• امروز : یکشنبه - ۳ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : Sunday - 23 March - 2025

اخبار ویژه

پزشکیان:حضرت علی (ع) صدای بلند عدالت بود/ ایران وقتی درست می شود که ما تغییر کنیم پزشکیان: حضرت علی (ع) صدای بلند عدالت بود وزیر تعاون : دولت مصمم به سرمایه گذاری برای رفع مشکلات حمل و نقل در جنوب شرق تهران است تلاش های بی وقفه مدیران منطقه آزاد کیش برای رفع مشکلات مالیاتی و بازگشت منابع مالی به جزیره یادداشت پزشکیان در بازدید سرزده از مرکز اطلاعات پلیس راهور از هدف‌گذاری احداث ۱۵ پایانه صادراتی تا خودکفایی در تکنولوژی ساخت بازدید رئیس جمهور از مرکز اطلاعات و کنترل هوشمند ترافیک پلیس راهور اسلامی خبر داد؛ دستاوردهای جدید هسته‌ای رونمایی می شود آینده بدون جنگل، آینده بدون غذا ادامه حیات فرزند، شرط بهره مندی از وام فرزندآوری نیست نرخ تسعیر ارز در ۶ ماهه دوم سال ۱۴۰۳ اعلام شد/افزایش سرمایه بانک ها با نرخ جدید هشدار خانم سخنگو؛ اتفاقات از آنچه که ما فکر می‌کنیم به ما نزدیک‌تر هستند هشدار پلیس به شعب بیمه در خصوص نقض شیوه‌نامه‌های کروکی مصرف بیش از ۱۴۴ میلیون لیتر بنزین در ۳۰ اسفند کارگروه ویژه برای پیگیری شعار سال ۱۴۰۴ تشکیل شد

11

اولین ربات متفکر دنیا ساخته شد

  • کد خبر : 8539
  • 05 آبان 1400 - 11:47
اولین ربات متفکر دنیا ساخته شد

به گزارش پایگاه خبری طلوع سیاست محققان “دانشگاه توکیو” ژاپن در مطالعه اخیرشان موفق به توسعه نخستین ربات متفکر دنیا شده‌اند. این ربات مجهز به نورون‌هایی مانند مغز است. محققان به منظور آنکه به ربات آموزش دهند همانند انسان‌ها فکر کند، این کار را انجام داده‌اند. به گزارش ایسنا و به نقل از دیلی میل، […]

به گزارش پایگاه خبری طلوع سیاست

محققان “دانشگاه توکیو” ژاپن در مطالعه اخیرشان موفق به توسعه نخستین ربات متفکر دنیا شده‌اند. این ربات مجهز به نورون‌هایی مانند مغز است. محققان به منظور آنکه به ربات آموزش دهند همانند انسان‌ها فکر کند، این کار را انجام داده‌اند.

به گزارش ایسنا و به نقل از دیلی میل، در آزمایشات دانشگاه توکیو این وسیله رباتیک کوچک که به دلیل اندازه کوچکش در کف دست انسان نیز  قرار می‌گیرد، در یک مسیر  پیچ و خم دار ساده قرار داده شد.

ربات مذکور به گروهی از نورون‌های مغز (که به عنوان سلول‌های عصبی شناخته می‌شوند) که از سلول‌های زنده رشد یافته بودند، متصل شد. هنگامی که این نورون‌های مصنوعی به صورت الکتریکی تحریک شدند، دستگاه با موفقیت به هدف خود رسید و حرکت کرد.

نکته جالب این است که هر زمان که ربات در جهت اشتباه قرار می‌گرفت و یا در طی کردن مسیر با اشتباه مواجه می‌شد، نورون‌های رشد یافته در کشت سلول توسط یک پالس الکتریکی مختل می‌شدند تا آن را در مسیر صحیح هدایت کنند.

نورون‌های مصنوعی رشد یافته از سلول‌های زنده به عنوان “مخزن فیزیکی” برای ربات و نحوه تصمیم گیری آن عمل می‌کنند.

در طول آزمایش، به ربات سیگنال‌های هیموستاتیک ارسال می‌شد تابه آن بگویند که همه چیز باید طبق برنامه‌ریزی انجام شود. با این حال، اگر ربات با یک مانع مواجه می‌شد، این سیگنال‌های هیموستاتیک با سیگنال‌های ایجاد کننده اختلال مختل می‌شدند و ربات را مجددا تنظیم می‌کردند.

ربات نمی‌توانست محیط اطراف را ببیند و یا سایر اطلاعات حسی را بدست آورد، بنابراین به طور کامل وابسته به تحریکات پالس‌های الکتریکی بود.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://tolosiyasat.ir/?p=8539
   

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها