به گزارش پایگاه خبری طلوع سیاست
وی افزود: بر مبنای فرمایشات مقام معظم رهبری و تاکیدات رئیس قوه قضاییه بر موضوع کادر پروری، کادرسازی، جوانگرایی و ترویج روحیه انقلابی و جهادی در نهادها و ادارات، یک سیره مستمری در دادگستری استان مرکزی ایجاد و سعی شد در عزل و نصب نیز بر همین مبنا که محور مهم بیانیه گام دوم اعتماد به جوانان نخبه و شایسته است، از جوانان شایسته، برومند و فعال در دادگستری استفاده شود و به این جوانان بها و موقعیت داده شده است تا رشد کنند، آینده روشنی را برای دادگستری به ارمغان آورند.
رئیس کل دادگستری استان مرکزی افزود: البته توانمندیها متفاوت است،یکی در حوزه مدیریت توانمندی دارد دیگری در حوزه نظارت، فردی در قضا و قضاوت، مهم این است که در نهایت یک فضای مثبت و متعادل همراه با فکر و اندیشه به وجود آید تا افراد شایسته بتوانند در یک محیط مناسب رشد کنند.
حجت الاسلام و المسلمین موسوی تاکید کرد: با این حال تقویت حوزههای نظارتی همواره مدنظر دادگستری استان مرکزی است چرا که معتقدیم همکاران قضایی و اداری ما به لحاظ وظایف خطیری که بر عهده دارند مهمترین سرمایههای ما هستند که باید بخوبی محافظت شوند.
رئیس دستگاه قضا استان مرکزی ادامه داد: با تلاشهای همکاران ما در سال ۱۳۹۹ موفقیتی درخشان برای دادگستری استان مرکزی به دست آمد و شاهد این بودیم که در هیچ یک از ادارات استان مرکزی این مقدار تلاش جهادی و انقلابی نشده است. در حوزه دادرسی الکترونیک از انتهای جدول رتبههای استانهای کشور به جایگاه صدر جدول ارتقاء یافتیم و در مرداد ماه به رتبه اول کشور دست پیدا کردیم. ما همواره معتقدیم که برای خدمترسانی به مردم و تلاش در جهت رضایتمندی آنها نباید هیچ سقفی برای فعالیت خود قائل باشیم و همواره به دنبال رشد و ارتقا عملکرد خود باشیم تا بتوانیم این پیشرفتها را حفظ کنیم و توسعه دهیم.
وی افزود: در بحث ابلاغهای الکترونیک به بالای ۹۹ درصد ابلاغ الکترونیک در دادسرای مرکز استان رسیدیم که این نشان میدهد کار جهادی و انقلابی در دادگستری استان مرکزی انجام شده است. در بحث دادرسی الکترونیک از عملکرد ۸ درصدی به ۷۵ درصد رشد داشتیم و امروز مشاهده میکنیم که زندانی نیازی به اعزام به دادگاه ندارد و اشخاص حقیقی هم میتوانند از راه دور از این ظرفیت ایجاد شده استفاده کنند. هوشمند سازیها در قوه قضائیه به منظور اجرای بهتر عدالت و کسب رضایتمندی مردم است.
حجتالاسلام والمسلمین موسوی تصریح کرد: تکریم ارباب رجوع و حل مشکلات مردم و زندانیان همواره باید مد نظر قضات و کارکنان قرار گیرد چرا که ما وقتی میبینیم ریاست قوه قضاییه خود به زندانها مراجعه میکند و درخواستهای یک شخص عضو گروه تروریستی داعش را بررسی و دستور صادر میکند ،ما باید این رفتارها را الگوی خود قرار دهیم و سیره خدمت به مردم که سیرهی امام راحل است را مبنای عمل خویش نماییم.
وی افزود: همکاران ما زیر حجم بالای پروندههای وارده به دادگستریها فرسوده میشوند که در این خصوص میتوان با تشکیل کارگروههای تخصصی، کانونهای تولید پرونده شناسایی و با بررسی و پژوهش در این زمینه با استفاده از ظرفیت کارشناسان، نخبگان، اساتید و صاحب قلمان، این کانونهای تولید را منفعل و وارده پرونده را کاهش دهیم و اگر بتوانیم ۵ درصد هم ورودیها را کاهش دهیم یک عمل موفقیتآمیز به حساب میآید.
رئیس کل دادگستری استان مرکزی در پایان خطاب به معاون مالی پشتیبانی و عمرانی دادگستری استان مرکزی از وی خواست در خصوص ساخت ساختمان جدید برای دادگستری شهرستان خمین اقدامات لازم صورت گیرد تا همکاران خودمان ومردم شریف شهر زادگاه حضرت امام خمینی (ره) در این شهرستان که شایسته بهترین خدمات هستند در یک مکان مناسب تکریم شوند.
انتهای پیام/