• امروز : شنبه - ۶ مرداد - ۱۴۰۳
  • برابر با : Saturday - 27 July - 2024

اخبار ویژه

دکتر اسماعیل حسینی عضو ناظر در شورای عالی انرژی شد انتخاب حمید سلیمی به عنوان رییس تعاونی حقوقدانان کشور مراسم شیرخوارگان حسینی در شیرخوارگاه «حضرت ولی عصر (عج)» برگزار شد/ شیرخوارگاه «حضرت ولی عصر (عج)» تنها مرکز نگهداری کودکان بی سرپرست و بد سرپرست زیر سه سال استان فارس است بازدید دکتر سید اسماعیل حسینی از کوهمره سرخی ضرورت ورود نهادهای نظارتی و دستگاه قضا به ادعای پست‌فروشی در شهرداری تهران شهر نیازمند عطاری دانا و خموش است/برگزاری انتخابات داخلی شورای شهر تهران در هفته‌های آتی حضور پزشکیان و مخبر در اجتماع عزاداران حسینی نهاد ریاست جمهوری معیارها و روند انتخاب اعضای کابینه چهاردهم تشریح شد تاکید مخبر بر ضرورت اجرای تمام مصوبات ستاد مرکزی اربعین تا نیمه محرم دیدار فرماندهان نظامی و انتظامی با رئیس‌جمهور منتخب ۷۹ ضربه وزارت اطلاعات در رویارویی مستقیم با تروریست‌ها در دولت جدید با آزاد شدن واردات خودرو امکان انتخاب بهتر و رقابت بیشتر وجود دارد نقش تعاون در برنامه پنجم و ششم توسعه/ لزوم توجه به سیاست‌های پشتیبانی و مانع‌زدایی از توسعه‌ی تعاونی‌ها کارگران نتوانسته اند بطور کامل از مواهب اصل ۲۹ قانون اساسی بهره مند گردند/عدم وجود تشکیلات غیر سیاسی و صرفا صنفی بزرگترین معضل کارگران در دهه های گذشته بوده است پیام تبریک رییس شورای اسلامی استان فارس به رییس کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی

6

اولین ربات متفکر دنیا ساخته شد

  • کد خبر : 8539
  • 05 آبان 1400 - 11:47
اولین ربات متفکر دنیا ساخته شد

به گزارش پایگاه خبری طلوع سیاست محققان “دانشگاه توکیو” ژاپن در مطالعه اخیرشان موفق به توسعه نخستین ربات متفکر دنیا شده‌اند. این ربات مجهز به نورون‌هایی مانند مغز است. محققان به منظور آنکه به ربات آموزش دهند همانند انسان‌ها فکر کند، این کار را انجام داده‌اند. به گزارش ایسنا و به نقل از دیلی میل، […]

به گزارش پایگاه خبری طلوع سیاست

محققان “دانشگاه توکیو” ژاپن در مطالعه اخیرشان موفق به توسعه نخستین ربات متفکر دنیا شده‌اند. این ربات مجهز به نورون‌هایی مانند مغز است. محققان به منظور آنکه به ربات آموزش دهند همانند انسان‌ها فکر کند، این کار را انجام داده‌اند.

به گزارش ایسنا و به نقل از دیلی میل، در آزمایشات دانشگاه توکیو این وسیله رباتیک کوچک که به دلیل اندازه کوچکش در کف دست انسان نیز  قرار می‌گیرد، در یک مسیر  پیچ و خم دار ساده قرار داده شد.

ربات مذکور به گروهی از نورون‌های مغز (که به عنوان سلول‌های عصبی شناخته می‌شوند) که از سلول‌های زنده رشد یافته بودند، متصل شد. هنگامی که این نورون‌های مصنوعی به صورت الکتریکی تحریک شدند، دستگاه با موفقیت به هدف خود رسید و حرکت کرد.

نکته جالب این است که هر زمان که ربات در جهت اشتباه قرار می‌گرفت و یا در طی کردن مسیر با اشتباه مواجه می‌شد، نورون‌های رشد یافته در کشت سلول توسط یک پالس الکتریکی مختل می‌شدند تا آن را در مسیر صحیح هدایت کنند.

نورون‌های مصنوعی رشد یافته از سلول‌های زنده به عنوان “مخزن فیزیکی” برای ربات و نحوه تصمیم گیری آن عمل می‌کنند.

در طول آزمایش، به ربات سیگنال‌های هیموستاتیک ارسال می‌شد تابه آن بگویند که همه چیز باید طبق برنامه‌ریزی انجام شود. با این حال، اگر ربات با یک مانع مواجه می‌شد، این سیگنال‌های هیموستاتیک با سیگنال‌های ایجاد کننده اختلال مختل می‌شدند و ربات را مجددا تنظیم می‌کردند.

ربات نمی‌توانست محیط اطراف را ببیند و یا سایر اطلاعات حسی را بدست آورد، بنابراین به طور کامل وابسته به تحریکات پالس‌های الکتریکی بود.

انتهای پیام

[ad_2]

لینک کوتاه : https://tolosiyasat.ir/?p=8539
   

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها