• امروز : یکشنبه - ۱۵ مهر - ۱۴۰۳
  • برابر با : Sunday - 6 October - 2024

اخبار ویژه

کاهش رتبه اعتباری اسرائیل از «A+» به «A» صادرات دارو ۱۹ درصد افزایش یافت وقتی فوتبال ایران بعد از ۱۶ سال طلا گرفت/ قهرمانی تاریخی تیم ملی با ۷ استقلالی و سرمربی پرسپولیس! اقدام درخشان نیروهای مسلح در مجازات رژیم صهیونیستی کاملاً قانونی و مشروع بود حضرتی: امروز، روز اتحاد و نمایش اقتدار بود نماز جمعه امروز تهران نماد بارز وحدت و وفاق ملی بود اعلام جرم، برخورد قضایی و تذکر به مخدوش‌کنندگان امنیت روانی جامعه دستور رئیس‌جمهور، محاصره سیاسی و امدادی بیروت را شکست وزیر کشور: پلیس در کشور ما درستکار و امین مردم است برگزاری یادواره شهدای اصناف استان فارس در ۱۵ مهرماه حمایت از عشایر فارس موجب افزایش کمی و کیفی تولیدات آنها شده است در خصوص ۶ میلیارد دلار دارایی ایران در قطر به تفاهمات خوبی رسیدیم رئیس‌جمهور به تهران بازگشت مسخره است رژیمی که همه هویت او ۷۰ سال جنایت است بخواهد به ملت ایران رهنمود دهد پیام تبریک پزشکیان به رئیس جمهور کره جنوبی

10

هیچ جای دنیا، صادرکننده را تنبیه نمی‌کنند!

  • کد خبر : 7360
  • 01 آبان 1400 - 14:21
هیچ جای دنیا، صادرکننده را تنبیه نمی‌کنند!

به گزارش پایگاه خبری طلوع سیاست نائب رئیس اتاق بازرگانی ایران می‌گوید بسیاری از سیاست‌گذاران در ایران به جای حل مشکلات ریشه‌ای، دیواری کوتاه‌تر از صادرکنندگان برای فشار و تنبیه پیدا نکرده‌اند. به گزارش ایسنا، حسین سلاح ورزی اظهار کرد: مهم‌ترین و خطرناک‌ترین چالشی که امروز اقتصاد ایران با آن رو به روست، بالا بودن […]

به گزارش پایگاه خبری طلوع سیاست

نائب رئیس اتاق بازرگانی ایران می‌گوید بسیاری از سیاست‌گذاران در ایران به جای حل مشکلات ریشه‌ای، دیواری کوتاه‌تر از صادرکنندگان برای فشار و تنبیه پیدا نکرده‌اند.

به گزارش ایسنا، حسین سلاح ورزی اظهار کرد: مهم‌ترین و خطرناک‌ترین چالشی که امروز اقتصاد ایران با آن رو به روست، بالا بودن نرخ تورم و فشاری است که این نرخ بر روی زندگی مردم گذاشته است. در چنین بستری اما به جای آنکه ما به سراغ حل مشکل ریشه‌ای تورم برویم، به دنبال آن هستیم تا با استفاده از ارز چاره‌ای پیدا کنیم و در این بین فشار بر صادرکنندگان را افزایش داده‌ایم. در سال‌های گذشته هر بار که نوسانی در نرخ ارز به وجود آمده، مسئولان به سراغ صادرکنندگان رفته و آنها را مقصر کرده‌اند.

وی با بیان اینکه سیاست‌های غلط و فشارهای خارجی خود را در کاهش سهم ایران از تجارت بین المللی نشان می‌دهد بیان کرد: بر اساس آمارهای رسمی، سهم ایران از کل تجارت جهانی در سال ۱۳۹۵، حدودا ۰.۳ درصد بوده اما این عدد در سال ۱۳۹۹، به ۰.۲ درصد کاهش یافته است، ما باید بررسی کنیم که چگونه ایران جایگاه خود را در این حوزه از دست داده است.

به گفته نائب رئیس اتاق بازرگانی ایران، میزان کل تجارت خارجی ایران در سال گذشته نیز نسبت به سال ۱۳۹۸، حدودا ۱۳ درصد کاهش یافته که جدای از کرونا، نمی‌توان نقش تحریم‌ها را نیز در نزولی شدن این آمار نادیده گرفت.

سلاح ورزی با بیان اینکه در کنار مشکلات بین‌المللی، در داخل نیز بسیاری از مشکلات در مسیر صادرکنندگان باقی مانده‌اند، توضیح داد: جدای از تحریم و محدودیت‌هایی در حوزه اف ای تی اف، ما باید ببینیم که در داخل چه کرده‌ایم. متاسفانه در حوزه تجارت، همچنان زیرساخت‌های ما در بخش‌های بازرگانی، لجستیک، حمل و نقل، بیمه و بسیاری از دیگر بخش‌ها با مشکل مواجه است.

وی که در یک برنامه تلوزیونی سخن می‌گفت، ادامه داد: به این مسائل ساختاری باید عدم اطمینان به آینده و اجرای سیاست‌های متناقض و مشکل آفرین برای تولید را نیز اضافه کنیم، تمام این مشکلات تاثیر خود را بر صادرات کشور می‌گذارند و ما شاهد آن بودیم که با وجود بالا رفتن نرخ ارز در سال‌های اخیر، متاسفانه امکان استفاده از شرایط و افزایش آمار صادراتی کشور ممکن نشد.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://tolosiyasat.ir/?p=7360
   

نوشته های مشابه

14مهر
کاهش رتبه اعتباری اسرائیل از «A+» به «A»
پایگاه خبری اقتصادی بلومبرگ

کاهش رتبه اعتباری اسرائیل از «A+» به «A»

04مهر
پروانه انتشار ماهنامه اینترنتی «اقتصاد ۳۶۰» صادر شد
از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی؛

پروانه انتشار ماهنامه اینترنتی «اقتصاد ۳۶۰» صادر شد

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها