• امروز : سه شنبه - ۲۰ آذر - ۱۴۰۳
  • برابر با : Tuesday - 10 December - 2024

اخبار ویژه

تحلیل تکنیکال انس جهانی طلا ببت کوین با قیمت ۱۰۱۱۰۹ تومان هفته را تمام کرد اجرای سامانه پنجره واحد مدیریت زمین در کرمان نامطلوب است براساس آمار تفصیلی صنعت برق کشور در سال ۱۴۰۲ تلفات شبکه توزیع برق کشور سیر نزولی گرفت تعمیر، نصب و راه اندازی کفکش شماره ۱ ایستگاه پمپاژ برداشت آب خام تاسیس برج آبگیر شهر مهاباد موضوع جوانی جمعیت باید در اولویت قرار گیرد همایش رازهای عاشقانه با طعم آرامش در آذربایجان غربی برگزار شد خانواده نخستین پایگاه برای برخورداری از کشوری مقتدر است از ایجاد ۱۰ مرکز و کارخانه نوآوری تا طراحی و پیاده‌سازی برنامه ملی هوش مصنوعی فرماندار جدید شهرستان شیراز به شایسته سالاری توجه ویژه داشته باشد لزوم تشکیل کمیته‌ای با عنوان “امیدآفرینی و انعکاس عملکردهای مثبت” در شورای اسلامی شهر شیراز برگزاری سومین دوسالانه ملی قصه‌گویی «نهال امید» در فارس/ امکان شرکت در «قصه‌گویی صحنه‌ای» و «قصه‌گویی دیجیتال» مراسم سراسری گرامیداشت روز دانشجو به‌میزبانی دانشگاه شیراز برگزار شد پیشرفت چشمگیر پروژه‌های تولید برق در فارس برای گذر موفق از اوج مصرف سال ۱۴۰۴ امضای تفاهم‌نامه برای مرمت آثار تاریخی فارس

10

اولین ربات متفکر دنیا ساخته شد

  • کد خبر : 8539
  • 05 آبان 1400 - 11:47
اولین ربات متفکر دنیا ساخته شد

به گزارش پایگاه خبری طلوع سیاست محققان “دانشگاه توکیو” ژاپن در مطالعه اخیرشان موفق به توسعه نخستین ربات متفکر دنیا شده‌اند. این ربات مجهز به نورون‌هایی مانند مغز است. محققان به منظور آنکه به ربات آموزش دهند همانند انسان‌ها فکر کند، این کار را انجام داده‌اند. به گزارش ایسنا و به نقل از دیلی میل، […]

به گزارش پایگاه خبری طلوع سیاست

محققان “دانشگاه توکیو” ژاپن در مطالعه اخیرشان موفق به توسعه نخستین ربات متفکر دنیا شده‌اند. این ربات مجهز به نورون‌هایی مانند مغز است. محققان به منظور آنکه به ربات آموزش دهند همانند انسان‌ها فکر کند، این کار را انجام داده‌اند.

به گزارش ایسنا و به نقل از دیلی میل، در آزمایشات دانشگاه توکیو این وسیله رباتیک کوچک که به دلیل اندازه کوچکش در کف دست انسان نیز  قرار می‌گیرد، در یک مسیر  پیچ و خم دار ساده قرار داده شد.

ربات مذکور به گروهی از نورون‌های مغز (که به عنوان سلول‌های عصبی شناخته می‌شوند) که از سلول‌های زنده رشد یافته بودند، متصل شد. هنگامی که این نورون‌های مصنوعی به صورت الکتریکی تحریک شدند، دستگاه با موفقیت به هدف خود رسید و حرکت کرد.

نکته جالب این است که هر زمان که ربات در جهت اشتباه قرار می‌گرفت و یا در طی کردن مسیر با اشتباه مواجه می‌شد، نورون‌های رشد یافته در کشت سلول توسط یک پالس الکتریکی مختل می‌شدند تا آن را در مسیر صحیح هدایت کنند.

نورون‌های مصنوعی رشد یافته از سلول‌های زنده به عنوان “مخزن فیزیکی” برای ربات و نحوه تصمیم گیری آن عمل می‌کنند.

در طول آزمایش، به ربات سیگنال‌های هیموستاتیک ارسال می‌شد تابه آن بگویند که همه چیز باید طبق برنامه‌ریزی انجام شود. با این حال، اگر ربات با یک مانع مواجه می‌شد، این سیگنال‌های هیموستاتیک با سیگنال‌های ایجاد کننده اختلال مختل می‌شدند و ربات را مجددا تنظیم می‌کردند.

ربات نمی‌توانست محیط اطراف را ببیند و یا سایر اطلاعات حسی را بدست آورد، بنابراین به طور کامل وابسته به تحریکات پالس‌های الکتریکی بود.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://tolosiyasat.ir/?p=8539
   

برچسب ها

نوشته های مشابه

20آذر
تحلیل تکنیکال انس جهانی طلا
سجاد محمد پور،کارشناس حوزه رمز ارز؛

تحلیل تکنیکال انس جهانی طلا

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها