• امروز : جمعه - ۵ مرداد - ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 26 July - 2024

اخبار ویژه

دکتر اسماعیل حسینی عضو ناظر در شورای عالی انرژی شد انتخاب حمید سلیمی به عنوان رییس تعاونی حقوقدانان کشور مراسم شیرخوارگان حسینی در شیرخوارگاه «حضرت ولی عصر (عج)» برگزار شد/ شیرخوارگاه «حضرت ولی عصر (عج)» تنها مرکز نگهداری کودکان بی سرپرست و بد سرپرست زیر سه سال استان فارس است بازدید دکتر سید اسماعیل حسینی از کوهمره سرخی ضرورت ورود نهادهای نظارتی و دستگاه قضا به ادعای پست‌فروشی در شهرداری تهران شهر نیازمند عطاری دانا و خموش است/برگزاری انتخابات داخلی شورای شهر تهران در هفته‌های آتی حضور پزشکیان و مخبر در اجتماع عزاداران حسینی نهاد ریاست جمهوری معیارها و روند انتخاب اعضای کابینه چهاردهم تشریح شد تاکید مخبر بر ضرورت اجرای تمام مصوبات ستاد مرکزی اربعین تا نیمه محرم دیدار فرماندهان نظامی و انتظامی با رئیس‌جمهور منتخب ۷۹ ضربه وزارت اطلاعات در رویارویی مستقیم با تروریست‌ها در دولت جدید با آزاد شدن واردات خودرو امکان انتخاب بهتر و رقابت بیشتر وجود دارد نقش تعاون در برنامه پنجم و ششم توسعه/ لزوم توجه به سیاست‌های پشتیبانی و مانع‌زدایی از توسعه‌ی تعاونی‌ها کارگران نتوانسته اند بطور کامل از مواهب اصل ۲۹ قانون اساسی بهره مند گردند/عدم وجود تشکیلات غیر سیاسی و صرفا صنفی بزرگترین معضل کارگران در دهه های گذشته بوده است پیام تبریک رییس شورای اسلامی استان فارس به رییس کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی

2

عدم تناسب مواد غذایی عامل افزایش بیماری‌های قلبی و عروقی و سرطان است

  • کد خبر : 16174
  • 22 آبان 1400 - 7:19
عدم تناسب مواد غذایی عامل افزایش بیماری‌های قلبی و عروقی و سرطان است

به گزارش پایگاه خبری طلوع سیاست ایسنا/لرستان عضو کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی گفت: به علت الگوهای غیرمناسب و عدم تناسب مواد غذایی در سبد غذایی خانوار ما بیماری‌های قلبی و عروقی و سرطان در سطح جامعه افزایش یافته است. دکتر یحیی ابراهیمی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به این‌که امنیت غذایی بستگی به […]

به گزارش پایگاه خبری طلوع سیاست

ایسنا/لرستان عضو کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی گفت: به علت الگوهای غیرمناسب و عدم تناسب مواد غذایی در سبد غذایی خانوار ما بیماری‌های قلبی و عروقی و سرطان در سطح جامعه افزایش یافته است.

دکتر یحیی ابراهیمی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به این‌که امنیت غذایی بستگی به بحث تولید دارد، اظهار کرد: براساس قانون تهیه غذا بر عهده وزارت جهاد کشاورزی است.

وی ادامه داد: در این زمینه باید غذای سالم در اختیار جامعه قرار دهیم که تأمین کننده آن جهاد کشاورزی است، میزان سرانه مصرف گوشت و ماهی در ایران نسبت به دیگر کشورهای دنیا مقداری متفاوت است.

ابراهیمی با اشاره به این‌که بحث تراریخته‌ها را داریم که بحث‌های زیادی پیرامون آن وجود دارد، عنوان کرد: برخی می‌گویند این مواد غذایی سرطان‌زا هستند و برخی می‌گویند با توجه به رشد جمعیت جهان و تعداد اراضی کشاورزی نگاه‌های متفاوتی دارند.

نماینده مردم سلسله و دلفان در مجلس شورای اسلامی افزود: وضعیت کشور با توجه به مشکلات و کمبودهایی که داریم و با توجه به خشکسالی شدیدی که به ویژه سال زراعی گذشته متوجه کشور شد، آسیب دیدیم.

وی افزود: نگاه ما باید به بحث تأمین مواد غذایی و غذای سالم در سبد مواد غذایی ایرانیان قرار گیرد، به عنوان مثال سرانه مصرف گوشت ماهی و پروتئین ما نسبت به نُرم کشور بسیار پایین است.

این نماینده مجلس عنوان کرد: در خیلی از روستاها و مناطق محروم بیماری‌های ناشی از سوء تغذیه مشاهده می‌شود، در استان محرومی مانند لرستان دولتمردان و مسئولان باید به شکل جدی‌تری در زمینه تغذیه و سلامت جسمانی افراد ورود کنند.

ابراهیمی افزود: به علت الگوهای غیرمناسب بیماری‌های قلبی و عروقی نیز افزایش پیدا کرده است، به این دلیل که به تناسبی که باید در سبد غذایی ما مواد پروتئینی، چربی‌ها و کربوهیدرات‌ها باید وجود داشته باشد و یک هماهنگی در مصرف این مواد باید وجود داشته باشد، وجود ندارد که همین امر باعث شده شانس بیماری‌های سرطانی در سطح جامعه افزایش پیدا کرده و هم شانس بیماری‌های قلبی و عروقی افزایش پیدا کرده که به عنوان دو فاکتور اصلی در مرگ و میر در جامعه هستند و در خیلی از مواقع این دو فاکتور ارتباط تنگاتنگ با نحوه مصرف مواد غذایی و سبد غذایی ما دارند.

نماینده مردم سلسله و دلفان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: خیلی‌از بیماری‌های سوء تغذیه‌ای به علت عدم دسترسی مناسب به مواد پروتئینی در خیلی از مناطق کشور وجود دارد که زنگ خطری برای مسئولان است که نسبت به این موضوع حساس شده و در این زمینه برنامه‌ریزی داشته باشند.

وی افزود: در حوزه وزارت جهاد کشاورزی براساس امکان‌سنجی الگوی کشت مناسبی در عمل تعریف نشده است که براساس زمین‌هایی که داریم به آن نیاز واقعی به چه شکلی است.

ابراهیمی تأکید کرد: خیلی از مواد غذایی ما افزودنی‌هایی دارند که تهدیدی برعلیه سلامت ما هستند، خیلی از مواد تراریخته که وارد می‌کنیم زمینه سرطان‌ها را ایجاد می‌کنند، خیلی از مواد برای جامعه بشریت تهدیدی هستند که به شکل جدی و علمی باید با این مسئله برخورد شود.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://tolosiyasat.ir/?p=16174
   

نوشته های مشابه

12آذر
بازی درمانی در کودکان پرخاشگر
گزارش تحلیلی معاصر :

بازی درمانی در کودکان پرخاشگر

15آبان
درد بی درمان سوختگی در ایران
رئیس هیئت مدیره جمعیت حمایت از بیماران سوخته(ققنوس) :

درد بی درمان سوختگی در ایران

08آبان
شناخت انواع هپاتیت
گزارش تحلیلی معاصر:

شناخت انواع هپاتیت

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها