• امروز : جمعه - ۱۰ فروردین - ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 29 March - 2024

اخبار ویژه

بیانیه استقلال باعث تغییر در ترکیب تیم ملی شد؟ ٩٢ درصد پهنه کشور از نظر خدمات بوم‌شناسی ارزش‌گذاری می‌شود مخبر: یکی از راهبردهای اصلی دولت، مردمی کردن اقتصاد است لزوم برخورداری شیراز از پیست دو و میدانی استاندارد پیام تسلیت به رییس شورای هماهنگی امور شهرستان حزب همت در استان فارس مجلس دوازدهم باید اولویت‌های خود را در راستای تحقق شعار سال تنظیم کند منتخبان مردم تسویه حساب‌های سیاسی را به مجلس وارد نکنند روایت وزیر اقتصاد از کارنامه اقتصادی دولت در سال ۱۴۰۲ پیگیری مطالبات مردمی در وزرات خانه اقتصاد و دارایی توسط نماینده منتخب فسا وزیر کار: در آمد کارگران قطعا بالاتر از این است ! | مگر تمام جامعه کارگری تنها درآمدشان این است؟ سرمربی پرسپولیس با یک تعویض یاد مایلی‌کهن را زنده کرد! کشف ۹۲ درصدی پرونده‌های جرایم جنایی در کشور با چقدر پول می‌توانیم بانک بزنیم؟ + سند نزاع‌های سیاسی، زنگ خطر مجلس دوازدهم نماینده ویژه رییس جمهور اولین حکمش را صادر کرد

5

هشدار؛ سوق یافتن خشونت‌های خانگی به سمت خشونت‌های روحی و روانی در پاندمی کرونا

  • کد خبر : 8815
  • 05 آبان 1400 - 16:50
هشدار؛ سوق یافتن خشونت‌های خانگی به سمت خشونت‌های روحی و روانی در پاندمی کرونا

به گزارش پایگاه خبری طلوع سیاست محقق دوره پست دکتری پژوهشکده خانواده دانشگاه شهید بهشتی، با اشاره به سوق یافتن خشونت خانگی به سمت خشونت‌های روحی و روانی در ایام پاندمی کووید ۱۹، گفت: اغلب آقایان مورد خشونت واقع شده این مساله را پنهان کرده و درباره آن صحبت نمی‌کنند اما زنان خشونت دیده بیشتر […]

به گزارش پایگاه خبری طلوع سیاست

محقق دوره پست دکتری پژوهشکده خانواده دانشگاه شهید بهشتی، با اشاره به سوق یافتن خشونت خانگی به سمت خشونت‌های روحی و روانی در ایام پاندمی کووید ۱۹، گفت: اغلب آقایان مورد خشونت واقع شده این مساله را پنهان کرده و درباره آن صحبت نمی‌کنند اما زنان خشونت دیده بیشتر این مسائل را افشا می‌کنند، این در حالیست که معمولا آقایان خشونت‌های روحی را با کلام تهدید آمیز و تحقیر آمیز تجربه می‌کنند.

به گزارش ایسنا، فاطمه زین الدینی در نهمین کنگره ملی آسیب‌شناسی خانواده و پنجمین جشنواره ملی خانواده پژوهی، اظهار کرد: در ایام پاندمی کووید ۱۹، خشونت‌های خانگی به سمت خشونت‌های روحی و روانی سوق یافته و مطابق با آمار منتشره در سایت who، در ایام پاندمی کووید ۱۹ یکی از سه زن و یکی از چهار مرد شکلی از خشونت را تجربه کرده‌اند. 

وی با اشاره به افزایش خشونت خانگی در پاندمی کووید ۱۹، ادامه داد: در این ایام با قرنطینه ای مواجه بودیم که اعضای خانواده اغلب در کنار هم بودند و این مساله خود افزایش خشونت را به دنبال داشت. بحث حضانت نیز از جمله مشکلات این دوران بود چراکه اگر برای مثال بچه‌ها باید سه روز را با پدر و سه روز را با مادر سپری می‌کردند، در قرنطینه پاندمی کووید ۱۹ قانون شد که کسی نباید از خانه خارج شود. 

زین الدینی با اشاره به خشونت‌های “مالی و اقتصادی” و مهم دانستن آن برای کشورهای “نفقه دهنده” و “نفقه گیرنده”، این را هم گفت که در ایام پاندمی کووید ۱۹ با مشکلات اقتصادی و روانی خانواده‌ها و در نهایت افزایش خشونت خانگی نیز مواجه بودیم. 

وی با بیان اینکه در رابطه والد و فرزندی، این فرزندان هستند که بیشتر مورد خشونت قرار می‌گیرند، ادامه داد: در این ایام اغلب خشونت‌ها به سمت خشونت های روانی و روحی سوق یافته و این موضوع در ایام پاندمی کووید ۱۹ نیز بیشتر شده است. برخی از کشورها در این راستا خط تلفن محسوسی برای اقدامات فوری و یا صدور قرار موقت برای حمایت قضایی خاص از خشونت دیدگان در نظر گرفتند. اگرچه شاهد کند شدن سیستم قضایی در این ایام بودیم اما برخی کشورها خشونت خانگی را در لیست “دعاوی اضطرار” قرار دادند. 

این محقق تاکید کرد: همچنین یک علامت جهانی برای قربانیان خشونت در شبکه های اجتماعی خلق شد تا این افراد بتوانند بدون صدا خشونت دیدگی خود را اطلاع دهند. 

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://tolosiyasat.ir/?p=8815
   

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها