• امروز : جمعه - ۵ مرداد - ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 26 July - 2024

اخبار ویژه

دکتر اسماعیل حسینی عضو ناظر در شورای عالی انرژی شد انتخاب حمید سلیمی به عنوان رییس تعاونی حقوقدانان کشور مراسم شیرخوارگان حسینی در شیرخوارگاه «حضرت ولی عصر (عج)» برگزار شد/ شیرخوارگاه «حضرت ولی عصر (عج)» تنها مرکز نگهداری کودکان بی سرپرست و بد سرپرست زیر سه سال استان فارس است بازدید دکتر سید اسماعیل حسینی از کوهمره سرخی ضرورت ورود نهادهای نظارتی و دستگاه قضا به ادعای پست‌فروشی در شهرداری تهران شهر نیازمند عطاری دانا و خموش است/برگزاری انتخابات داخلی شورای شهر تهران در هفته‌های آتی حضور پزشکیان و مخبر در اجتماع عزاداران حسینی نهاد ریاست جمهوری معیارها و روند انتخاب اعضای کابینه چهاردهم تشریح شد تاکید مخبر بر ضرورت اجرای تمام مصوبات ستاد مرکزی اربعین تا نیمه محرم دیدار فرماندهان نظامی و انتظامی با رئیس‌جمهور منتخب ۷۹ ضربه وزارت اطلاعات در رویارویی مستقیم با تروریست‌ها در دولت جدید با آزاد شدن واردات خودرو امکان انتخاب بهتر و رقابت بیشتر وجود دارد نقش تعاون در برنامه پنجم و ششم توسعه/ لزوم توجه به سیاست‌های پشتیبانی و مانع‌زدایی از توسعه‌ی تعاونی‌ها کارگران نتوانسته اند بطور کامل از مواهب اصل ۲۹ قانون اساسی بهره مند گردند/عدم وجود تشکیلات غیر سیاسی و صرفا صنفی بزرگترین معضل کارگران در دهه های گذشته بوده است پیام تبریک رییس شورای اسلامی استان فارس به رییس کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی

4

چابهار؛ بهشت آبزی‌پروری کشور و کلید تکمیل زنجیره تولید

  • کد خبر : 25888
  • 21 فروردین 1401 - 21:40
چابهار؛ بهشت آبزی‌پروری کشور و کلید تکمیل زنجیره تولید

به گزارش طلوع سیاست، به گزارش خبرآنلاین از چابهار : اقیانوس هند نظام بهره‌برداری دارد و ایران هم عضو این نظامنامه است. ایران، از طریق سیستان و بلوچستان با یازده بندر به این ظرفیت بزرگ دسترسی دارد که سالانه ۳۵۰ هزار تن صید در این بنادر تخلیه می‌شود و بیش از ۳۰ هزار نفر به […]

به گزارش طلوع سیاست،

به گزارش خبرآنلاین از چابهار : اقیانوس هند نظام بهره‌برداری دارد و ایران هم عضو این نظامنامه است. ایران، از طریق سیستان و بلوچستان با یازده بندر به این ظرفیت بزرگ دسترسی دارد که سالانه ۳۵۰ هزار تن صید در این بنادر تخلیه می‌شود و بیش از ۳۰ هزار نفر به طور مستقیم با ۲ هزار و ۵۰۰ شناور از طریق صید و صیادی ارتزاق می‌کنند.

شیلات یکی از مهمترین و بزرگترین ظرفیت‌های اقتصادی در سواحل مکُران است و در حال حاضر بیش از ۸۰ درصد مواد اولیه کارخانه‌های کنسرو تن‌ماهی در کشور از چابهار تامین می‌شود. علاوه بر این، ویژگی‌های اقلیمی و آب و هوایی چابهار نیز پرورش میگو را در این منطقه به شدت اقتصادی و مقرون به صرفه می‌کند؛ چنانکه چرخه ۱۲۰روزه پرورش میگو در چابهار به ۸۵ روز تقلیل می‌یابد و به همین رو از چابهار به عنوان بهشت آبزی‌پروری کشور یاد می‌کنند.

اکنون به طور میانگین در فاصله هر ۲۰ کیلومتر، یک بندر صیادی با تجهیزات و امکانات کامل داریم و سازمان منطقه آزاد چابهار، برای تکمیل زنجیره تولید، از یک سو با حمایت از راه‌اندازی صندوق صید، حمایت مستقیم از صیادان را در دستور کار قرار داده است تا صیادان برای تامین هزینه‌های دریاروی درگیر سلف‌خرها و دلال‌ها نشوند و از سوی دیگر، با حمایت و زمینه‌سازی برای ایجاد صنایع تبدیلی و تکمیلی، سعی بر آن داشته تا واحدهای صنایع غذایی همچون مزارع پرورش آبزیان و کارخانه‌های تن ماهی در کنار محل صید ایجاد شود.

ایجاد چنین واحدهایی، ضمن اثر بر اقتصاد محلی و توسعه اشتغال، از خام‌فروشی جلوگیری کرده و ارزش افزوده تولید را در منطقه حفظ می‌کند. پس از آن، حمایت از کارخانه‌های شناورسازی و رفع موانع قانونی در دستور کار قرار گرفت و در مرحله پایانی کارخانه‌های کنسروسازی در منطقه آزاد چابهار توسعه پیدا کرد.

«مجموع این واحدها، از ۱۱۰ کارخانه فراتر می‌رود و زنجیره صید را در منطقه آزاد چابهار تکمیل کرده است»

از جمله خدمات صید باید به کارخانه توربافی ماهوربافان اشاره کرد که با حمایت و مشارکت سازمان منطقه آزاد راه‌اندازی شده و ضمن افزایش اشتغال، نیاز صیادان به تورهای صیادی را تامین کرده است.

۴۸

لینک کوتاه : https://tolosiyasat.ir/?p=25888
   

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها