• امروز : شنبه - ۲۴ شهریور - ۱۴۰۳
  • برابر با : Saturday - 14 September - 2024

اخبار ویژه

شورای اسلامی استان فارس میزبان رییس مجمع نمایندگان استان فارس شد وزیر کشور و استراتژی متانت برپایی ۳۰۰ پایگاه جشن عاطفه‌ها در آذربایجان‌غربی قطار سریع السیر اصفهان – تهران با جدیت پیگیری می‌شود/ تاکید وزیر راه بر اتمام پروژه ابلاغ اعتبار بخش نخست پروژه جاده شیراز-کوهمره-فراشبند سفر رئیس جمهور به عراق نشان دهنده سیاست مشترک در مسائل منطقه و جهان است اظهارنظر معاون اول پزشکیان درباره قیمت بنزین بغض ناگهانی پزشکیان حین سخنرانی درباره مشکلات مردم + ویدئو وام میلیاردی عشقی پس گرفته می‌شود ۲۵ میلیون ایرانی زیر خط فقر قرار دارند | آمارهای تکان‌دهنده وزیر رفاه از گسترش فقر بعد از موج دوم تحریم‌ها روز سفر پزشکیان به عراق مشخص شد با ابلاغ معاون اول رئیس جمهور؛ این جانبازان مشمول دریافت کمک معیشتی شدند + جدول ارقام پرداختی رئیس جمهور: اگر توان دفاعی را نداشتیم، جنایتکاران علیه مردم ما جنایات می‌کردند نجفی خوشرودی معاون محمدرضا عارف شد لزوم همکاری دولت با سپاه برای اجرای پروژه‌های عمرانی به دلیل کسری بودجه | همکاری با قرارگاه خاتم، می‌تواند برای توسعه کشور مهم باشد

8

نیروهای مسلح پشتیبان دیپلمات‌ها در میدان‌های دیپلماسی هستند

  • کد خبر : 14096
  • 18 آبان 1400 - 9:49
نیروهای مسلح پشتیبان دیپلمات‌ها در میدان‌های دیپلماسی هستند

به گزارش پایگاه خبری طلوع سیاست فرمانده کل ارتش با اشاره به تاثیر برگزاری رزمایش های نیروهای مسلح و ارتقای توان رزمی و دفاعی نیروهای مسلح در پیشبرد اهداف نظام جمهوری اسلامی ایران در عرصه دیپلماتیک تاکید کرد: مسئولان دیپلماسی ما خودشان فرزندان و تربیت یافتگان دفاع مقدس هستند و می دانند که نیروهای مسلح […]

به گزارش پایگاه خبری طلوع سیاست

فرمانده کل ارتش با اشاره به تاثیر برگزاری رزمایش های نیروهای مسلح و ارتقای توان رزمی و دفاعی نیروهای مسلح در پیشبرد اهداف نظام جمهوری اسلامی ایران در عرصه دیپلماتیک تاکید کرد: مسئولان دیپلماسی ما خودشان فرزندان و تربیت یافتگان دفاع مقدس هستند و می دانند که نیروهای مسلح با اقتدار ایستاده‌اند و حامی و پشتیبان آنها در میدان های دیپلماسی و دفاع از حقوق ملت بزرگ هستند.

به گزارش ایسنا، امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش در پایان برگزاری رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۰ ارتش در جمع خبرنگاران در ارزیابی از عملکرد یگان‌های مشارکت کننده در رزمایش گفت: رزمایش ذوالفقار ۱۴۰۰ یکی از موفق‌ترین رزمایش‌های مشترک ارتش جمهوری اسلامی ایران بود که با حضور نیروهای چهارگانه ارتش و ستاد آجا در کنار قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیا(ص) و قرارگاه‌های ذیربط رزمایش برگزار شد؛ طبیعتاً نتیجه اصلی هر رزمایش و تمرینی افزایش آمادگی رزمی، اشراف و مسلط شدن همه کسانی که در رزمایش شرکت دارند به ماموریتی است که بر عهده‌شان قرار گرفته است.

وی خاطرنشان کرد: از جمله نقاط حائز اهمیت رزمایش ذوالفقار ۱۴۰۰ ارتش این بود که مدیریت در اکثر سطوح به جوانانی که قرار است در گام دوم انقلاب مسئولیت‌های سنگین را بر دوش بگیرند، سپرده شد و این موفقیت آنها برای ما یک دستاورد بسیار بزرگ بود.

فرمانده کل ارتش، ارتقای سامانه‌های فرماندهی و کنترل، ارتقای کیفی و کمی استفاده از پهپادها، استفاده از گلوله‌های هوشمند و همچنین ارزیابی موفق سامانه‌ها، تاکتیک‌ها، روش‌ها، آموزش‌ها و ارتباطات و هماهنگی و هم افزایی بسیار خوب بین نیروها را از جمله برجسته ترین ویژگی‌های این رزمایش عنوان کرد.

امیر سرلشکر موسوی اظهار کرد: با وجود عملکرد خوب یگان‌های مشارکت کننده در رزمایش، اما با گذشت زمان و تغییر رفتار و همچنین رشد فناوری ها و تغییر متغیرهای موثر بر رزم، هرگز به وضع موجود خود راضی نیستیم و با مطالعه روندها و پیش‌بینی آینده و همچنین درس‌های بزرگی که از رزمایش ها می‌گیریم باید دائماً تلاش کنیم تا برای آینده و تهدیدات احتمالی متناسب با فناوری و متغیرهای موثر، خود را به روز و آماده کنیم.

وی در ادامه در پاسخ به این پرسش که آیا نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران با امکانات موجود می تواند امنیت کشور منطقه و به ویژه خلیج‌ فارس را تامین کنند؟ تاکید کرد: حتما همینطور است؛ بدون کوچکترین تردیدی جمهوری اسلامی ایران، ملت بزرگ ایران و نیروهای مسلح ما با اتکا به توان، دانش جوانان و دانشمندان خود و همچنین تلاش و اتکا به خداوند بزرگ می توانند از آرمان ها، تمامیت ارضی کشور و همچنین ملت و ناموس خود دفاع کنند.

فرمانده کل ارتش گفت: پس از پیروزی انقلاب اسلامی به این باور رسیدیم که باید روی پای خود بایستیم و تحریم‌ها این باور را در ما تقویت کرد؛ همچنین دوران دفاع مقدس این موضوع را چند باره بر ما ثابت کرد و پس از پیروزی انقلاب آن چه را که لازم داشتیم برای دفاعِ بومی ساختیم و امروز می توانیم روی پای خود بایستیم.

امیر سرلشکر موسوی خاطرنشان کرد: ما هرگز خود را از فناوری و پیشرفت های کشورهای دیگر محروم نخواهیم کرد و این کار را بدون وابستگی انجام می‌دهیم تا اگر روزی آن فناوری و پیشرفت قطع شد ما مانند برخی کشورهایی که انبار تسلیحات بیگانه هستند، مستاصل نمانیم. ایران سربلند اسلامی با اتکا به توانمندی‌های خود می‌تواند از تمام آرمان های خود دفاع کند و بدون وابستگی ماموریت های خود را انجام دهد.

وی در ادامه درباره تلاش ایالات متحده آمریکا و اروپا در زمینه ایجاد یک ائتلاف در منطقه با بیان اینکه «برنامه ها، اقدامات و اهداف باید عیناً با یکدیگر متناجس و همخوانی داشته باشند»، تصریح کرد: این کشورها خودشان مولد تروریسم و ناامنی هستند و در هر کجای جهان که پای گذاشتند آنجا را تبدیل به مکانی نا امن کرده و سپس فرار کردند و برای مردم آن کشور مشکلات و ناامنی‌های حاصل از این حضور را باقی گذاشتند؛  وقتی این برنامه ها، اقدامات و اهداف با هم تجانس ندارد، ائتلافی پا نخواهد گرفت.

فرمانده کل ارتش ادامه داد: کسانی که از بیگانگان دعوت می‌کنند تا امنیت عاریه‌ای را برایشان برقرار کنند، بدانند که این کشورهای استکباری و سلطه‌گر به دنبال تامین خودشان هستند. رژیم منحوس صهیونیستی که مولد ناامنی است و در باتلاق زوال در حال دست و پا زدن است و امنیت خود را در ناامیدی دیگران تعریف کرده است، می‌خواهد ناامنی را از منطقه خود دور کند تا خود در امنیت باشد؛ بنابراین کسانی که به اشتباه فکر می‌کنند ائتلاف بیگانگان و حضور آنها در منطقه که خانه ما است می‌توانند برایشان امنیت ایجاد کند، سخت در اشتباهند. دود این اشتباه به چشم خودشان خواهد رفت؛ امیدوارم روزی که پشیمان می‌شوند خیلی دیر نباشد.

امیر سرلشکر موسوی اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران در این سال‌ها اثبات کرده است که با قدرت می تواند محور برقراری امنیت منطقه‌ای باشد. با ائتلاف و همکاری منطقه‌ای، کشورهای منطقه می توانند با دست در دست هم گذاشتن، امنیت منطقه خود را حفظ کنند و به بیگانه اتکا نداشته باشند چرا که تاریخ نشان داده است که بیگانگان برای هیچکس امنیت پایدار به ارمغان نخواهند آورد. سوغات بیگانگان، ناامنی وابستگی بیچارگی و زبونی ملت‌ها است.

وی در پاسخ به پرسش دیگری درباره تاثیر برگزاری رزمایش هایی نظیر رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۰ ارتش و ارتقای توان رزمی و دفاعی نیروهای مسلح در پیشبرد اهداف نظام جمهوری اسلامی ایران در عرصه دیپلماتیک، خاطرنشان کرد: نظام سلطه معمولاً اهداف خود را با زور و قدرت نظامی پیش می‌برد، اما زمانی که شاخ زور به یک دیوار مستحکم قدرت برخورد می کند، به ناچار زبان دیپلماسی و مذاکره باز می کنند؛ امروز می‌بینید که آنها زبان دیپلماسی و مذاکره باز کرده‌اند برای این است که به دیوار مستحکم قدرت برخورد کرده اند.

فرمانده کل ارتش تصریح کرد: مسئولان دیپلماسی ما خودشان فرزندان و تربیت یافتگان دفاع مقدس هستند و می دانند که نیروهای مسلح با اقتدار ایستاده‌اند و حامی و پشتیبان آنها در میدان های دیپلماسی و دفاع از حقوق ملت بزرگ هستند.

سرلشکر موسوی در پایان در پاسخ به این پرسش که آیا ارتقای توانمندی نظامی جمهوری اسلامی ایران تهدیدی برای همسایگان محسوب می شود؟ گفت: به هیچ وجه اینگونه نیست و سابقه ما نشان داده است که اهل تجاوز و تهاجم نیستیم.  تلاش‌های ما و رزمایش‌هایی که انجام می‌دهیم همه برای دفاع از آرمان ها و کشور خودمان است، اما اشتباه نشود؛ دشمنان ما بدانند که اگر منافع ما را تهدید کنند پاسخ ما محدود به مرزها نخواهد بود؛ اگر منافع ما را تهدید کنند در هر کجا که لازم باشد منافع‌شان را تهدید می‌کنیم، اما برای کشورهای منطقه و برادران خودمان امنیت را به ارمغان می‌آوریم و برای خود و ملت ما آمادگی دفاع هستیم.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://tolosiyasat.ir/?p=14096
   

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها