• امروز : یکشنبه - ۱۵ مهر - ۱۴۰۳
  • برابر با : Sunday - 6 October - 2024

اخبار ویژه

کاهش رتبه اعتباری اسرائیل از «A+» به «A» صادرات دارو ۱۹ درصد افزایش یافت وقتی فوتبال ایران بعد از ۱۶ سال طلا گرفت/ قهرمانی تاریخی تیم ملی با ۷ استقلالی و سرمربی پرسپولیس! اقدام درخشان نیروهای مسلح در مجازات رژیم صهیونیستی کاملاً قانونی و مشروع بود حضرتی: امروز، روز اتحاد و نمایش اقتدار بود نماز جمعه امروز تهران نماد بارز وحدت و وفاق ملی بود اعلام جرم، برخورد قضایی و تذکر به مخدوش‌کنندگان امنیت روانی جامعه دستور رئیس‌جمهور، محاصره سیاسی و امدادی بیروت را شکست وزیر کشور: پلیس در کشور ما درستکار و امین مردم است برگزاری یادواره شهدای اصناف استان فارس در ۱۵ مهرماه حمایت از عشایر فارس موجب افزایش کمی و کیفی تولیدات آنها شده است در خصوص ۶ میلیارد دلار دارایی ایران در قطر به تفاهمات خوبی رسیدیم رئیس‌جمهور به تهران بازگشت مسخره است رژیمی که همه هویت او ۷۰ سال جنایت است بخواهد به ملت ایران رهنمود دهد پیام تبریک پزشکیان به رئیس جمهور کره جنوبی

7
معاون اول قوه قضاییه:

۳۵ درصد از پرونده‌های دادسرای ویژه روحانیت قابلیت صلح و سازش دارد

  • کد خبر : 30607
  • 26 آذر 1401 - 15:45
۳۵ درصد از پرونده‌های دادسرای ویژه روحانیت قابلیت صلح و سازش دارد
معاون اول قوه ‌قضاییه گفت: حدود ۳۵ درصد از پرونده‌های دادسرای ویژه روحانیت که قابلیت صلح و سازش دارد، ثبت کیفری نمی‌شود و به صورت سازش حل و فصل و از این تعداد بیش از ۵۰ درصد آن مختومه می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری طلوع سیاست معاون اول قوه ‌قضاییه گفت: حدود ۳۵ درصد از پرونده‌های دادسرای ویژه روحانیت که قابلیت صلح و سازش دارد، ثبت کیفری نمی‌شود و به صورت سازش حل و فصل و از این تعداد بیش از ۵۰ درصد آن مختومه می‌شود.

حجت الاسلام و المسلمین محمد مصدق در همایش اعضای ارشاد، صلح و سازش دادستانی ویژه روحانیت سراسر کشور با اشاره به تشریح فلسفه تشکیل دادسرای ویژه روحانیت، افزود: در همه نظام‌های قضایی جهان در کنار دادگاه‌های عام، دادگاه‌های اختصاصی نیز تشکیل می‌شوند؛ به عنوان مثال دادگاه‌های نظامی که فلسفه تشکیل این دادگاه برای همگان روشن است؛ یا دادگاه ویژه جرایم افراد زیر ۱۸ سال از جمله این موارد است.

وی ادامه داد: براساس ماده یک و ۲ آیین‌نامه ویژه روحانیت که مطابق بر نظریه حضرت امام خمینی (ره) تنظیم شده و مورد تایید رهبر معظم انقلاب است، امروز براساس آن در دادستانی ویژه روحانیت انجام وظیفه می‌کنیم و مهمترین علت برای تاسیس دادگاه ویژه روحانیت، صیانت از جامعه روحانیت است. طبیعی است که رسیدگی به جرایم و تخلفات روحانیون نیز در این آیین نامه در بندهای بعدی ذکر شده است.

مصدق اظهار داشت: پیشگیری از وقوع جرایم و تخلفات، صیانت و ارشاد و صلح سازش بین اصحاب دعوی و در آخر رسیدگی به جرایم و تخلفات در صورت وجود پرونده سه وظیفه اصلی برای دادستانی ویژه روحانیت است که در ماده یک و ۲ آیین‌نامه ویژه روحانیت پیش‌بینی شده است.

معاون اول قوه ‌قضاییه گفت: طبق برنامه‌ریزی نظام‌مند که از سال ۱۳۹۳ ایجاد شد، بنا بر این شد تا بر اساس ۲ ماده یادشده عمل کنیم و صیانت از روحانیت مورد تاکید قرار گرفت و در راستای رسیدن به تحقق ماده یک و ۲ آیین‌نامه ویژه روحانیت، شورای ارشاد و صلح و سازش همچنین شورای صیانت به همراه زیر مجموعه‌های خود تشکیل و فعالیت‌های خود را انجام می‌دهند.

مصدق تاکید کرد: براساس گزارش‌های دریافتی، شورای صیانت ویژه روحانیت اقدامات قابل توجهی در مراکز استان‌ها ترتیب داده است.

وی یادآور شد: فلسفه ایجاد دادگاه و دادسرای ویژه روحانیت این است که موضوع پیشگیری، صلح و سازش، ارشاد و صیانت جدی گرفته شود و در ادامه زمانی که نوبت به رسیدگی تخلفات و جرایم رسید، آن گاه این دادسرا و دادگاه به وظیفه خود در حوزه رسیدگی به جرایم جامه عمل بپوشاند.

لینک کوتاه : https://tolosiyasat.ir/?p=30607
   

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها