• امروز : پنج شنبه - ۹ فروردین - ۱۴۰۳
  • برابر با : Thursday - 28 March - 2024

اخبار ویژه

بیانیه استقلال باعث تغییر در ترکیب تیم ملی شد؟ ٩٢ درصد پهنه کشور از نظر خدمات بوم‌شناسی ارزش‌گذاری می‌شود مخبر: یکی از راهبردهای اصلی دولت، مردمی کردن اقتصاد است لزوم برخورداری شیراز از پیست دو و میدانی استاندارد پیام تسلیت به رییس شورای هماهنگی امور شهرستان حزب همت در استان فارس مجلس دوازدهم باید اولویت‌های خود را در راستای تحقق شعار سال تنظیم کند منتخبان مردم تسویه حساب‌های سیاسی را به مجلس وارد نکنند روایت وزیر اقتصاد از کارنامه اقتصادی دولت در سال ۱۴۰۲ پیگیری مطالبات مردمی در وزرات خانه اقتصاد و دارایی توسط نماینده منتخب فسا وزیر کار: در آمد کارگران قطعا بالاتر از این است ! | مگر تمام جامعه کارگری تنها درآمدشان این است؟ سرمربی پرسپولیس با یک تعویض یاد مایلی‌کهن را زنده کرد! کشف ۹۲ درصدی پرونده‌های جرایم جنایی در کشور با چقدر پول می‌توانیم بانک بزنیم؟ + سند نزاع‌های سیاسی، زنگ خطر مجلس دوازدهم نماینده ویژه رییس جمهور اولین حکمش را صادر کرد

1

فارس من| مردم و مجلس خواستار رفع محرمانگی اموال مسئولان

  • کد خبر : 8411
  • 05 آبان 1400 - 7:12
فارس من| مردم و مجلس خواستار رفع محرمانگی اموال مسئولان

به گزارش پایگاه خبری طلوع سیاست گروه سیاسی خبرگزاری فارس: ماجرای محرمانه بودن اموال مسئولان چندی پیش از سوی برخی رسانه‌ها در حالی مطرح شد که این مصوبه را صریحا به مجلس یازدهم نسبت داده بودند در حالی آنگونه که محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی گفته، مجلس یازدهم درباره محرمانه بودن اموال مسئولان هیچ مصوبه‌ای […]

به گزارش پایگاه خبری طلوع سیاست

گروه سیاسی خبرگزاری فارس: ماجرای محرمانه بودن اموال مسئولان چندی پیش از سوی برخی رسانه‌ها در حالی مطرح شد که این مصوبه را صریحا به مجلس یازدهم نسبت داده بودند در حالی آنگونه که محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی گفته، مجلس یازدهم درباره محرمانه بودن اموال مسئولان هیچ مصوبه‌ای نداشته است و نمایندگان مجلس در این باره تصمیمی نگرفته‌اند.

با این حال مطرح شدن این موضوع در فضای رسانه‌ای کشور، این سوال را در افکار عمومی به وجود آورد که اصولا چرا باید اموال مسئولان و کارگزاران نظام محرمانه باشد؟ در همین راستا مخاطبان خبرگزاری فارس نیز با ثبت مطالبه‌ای در سامانه فارس من تحت عنوان «ابطال قانون امنیتی و محرمانه بودن اموال مسئولان» خواستار پیگیری این موضوع بودند.

در مطالبه ثبت شده از سوی مخاطبان آمده است: «به‌ دنبال مصوبه‌ای که مجمع تشخیص مصلحت چند سال پیش داشت، قرار شد که قوه قضائیه سامانه‌ای برای ثبت اموال مسئولان در نظر بگیرد. این مصوبه ذیل اجرای قانون رسیدگی به دارایی مقامات، مسئولان و کارگزاران جمهوری اسلامی ایران، مصوب ۱۳۹۴٫۰۸٫۰۹ مجمع تشخیص مصلحت نظام و به‌ منظور افزایش اعتماد عمومی مردم به مسئولان جمهوری اسلامی ایران و ارتقای سلامت اداری، «آیین­‌نامه اجرایی قانون رسیدگی به دارایی مقامات، مسئولان و کارگزاران جمهوری اسلامی ایران» تهیه شده بود که آیین‌نامه آن هم در سال ۹۸ به تصویب قوه قضائیه رسید.»

در ادامه این مطالبه گفته شده: این سامانه دو سال قبل رونمایی شد؛ اما تاکنون گزارشی از آن منتشر نشده است؛ آن هم درحالی‌که طبق اعلام خود مسئولان قضائی پیش‌بینی شده بود که ۲۵۰ هزار نفر شامل این قانون شوند.به نظر می‌رسد که بر خود اجرای این قانون هم نظارت دقیقی صورت نمی‌گیرد و احتمالا بیشتر جنبه صوری دارد؛ چرا که تا این لحظه حتی یک گزارش یا خبر هم درباره مسئولی که به علت عدم درج اطلاعات اموال خود در سامانه مشمول مجازات شده باشد، منتشر نشده است.با توجه به اینکه در آیین‌نامه مصوب‌شده در قوه قضائیه آمده است که ثبت اطلاعات باید با رعایت سازوکارهای امنیتی، حفظ محرمانگی و حریم خصوصی و همچنین صحت و تمامیت داده‌ها باشد، احتمال استنکاف یک مقام مسئول از درج اطلاعات هم ذیل همان بحث محرمانگی و امنیتی قرار گرفته است!

خبرگزاری فارس، پیگیری این موضوع را در دستور کار خود قرار داده و به همین منظور با حجت الاسلام علیرضا سلیمی عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی گفتگو کرده است.

سلیمی با اشاره به تصویب محرمانه ماندن لیست اموال و دارایی در مجمع تشخیص مصلحت نظام، می‌گوید: اینکه این موضوع مصوبه مجلس یازدهم است دروغ بوده و نمایندگان مجلس خواستار رفع این محرمانگی هستند زیرا نباید لیست اموال و دارایی مسئول محرمانه بماند.

وی افزود: مردم و افکار عمومی دلیل محرمانه ماندن اعلام لیست اموال و دارایی‌ مسئولان و مسببین این کار را می‌شناسند و متوجه آن است.

عضو هیات رئیسه مجلس تصریح کرد: نقش مجلس یازدهم در محرمانگی لیست اموال و دارایی مسئولان دروغی بزرگ بود که غوغاسازان برای هیچ آن را مطرح کردند و سعی کردند با غوغاسازی علیه مجلس انقلابی یازدهم خوراک رسانه‌ای لازم را برای بیگانگان ایجاد کنند. این در حالی است که این روش در برجام و اف ای تی اف و قراردادهای نفتی هم به کار رفته بود.

وی گفت: دولت سابق خدای مسائل و اطلاعات محرمانه بود؛ چرا که در دولت حسن روحانی قراردادهای نفتی، برجام، اف ای تی اف و خرید هواپیما محرمانه بود و همین عده با صدها قرارداد محرمانه دیگران را متهم می‌کنند.

سلیمی افزود: مجلس یازدهم به دنبال آن است که کانال‌های اعلام اموال و دارایی مسئولان متعدد شود و نبایستی به خوداظهاری اکتفا کرد. به همین دلیل این کار مثبت و رو به جلوی مجلس یازدهم با غوغاسازی اصلاح طلبان و وارونه جلوه دادن به جامعه معرفی می‌شود.

انتهای پیام/



این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

لینک کوتاه : https://tolosiyasat.ir/?p=8411
   

نوشته های مشابه

04فروردین
لزوم برخورداری شیراز از پیست دو و میدانی استاندارد
دبیر حزب همت در استان فارس تاکید کرد

لزوم برخورداری شیراز از پیست دو و میدانی استاندارد

29اسفند
پیگیری مطالبات مردمی در وزرات خانه اقتصاد و دارایی توسط نماینده منتخب فسا
دیدار نماینده منتخب فسا در دوازدهمین انتخابات مجلس شورای اسلامی با معاون وزیر کشور

پیگیری مطالبات مردمی در وزرات خانه اقتصاد و دارایی توسط نماینده منتخب فسا

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.