبریک رییس شورای اسلامی استان فارس به رییس کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی

2
نماینده زنجان در مجلس خبرگان رهبری

شیعه و سنی با تمرکز بر اشتراکاتی چون «اقتصاد» می‌توانند راه تمدن نوین اسلامی را هموار کنند

  • کد خبر : 7516
  • 02 آبان 1400 - 15:39
شیعه و سنی با تمرکز بر اشتراکاتی چون «اقتصاد» می‌توانند راه تمدن نوین اسلامی را هموار کنند
حاج ابوالقاسم دولابی، نماینده زنجان در مجلس خبرگان رهبری گفت: مسئله وحدت که در قرآن و روایات مورد اشاره قرار گرفته در راستای رسالت بزرگی است که به دوش نبی بزرگوار اسلام قرار داده شده است.

به گزارش پایگاه خبری طلوع سیاست حجّت‌الاسلام محمّد حاج ابوالقاسم دولابی، نماینده زنجان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به بیانات رهبر معظّم انقلاب در دیدار شرکت کنندگان در کنفرانس وحدت اسلامی مبنی بر ضرورت وحدت شیعه و سنی برای ایجاد تمدن نوین اسلامی، گفت: مسئله وحدت که در قرآن و روایات مورد اشاره قرار گرفته در راستای رسالت بزرگی است که به دوش نبی بزرگوار اسلام قرار داده شده است.

وی با اشاره به آیه «هُوَ الَّذی أَرسَلَ رَسولَهُ بِالهُدىٰ وَدینِ الحَقِّ لِیُظهِرَهُ عَلَى الدّینِ کُلِّهِ وَلَو کَرِهَ المُشرِکونَ» گفت: خدای متعال در قرآن مأموریت پیامبر(ص) را پیروز کردن دین اسلام بر سایر ادیان عنوان داشته است.

حاج ابوالقاسم دولابی با یادآوری اینکه دین صرفاً به‌معنای یک سلسله اعتقادات و باورها نیست بلکه مجموعه‌ای است متشکل از باورها و رفتارها که به دو دسته فردی و اجتماعی تقسیم می‌شود، گفت: نظام اجتماعی جامعه اسلامی بخشی از دین اسلام است؛ اقتصاد، فرهنگ،‌ سیاست، تربیت، معماری و سایر عرصه‌های نظام اجتماعی بخشی از دین محسوب می‌شوند. بنابراین مأموریت پیامبر پیروز کردن تمام ساحت‌ها و نظام‌های زندگی بر ساحت‌ها و نظام‌های زندگی رقیب است. در یک کلمه مأموریت پیامبر برپایی تمدن اسلامی است و این مأموریت توسط پیامبر آغاز شده و توسط مسلمانان باید امتداد یابد تا با دست با کفایت حضرت عصر(عج) به سرانجام برسد.

عضو خبرگان ادامه داد: مأموریت ما به‌عنوان کسانی که در آستانه حکومت جهانی حضرت ولی عصر(عج) زندگی می‌کنیم، کمک کردن به این تمدن اسلامی و جهانی است. برای برپایی این تمدن بزرگ همه ظرفیت‌های امت اسلام باید بسیج شود و تمام امکانات علمی و عملی این امت باید در مسیر این هدف بززرگ ساماندهی شود.

حاج ابوالقاسم با بیان اینکه مسئله وحدت در دکترین نظام اسلامی ارتباط تنگاتنگی با تمدن اسلامی دارد، تصریح کرد: اگر کسی به مسئله مهم تمدن اسلامی بیاندیشد ضرورت وحدت را بیش از پیش درک خواهد کرد.

وی افزود: حقیقت آن است که ما به تنهایی نمی‌توانیم زمینه‌ساز تمدن جهانی باشیم. باید با کمک همه اقوام و ملل مسلمان بر محوریت تعالیم دین مبین اسلام شکل بگیرد و لذا لازم است مسلمانان بیش از هرچیزی در پی نقاط اشتراک و مسائل مورد وفاق تأکید کنند و بدین وسیله حرکت روبه جلو برای ساخت تمدن نوین اسلامی را شتاب بخشند.

حاج ابوالقاسم با بیان اینکه مسائل مشترک زیادی وجود دارد که باید حول آن‌ها با برادران اهل تسنن به گفت‌وگو بنشینیم، خاطرنشان کرد: اقتصاد، فرهنگ و تربیت اسلامی مواردی است که دغدغه‌ مشترک شیعه و سنی را تشکیل می‌دهد. امروز موضوع اقتصاد اسلامی، صرفاً  دغدغه متفکرین اسلام شناس ایرانی نیست بلکه سایر کشورها هم دارای دغدغه هستند و ما با پرداختن به این موضوعات می‌توانیم وحدت هویتی جهان اسلام را برای حرکت به سوی تمدن اسلامی هموار کنیم.

انتهای پیام/

 

لینک کوتاه : https://tolosiyasat.ir/?p=7516
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه خبری طلوع سیاست
   

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها