• امروز : شنبه - ۶ مرداد - ۱۴۰۳
  • برابر با : Saturday - 27 July - 2024

اخبار ویژه

دکتر اسماعیل حسینی عضو ناظر در شورای عالی انرژی شد انتخاب حمید سلیمی به عنوان رییس تعاونی حقوقدانان کشور مراسم شیرخوارگان حسینی در شیرخوارگاه «حضرت ولی عصر (عج)» برگزار شد/ شیرخوارگاه «حضرت ولی عصر (عج)» تنها مرکز نگهداری کودکان بی سرپرست و بد سرپرست زیر سه سال استان فارس است بازدید دکتر سید اسماعیل حسینی از کوهمره سرخی ضرورت ورود نهادهای نظارتی و دستگاه قضا به ادعای پست‌فروشی در شهرداری تهران شهر نیازمند عطاری دانا و خموش است/برگزاری انتخابات داخلی شورای شهر تهران در هفته‌های آتی حضور پزشکیان و مخبر در اجتماع عزاداران حسینی نهاد ریاست جمهوری معیارها و روند انتخاب اعضای کابینه چهاردهم تشریح شد تاکید مخبر بر ضرورت اجرای تمام مصوبات ستاد مرکزی اربعین تا نیمه محرم دیدار فرماندهان نظامی و انتظامی با رئیس‌جمهور منتخب ۷۹ ضربه وزارت اطلاعات در رویارویی مستقیم با تروریست‌ها در دولت جدید با آزاد شدن واردات خودرو امکان انتخاب بهتر و رقابت بیشتر وجود دارد نقش تعاون در برنامه پنجم و ششم توسعه/ لزوم توجه به سیاست‌های پشتیبانی و مانع‌زدایی از توسعه‌ی تعاونی‌ها کارگران نتوانسته اند بطور کامل از مواهب اصل ۲۹ قانون اساسی بهره مند گردند/عدم وجود تشکیلات غیر سیاسی و صرفا صنفی بزرگترین معضل کارگران در دهه های گذشته بوده است پیام تبریک رییس شورای اسلامی استان فارس به رییس کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی

3

ارتباط یک ماده مغذی با سرطان پروستات

  • کد خبر : 16553
  • 22 آبان 1400 - 23:53
ارتباط یک ماده مغذی با سرطان پروستات

به گزارش پایگاه خبری طلوع سیاست متخصصان تغذیه و سلامت در مطالعه‌ای تازه به بررسی تاثیر نوعی ماده غذایی حاوی پروتئین بالا پرداختند که معتقدند مصرف بیش از حد آن می تواند خطر ابتلا به سرطان پروستات را تا ۷۰ درصد افزایش دهد. به گزارش ایسنا، تردیدی نیست که انتخاب نامناسب رژیم غذایی می تواند […]

به گزارش پایگاه خبری طلوع سیاست

متخصصان تغذیه و سلامت در مطالعه‌ای تازه به بررسی تاثیر نوعی ماده غذایی حاوی پروتئین بالا پرداختند که معتقدند مصرف بیش از حد آن می تواند خطر ابتلا به سرطان پروستات را تا ۷۰ درصد افزایش دهد.

به گزارش ایسنا، تردیدی نیست که انتخاب نامناسب رژیم غذایی می تواند در بروز انواع مشکلات جسمی از عوارض جزئی گرفته تا سرطان های تهاجمی نقش داشته باشد.

اصطلاحی هست که می‌گوید “ما آن چیزی هستیم که می‌خوریم” و بنابراین رعایت یک رژیم غذایی سالم و متعادل به همه توصیه می شود. در میان مطالعات و بررسی‌های اخیر در حوزه تغذیه و سلامت، نتایج یک مطالعه جدید نشان می دهد که چگونه یک ماده مغذی و سالم که بخشی از رژیم غذایی روزمره ماست، می تواند (در صورت مصرف نادرست) خطر ابتلا به سرطان پروستات را تا ۷۰ درصد افزایش دهد.

ارتباط رژیم غذایی و سرطان

مطالعات مختلفی در مورد نقش نوع ماده خوراکی موسوم به “کولین” در پیشگیری از سرطان انجام شده است. این باور وجود دارد که عدم مصرف کافی این ماده مغذی با افزایش خطر بروز مشکلات جسمی و تهدید کننده سلامت مرتبط است. هرچند از سوی دیگر ثابت شده است که مصرف بیش از حد این ماده مغذی می تواند خطر ابتلا به سرطان پروستات را تا ۷۰ درصد افزایش دهد. مطالعات نشان داده اند که غلظت بالایی از کولین در سلول های سرطانی پروستات وجود دارد.

کولین یا ویتامین ب ۴، جزئی از ویتامین‌های گروه ب و یک ماده مغذی ضروری برای بدن است. کولین برای متابولیسم و سوخت و ساز چربی لازم است و برای سوزاندن چربی در بدن مصرف می‌شود. این ماده بسیار مهم بوده و اگر مقدار کولین در بدن شما خیلی کم باشد، چربی اضافی در کبد جمع می‌شود.

کولین در عین حال نقش حیاتی در حفظ یکپارچگی ساختار غشای سلولی دارد. این ماده برای انتقال عصبی و رشد اولیه مغز مهم است و همچنین در تعدیل بیان ژنی نقش دارد.

توصیه می شود بزرگسالان روزانه حدود ۴۵۰ میلی گرم کولین مصرف کنند. یک عدد تخم مرغ حاوی کمتر از ۱۵۰ میلی گرم کولین است و رژیم غذایی سالم که شامل تخم مرغ و گوشت است و در صورتیکه به طور متعادل مصرف شود، برای حفظ سلامتی مفید است.

آیا کولین تنها عامل خطر سرطان پروستات است؟

در این مطالعه سطح کولین در بدن بیماران مبتلا به سرطان پروستات بررسی شد اما سبک زندگی آنها در گذشته، نوع خوراکی مصرفی و میزان فعالیت آنان مورد توجه قرار نگرفت. بنابراین، نمی توان خطر سرطان را به طور کلی با مصرف یک نوع ماده غذایی خاص مرتبط دانست.

به گزارش ایسنا به نقل از روزنامه تایمز آو ایندیا، محققان همچنین در بررسی های خود به ارتباط بین رژیم غذایی سرشار از چربی های اشباع و خطر ابتلا به سرطان پروستات پی برده اند. چربی های اشباع می توانند سطح کلسترول بد را افزایش دهند که با افزایش خطر ابتلا به سرطان تهاجمی مرتبط است.

مواد غذایی سرشار از کولین

گوشت گاو، سیب زمینی قرمز، مرغ، بوقلمون، بادام، لوبیا قرمز، گل کلم، سویا و کلم بروکلی از جمله مواد غذایی سرشار از کولین هستند.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://tolosiyasat.ir/?p=16553
   

نوشته های مشابه

12آذر
بازی درمانی در کودکان پرخاشگر
گزارش تحلیلی معاصر :

بازی درمانی در کودکان پرخاشگر

15آبان
درد بی درمان سوختگی در ایران
رئیس هیئت مدیره جمعیت حمایت از بیماران سوخته(ققنوس) :

درد بی درمان سوختگی در ایران

08آبان
شناخت انواع هپاتیت
گزارش تحلیلی معاصر:

شناخت انواع هپاتیت

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها