• امروز : شنبه - ۶ مرداد - ۱۴۰۳
  • برابر با : Saturday - 27 July - 2024

اخبار ویژه

دکتر اسماعیل حسینی عضو ناظر در شورای عالی انرژی شد انتخاب حمید سلیمی به عنوان رییس تعاونی حقوقدانان کشور مراسم شیرخوارگان حسینی در شیرخوارگاه «حضرت ولی عصر (عج)» برگزار شد/ شیرخوارگاه «حضرت ولی عصر (عج)» تنها مرکز نگهداری کودکان بی سرپرست و بد سرپرست زیر سه سال استان فارس است بازدید دکتر سید اسماعیل حسینی از کوهمره سرخی ضرورت ورود نهادهای نظارتی و دستگاه قضا به ادعای پست‌فروشی در شهرداری تهران شهر نیازمند عطاری دانا و خموش است/برگزاری انتخابات داخلی شورای شهر تهران در هفته‌های آتی حضور پزشکیان و مخبر در اجتماع عزاداران حسینی نهاد ریاست جمهوری معیارها و روند انتخاب اعضای کابینه چهاردهم تشریح شد تاکید مخبر بر ضرورت اجرای تمام مصوبات ستاد مرکزی اربعین تا نیمه محرم دیدار فرماندهان نظامی و انتظامی با رئیس‌جمهور منتخب ۷۹ ضربه وزارت اطلاعات در رویارویی مستقیم با تروریست‌ها در دولت جدید با آزاد شدن واردات خودرو امکان انتخاب بهتر و رقابت بیشتر وجود دارد نقش تعاون در برنامه پنجم و ششم توسعه/ لزوم توجه به سیاست‌های پشتیبانی و مانع‌زدایی از توسعه‌ی تعاونی‌ها کارگران نتوانسته اند بطور کامل از مواهب اصل ۲۹ قانون اساسی بهره مند گردند/عدم وجود تشکیلات غیر سیاسی و صرفا صنفی بزرگترین معضل کارگران در دهه های گذشته بوده است پیام تبریک رییس شورای اسلامی استان فارس به رییس کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی

3

چگونه وسواس فکری را از خود دور کنیم؟

  • کد خبر : 14019
  • 17 آبان 1400 - 12:07
چگونه وسواس فکری را از خود دور کنیم؟

به گزارش پایگاه خبری طلوع سیاست ایسنا/خراسان رضوی فکر کردن بیش از حد(نشخوار یا وسواس فکری) می‌تواند برای هر کسی در هر زمانی از روز رخ دهد و اغلب افراد را بدون هیچ نتیجه‌ای در افکارشان به دام می‌اندازد. به نقل از یاهو نیوز، این موضوع می‌تواند حالات روحی را خراب کند و از انجام […]

به گزارش پایگاه خبری طلوع سیاست

ایسنا/خراسان رضوی فکر کردن بیش از حد(نشخوار یا وسواس فکری) می‌تواند برای هر کسی در هر زمانی از روز رخ دهد و اغلب افراد را بدون هیچ نتیجه‌ای در افکارشان به دام می‌اندازد.

به نقل از یاهو نیوز، این موضوع می‌تواند حالات روحی را خراب کند و از انجام به موقع کارهای مهم جلوگیری کند. در حالی که نگرانی یک مکانیسم طبیعی مقابله با احساسات است اما نگرانی بیش از حد می‌تواند در درازمدت بر سلامت روان تاثیر بگذارد.

برای اینکه بتوانید با این مشکل مقابله کنید، در ذیل چند راهکار پیشنهاد شده است:

عامل حواس‌پرتی

مشغول کردن وقت خود به سرگرمی‌ها و کارهایی که از انجام آن لذت می‌برید یا حتی انتخاب یک سرگرمی جدید می‌تواند به شما کمک کند فکر کردن بیش از حد را به حداقل برسانید. این کار می‌تواند چیزی مانند یک تمرین ۱۵ دقیقه‌ای یا موردی وقت‌گیر مانند پختن یک وعده غذایی کامل برای پاداش دادن به خودتان باشد.

زمانی که شما پیوسته غرق در افکار هستید، انجام یک سرگرمی جدید می‌تواند چالش برانگیز باشد. در چنین اوقاتی بازگشت به لذت‌های ساده‌تر مانند خواندن کتاب، تماشای فیلم، آبیاری گیاهان و… همگی می‌تواند به دور کردن ذهن شما از این افکار تهاجمی کمک کند.

مراقبه

گاهی اوقات فقط اینکه به خودتان بگویید بیش از حد فکر نکنید، شما را نگران‌تر می‌کند. مراقبه به ما اجازه می‌دهد آزادانه فکر کنیم و زمانی که این افکار به سراغ ما می‌آیند، یاد می‌گیریم که آن را بپذیریم؛ سپس اجازه دهیم بدون نیاز به تمرکز بیش از حد چنین افکاری از ذهن خارج شود.

گفته می‌شود مراقبه ذهنی اضطراب روانی را کاهش می‌دهد و سلامت ذهنی ما را بهبود می‌بخشد. همچنین چنین کاری ذهن ما را پاک و نفوذ فکر را محدود می‌کند.

ثبت روزانه وقایع

نوشتن در مورد این‌که روز شما چگونه بوده، روشی علمی برای کمک به کاهش افکار مزاحم است.

ثبت روزانه وقایع می‌تواند به شما کمک کند افکار خودکار منفی را تشخیص دهید، افکاری که به‌طور معمول با خشم همراه هستند. شناسایی این الگوها می‌تواند به شما کمک کند تا بفهمید چه چیزی باعث می‌شود احساس بهتری داشته باشید و کمتر نگران باشید.

اقدام کنید

ممکن است در مورد یک موقعیت بیش از حد فکر کنید زیرا هنوز هیچ اقدامی برای اصلاح آن انجام نداده‌اید.

همان افکار به‌ طور مکرر ذهن شما را به خود مشغول می‌کند زیرا تصمیمات مشخصی گرفته نشده است. عوارض سلامت روانی خود را کاهش دهید و از همین امروز شروع به گرفتن آن تصمیمات دشوار کنید.

در آغوش گرفتن ترس‌ها

برخی از کارها ممکن است دشوار به‌نظر برسد زیرا از انجام آن می‌ترسید. این ترس‌ها باعث می‌شود که در صورت مواجهه با آن بیش از حد فکر کنید که چه اتفاقی می‌افتد. هر بار که مجبور شوید کاری مشابه انجام دهید، آن ترس‌ها ظاهر و هر بار به نگرانی شدید منتهی می‌شود و بر سلامت روان شما تاثیر می‌گذارد.

در حالی که پذیرفتن ترس‌ها کار ساده‌ای نیست، شکستن آن‌ به فرصت‌های کوچک می‌تواند به قابل کنترل‌تر شدنش کمک کند. صحبت کردن در جمع می‌تواند ترسناک باشد اما صحبت کردن در جلسات گروهی کوچکتر باعث می‌شود در طول زمان راحت‌تر بتوانید با گروه‌های بزرگتری صحبت کنید.

مساعدت حرفه‌ای

اگر برای مدت طولانی در حال فکر کردن بیش از حد هستید، شاید جستجوی مساعدت حرفه‌ای انتخاب خوبی باشد. این افکار می‌تواند به معنای سایر اختلالات روانی زمینه‌ای مانند استرس یا اختلال اضطراب فراگیر GAD) باشد.

یک درمانگر واجد شرایط ممکن است بتواند به شما کمک کند تا افکار مزاحم را مدیریت و ابزارهای جدیدی برای رفع نگرانی‌های خود ایجاد کنید. حتی وی می‌تواند با شما همکاری کند تا به شما در بهبود آسیب‌های گذشته کمک کند.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://tolosiyasat.ir/?p=14019
   

نوشته های مشابه

12آذر
بازی درمانی در کودکان پرخاشگر
گزارش تحلیلی معاصر :

بازی درمانی در کودکان پرخاشگر

15آبان
درد بی درمان سوختگی در ایران
رئیس هیئت مدیره جمعیت حمایت از بیماران سوخته(ققنوس) :

درد بی درمان سوختگی در ایران

08آبان
شناخت انواع هپاتیت
گزارش تحلیلی معاصر:

شناخت انواع هپاتیت

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها