• امروز : شنبه - ۶ مرداد - ۱۴۰۳
  • برابر با : Saturday - 27 July - 2024

اخبار ویژه

دکتر اسماعیل حسینی عضو ناظر در شورای عالی انرژی شد انتخاب حمید سلیمی به عنوان رییس تعاونی حقوقدانان کشور مراسم شیرخوارگان حسینی در شیرخوارگاه «حضرت ولی عصر (عج)» برگزار شد/ شیرخوارگاه «حضرت ولی عصر (عج)» تنها مرکز نگهداری کودکان بی سرپرست و بد سرپرست زیر سه سال استان فارس است بازدید دکتر سید اسماعیل حسینی از کوهمره سرخی ضرورت ورود نهادهای نظارتی و دستگاه قضا به ادعای پست‌فروشی در شهرداری تهران شهر نیازمند عطاری دانا و خموش است/برگزاری انتخابات داخلی شورای شهر تهران در هفته‌های آتی حضور پزشکیان و مخبر در اجتماع عزاداران حسینی نهاد ریاست جمهوری معیارها و روند انتخاب اعضای کابینه چهاردهم تشریح شد تاکید مخبر بر ضرورت اجرای تمام مصوبات ستاد مرکزی اربعین تا نیمه محرم دیدار فرماندهان نظامی و انتظامی با رئیس‌جمهور منتخب ۷۹ ضربه وزارت اطلاعات در رویارویی مستقیم با تروریست‌ها در دولت جدید با آزاد شدن واردات خودرو امکان انتخاب بهتر و رقابت بیشتر وجود دارد نقش تعاون در برنامه پنجم و ششم توسعه/ لزوم توجه به سیاست‌های پشتیبانی و مانع‌زدایی از توسعه‌ی تعاونی‌ها کارگران نتوانسته اند بطور کامل از مواهب اصل ۲۹ قانون اساسی بهره مند گردند/عدم وجود تشکیلات غیر سیاسی و صرفا صنفی بزرگترین معضل کارگران در دهه های گذشته بوده است پیام تبریک رییس شورای اسلامی استان فارس به رییس کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی

2

وضعیت اشتغال صنعتی در نیمه نخست امسال

  • کد خبر : 9041
  • 06 آبان 1400 - 12:15
وضعیت اشتغال صنعتی در نیمه نخست امسال

به گزارش پایگاه خبری طلوع سیاست جدیدترین آمار منتشر شده از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت (صمت) نشان می‌دهد که در شش ماه نخست امسال برای ۳۳۷۰ بنگاه پروانه بهره‌برداری صادر شده که در نتیجه آن بیش از ۷۶ هزار اشتغال صنعتی ایجاد شده است. به گزارش ایسنا، بر اساس این آمار در شش ماهه امسال […]

به گزارش پایگاه خبری طلوع سیاست

جدیدترین آمار منتشر شده از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت (صمت) نشان می‌دهد که در شش ماه نخست امسال برای ۳۳۷۰ بنگاه پروانه بهره‌برداری صادر شده که در نتیجه آن بیش از ۷۶ هزار اشتغال صنعتی ایجاد شده است.

به گزارش ایسنا، بر اساس این آمار در شش ماهه امسال برای ۱۸ هزار و ۲۲۲ بنگاه جواز تاسیس و برای ۳۳۷۰ بنگاه پروانه بهره برداری ایجادی و توسعه‌ای صادر شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل به ترتیب سه درصد کاهش و دو درصد افزایش داشته است.

سرمایه پیش بینی شده در این مدت برای جوازهای تاسیس معادل ۵۷۶ هزار و ۴۴ میلیارد تومان بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل حدود ۱۵۵ درصد افزایش داشته است. میزان سرمایه پروانه‌های بهره‌برداری صادر شده در شش ماهه امسال نیز ۱۱۸ هزار و ۲۷۱ میلیارد تومان بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۴۹ درصد افزایش داشته است.

همچنین بر اساس این آمار، پیش بینی شده با اجرای پروژه‌هایی که جواز تاسیس آن‌ها در شش ماه نخست امسال صادر شده برای بیش از ۴۳۸ هزار نفر شغل ایجاد شود که نسبت به این رقم در مدت مشابه پارسال با افزایش ۶.۱ درصدی مواجه بوده است. پروانه‌های بهره‌برداری صادر شده در این مدت نیز زمینه اشتغال ۷۶ هزار و ۵۲۷ نفر را فراهم کرده که نسبت به شش ماهه پارسال حدود ۱۹.۹ درصد افزایش داشته است.

بیشترین و کمترین جوازها در کدام استان‌ها صادر شد؟

در این میان جزئیات این آمار که برای مدت چهار ماهه اول امسال منتشر شده، نشان می‌دهد بیشترین تعداد جواز تاسیس در استان‌های آذربایجان شرقی، سمنان و خراسان رضوی و کمترین تعداد جواز تاسیس نیز در کهگیلویه و بویر احمد، گیلان و ایلام صادر شده است.  بیشترین تعداد پروانه بهره برداری صادره در بین استان‌های کشور نیز مربوط به اصفهان، خراسان رضوی و آذربایجان شرقی بوده است.

سهم مناطق آزاد و ویژه اقتصادی از کل جوازهای تاسیس و پروانه‌های بهره برداری در چهار ماه نخست امسال نیز ۰.۳ و ۲.۸ درصد بوده است.

گفتنی است که تعداد صدور جواز صنعتی به نوعی نشان دهنده تمایل سرمایه‌گذاران به سرمایه‌گذاری در بخش تولید و پروانه‌های بهره‌برداری به معنی واحدهایی است که فعالیت خود را آغاز کردند؛ بنابراین بر اساس این آمار وضعیت واحدهای به بهره‌برداری رسیده در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی نسبت به مناطق دیگر کشور خوب نیست و در زمینه جواز تاسیس نیز، آمارها حاکی از تمایل پایین سرمایه‌گذاران به سرمایه‌گذاری در این مناطق است.

این در حالی است که مناطق آزاد و ویژه تجاری با قوانین محدودتر و تشریفات گمرکی ساده‌تری نسبت به سرزمین اصلی با اهدافی از جمله حمایت از صنعت داخلی کشور، جذب فناوری های نوین در امر تولید، گسترش تولیدات صادرات محور و اشتغالزایی راه اندازی شده‌اند. همین قوانین محدودتر بارها باعث گلایه کارگران و تولیدکنندگان شده است.

گروه‌های کالایی پرطرفدار

همچنین گروه‌های “مواد غذایی و آشامیدنی”، “ساخت مواد و محصولات شیمیایی”، “سایر محصولات کانی غیر فلزی” و “محصولات از لاستیک و پلاستیک” از جمله گروه‌های کالایی پرطرفدار و “فاضلاب، دفع زباله، بهداشت محیط و فعالیت‌های مشابه‌” کم‌طرفدارترین گروه کالایی در این مدت بوده است.

انتهای پیام

[ad_2]

لینک کوتاه : https://tolosiyasat.ir/?p=9041
   

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها